הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תרגיל מומלץ לבטן

The_kinder

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
מתכנן להוסיף תרגיל לבטן 3 סטים פעמיים בשבוע, יש איזה תרגיל מומלץ? הבנתי שלפי מחקרים התרגיל שנתלים על המקבלים/מתח ומרימים ברכיים למעלה הוא הכי מומלץ, זה נכון?

התרגיל הכי מומלץ לבטן זה סקוואט/בנץ/דדליפט/פרס/קלין/סנאץ/יש עוד מלא...
נשמע ממך שאתה מחפש לבודד את הבטן, אז לא כזה משנה איזה תרגיל אתה עושה, זה שהמחקרים בחרו בתרגיל מסוים כ"תרגיל הכי טוב לבטן" זה לא באמת אומר משהו (על איזה מחקרים מדובר בכלל? כל יוטיובר היום נשען על "מחקרים"). כל תרגיל שיבודד את הבטן ותיישם בו פרוגרסיב אוברלוד ייתן לך תכלס את אותן תוצאות (אלא אם המטרה זה לשפר את הברייס, אבל אז המטרה של התרגיל זה לא לבודד את הבטן אלא לעבוד על הברייס, אז לא רלוונטי לשאלה שלך). הרמות רגליים על מתח/מקבילים, גלגל בטן, כפיפות בטן, דדבאג (או איך שלא קוראים לזה), וכו... אל תתעסק בקקי כמו איזה תרגיל יעבוד על שריר מסוים הכי טוב, כי לא תראה הבדל. פשוט תדאג לתוכנית טובה והתאוששות טובה.
בהצלחה גבר:)

אני אוהב לעשות כפיפות בטן על ספסל בשיפוע שלילי ולאחר זמן מה שנהיה לי קל אני כל פעם מוסיף צלחת של משקל.

deadbug ללמוד לא לאבד לחץ משם אפשר להתקדם לhollow body וab wheel rollouts
weighted crunches
hanging leg raises - עדיף לפתח קצת כוח מהרצפה קודם כדי שhip flexors לא יעשו את כל העבודה

מתכנן להוסיף תרגיל לבטן 3 סטים פעמיים בשבוע, יש איזה תרגיל מומלץ? הבנתי שלפי מחקרים התרגיל שנתלים על המקבלים/מתח ומרימים ברכיים למעלה הוא הכי מומלץ, זה נכון?
גלגל בטן חד משמעית...
תרגילי בטן להשגת קוביות בבטן בצורה הטובה ביותר - תרגילים לחיטוב הבטן - קילוגרם

יישום פרוגרסיב אוברלאוד

אז איפה הפרוגרסיב אוברלוד

פחות מדבר אליי
???????????????????????????????????
אבל הוא כן מיישם את זה

אשכרה יש לך בעיה בהבנת הנקרא 🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית