הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לעשות מכאן? (בצבא)

Helpguys1

משתמש מתחיל
10
3
נק' מוניטין:
10
10
3
אהלן אנשים מה קורה?
לפני שנה התגייסתי להיות לוחם בצנחנים ומאז עליתי במשקל לרעה ונהיה לי גוף אחד המגעילים ברמה שקשה לי להוריד חולצה בפומבי פתאום או שאני במצב אינטימי עם נשים...
( עליתי 18 קילו של שומן לדעתי בפחות משנה!!!) כנראה עקב דיכאון....
יש לי הפוגה ב4 חודשים הקרובים אוכל להתאמן 3 פעמים בשבוע בחדכ.
אשמח אם תתנו לי טיפים מה לעשות אני כרגע שוקל 86 ק''ג
173 ס''מ
בן 20.
יש עבר דל של אימונים ( חצי שנה אינטנסיבית יחסית לפני הצבא)
הנה כמה תמונות מתחילת החודש בשיא המשקל שלי (86.1)
תודה לכל המתייחסים והעוזרים! שבת שלום ורק בשורות טובות לכולם....
(כל התמונות עם תאורה יחסית טובה לצערי)
Screenshot_20220114-195405.jpg Screenshot_20220114-195324.jpg Screenshot_20220114-195307.jpg Screenshot_20220114-195207.jpg Screenshot_20220114-195235.jpg

תעשה ss ואז תוכל להגיד שאתה ליפטר.

סתם, גירעון קלורי, מספיק ערכים תזונתיים, אימוני התנגדות, אירובי אם אתה רוצה לאכול יותר ועדיין להישאר בגירעון. זה כל מה שאתה צריך. תגיד מה פה אתה לא יודע איך להתנהל ונעזור לך.

• פותח/ת השרשור
תעשה ss ואז תוכל להגיד שאתה ליפטר.

סתם, גירעון קלורי, מספיק ערכים תזונתיים, אימוני התנגדות, אירובי אם אתה רוצה לאכול יותר ועדיין להישאר בגירעון. זה כל מה שאתה צריך. תגיד מה פה אתה לא יודע איך להתנהל ונעזור לך.

חחחחחח אני מאמין ומקווה שאצליח תוך כדי הצבא לחזור לשגרה של לפני הצבא.
מה לדעתך היעד שלי צריך להיות ?
אני שואף לרדת 8-11 קילו ב4 חודשים הקרובים, מה לדעתך צריך להיות היעד שלי וכמה זה הגיוני בפרק זמן הזה שיש לי?
ואם מישהו יוכל לתת הערכת אחוז שומן גם יבוא טוב ( מאמין שגבוהה מאוד

תודה רבה חבר

אני שואף לרדת 8-11 קילו ב4 חודשים הקרובים, מה לדעתך צריך להיות היעד שלי וכמה זה הגיוני בפרק זמן הזה שיש לי?
אני לא אחשב את זה עכשיו, אבל בעיקרון אתה אמור להוריד בחיטוב טוב בערך 1% מהמשקל גוף בשבוע. ז"א שככל שהחיטוב ממשיך אתה תצטרך לרדת פחות. ולא הייתי מתעסק יותר מידי על יעד מספרי, אתה לא באמת יודע איך תראה על משקל מסוים או על אחוז שומן מסוים, תשאף למשהו יותר מדיד ושמושך אותך. לדוגמא תשאף לראות קוביות, לראות ורידים מסוימים, לראות הפרדה בשרירים מסוימים. דברים כאלה, וגם זה לא חובה. פשוט תרד עד שתאהב את הכמות שומן שלך.
ואם מישהו יוכל לתת הערכת אחוז שומן גם יבוא טוב ( מאמין שגבוהה מאוד
כמו שאמרתי, המספר לא משנה כלום. לא יועיל לך לדעת מה האחוז שומן שלך במספר, ואין לך משהו פרקטי לעשות עם המידע הזה. מה שצריך לעניין אותך זה האחוז שומן הויזואלי.

תנסה ללמוד כמה שיותר על הדברים שציינתי:
גירעון קלורי, מספיק ערכים תזונתיים, אימוני התנגדות
אתה יכול להיעזר פה בפורום בשביל ללמוד דברים שאתה מרגיש שחסר לך ידע בהם (לפי ההתבטאות שלך נשמע שחסר לך ידע בסיסי בהכל, אבל יכול להיות שאני טועה), אתה יכול להיעזר באתר "קילוגרם", אתה יכול להיעזר במקורות מידע אחרים שאתה סומך עליהם. פשוט תדאג שהמקור מידע שלך זה לא איזה יוטיובר שסתם קפץ לך במקרה ביוטיוב שאומר שסוכר זה השטן וחייב לרוץ בשביל קוביות. אם תשאל שאלות ספציפיות פה נוכל להרחיב לך את הידע, רק תשאל.
חחחחחח אני מאמין ומקווה שאצליח תוך כדי הצבא לחזור לשגרה של לפני הצבא
זה אומנם לא משהו פרקטי, אבל אני מציע לך לשנות המנטליות. אל תגיד נתחיל בתהליך ונקווה שנעבור אותו, תבוא בגישה של אני נכנס לתהליך וצולח אותו לא משנה מה. כי תכלס, גם הטופ של הטופ הם בסך הכל בני אדם, וכולם יכולים להביא תוצאות יפות מאוד אם רק יש את המידע הרלוונטי והגישה הנכונה.
בכנות, זה לא תחום שהוא באמת קשה כמו שהוא נראה (מבחינת התמדה). אחרי התקופה שאנשים מורעלים, יש את האלה שפורשים וכמה חודשים אחרי זה מורעלים ופורשים שוב, ויש את האלה שאחרי שהרעל יורד האימונים הופכים להיות פשוט חלק מהשגרה שלהם ולא קשה להם להתמיד.
קיצור, תפגין קצת ביטחון עצמי בהתמדה בתהליך.

• פותח/ת השרשור
אני לא אחשב את זה עכשיו, אבל בעיקרון אתה אמור להוריד בחיטוב טוב בערך 1% מהמשקל גוף בשבוע. ז"א שככל שהחיטוב ממשיך אתה תצטרך לרדת פחות. ולא הייתי מתעסק יותר מידי על יעד מספרי, אתה לא באמת יודע איך תראה על משקל מסוים או על אחוז שומן מסוים, תשאף למשהו יותר מדיד ושמושך אותך. לדוגמא תשאף לראות קוביות, לראות ורידים מסוימים, לראות הפרדה בשרירים מסוימים. דברים כאלה, וגם זה לא חובה. פשוט תרד עד שתאהב את הכמות שומן שלך.

כמו שאמרתי, המספר לא משנה כלום. לא יועיל לך לדעת מה האחוז שומן שלך במספר, ואין לך משהו פרקטי לעשות עם המידע הזה. מה שצריך לעניין אותך זה האחוז שומן הויזואלי.

תנסה ללמוד כמה שיותר על הדברים שציינתי:

אתה יכול להיעזר פה בפורום בשביל ללמוד דברים שאתה מרגיש שחסר לך ידע בהם (לפי ההתבטאות שלך נשמע שחסר לך ידע בסיסי בהכל, אבל יכול להיות שאני טועה), אתה יכול להיעזר באתר "קילוגרם", אתה יכול להיעזר במקורות מידע אחרים שאתה סומך עליהם. פשוט תדאג שהמקור מידע שלך זה לא איזה יוטיובר שסתם קפץ לך במקרה ביוטיוב שאומר שסוכר זה השטן וחייב לרוץ בשביל קוביות. אם תשאל שאלות ספציפיות פה נוכל להרחיב לך את הידע, רק תשאל.

זה אומנם לא משהו פרקטי, אבל אני מציע לך לשנות המנטליות. אל תגיד נתחיל בתהליך ונקווה שנעבור אותו, תבוא בגישה של אני נכנס לתהליך וצולח אותו לא משנה מה. כי תכלס, גם הטופ של הטופ הם בסך הכל בני אדם, וכולם יכולים להביא תוצאות יפות מאוד אם רק יש את המידע הרלוונטי והגישה הנכונה.
בכנות, זה לא תחום שהוא באמת קשה כמו שהוא נראה (מבחינת התמדה). אחרי התקופה שאנשים מורעלים, יש את האלה שפורשים וכמה חודשים אחרי זה מורעלים ופורשים שוב, ויש את האלה שאחרי שהרעל יורד האימונים הופכים להיות פשוט חלק מהשגרה שלהם ולא קשה להם להתמיד.
קיצור, תפגין קצת ביטחון עצמי בהתמדה בתהליך.
תודה רבה אחי קודם כל על הכל נתת לי בוסט נחמד מאוד להתחלה.
באמת אעשה הכל למען המטרה ומקווה שעוד כמה שבועות אפרסם פה תמונות עדכון
אין עליך

אתה צריך בסה"כ גירעון קלורי אבל בגלל שאתה לוחם זה טיפה קשה להיות בגירעון נכון, כי גירעון מעל ל500 קלוריות סתם תפגע בעצמך ובגוף שלך..
תשתדל לאכול פחות כל שבוע עד שיהיה ירידה לא גדולה מדיי אבל לא קטנה מדיי

• פותח/ת השרשור
אתה צריך בסה"כ גירעון קלורי אבל בגלל שאתה לוחם זה טיפה קשה להיות בגירעון נכון, כי גירעון מעל ל500 קלוריות סתם תפגע בעצמך ובגוף שלך..
אח יקר תודה על התגובה אני קץכר
תודה על התגובה אחי היקר, אעשה זאת עם כמה שיותר תשומת לב על מנת שלא אפגע בעצמי כמובן
אם קשה לך להוריד חולצה אל תוריד

PROBLEM SOLVED
אפשר לנעול מנהלים

הומלס? פשוט תקנה בית....
קלאסי אחינו היקר

היי אח,
אמרו לך את רוב הדברים שצריך, אין לי הרבה מה להוסיף.
רק רציתי להגיד שלהיות לוחם זה קשה, והגיוני לעלות במשקל בהתחלה ובמצב שלך, וזה קורה וטבעי וסבבה לגמרי, אל תרגיש רע עם עצמך.
זה טוב שתפסת את עצמך בידיים, ונשמע שאתה במסלול הנכון, שיהיה בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
עדכון:
חודשיים בול מתחילת התהליך בתאורה קצת יותר טובה התקדמות איטית מאוד אבל לפחות מגמת התקדמות (מ86 ק''ג ל82.1) בערך 25 אחוז שומן.
3 אימוני כוח בשבוע.
מאשים קצת את הצבא בזה
עוד לא בהתחלה ואני עדיין על אחוז שומן גבוהה וגוף מאוד לא פרופורציונלי וציצים
מקווה שאדחוף חזק יותר ואגיע ליד שהצבתי לעצמי.
תודה לכל מי שעזר לי בתגובות!!!
(עוד טיפים וביקורות יתקבלו בברכה) תודה!! Screenshot_20220303-234443.jpg
Screenshot_20220303-234330.jpg Screenshot_20220303-234305.jpg

עדכון:
חודשיים בול מתחילת התהליך בתאורה קצת יותר טובה התקדמות איטית מאוד אבל לפחות מגמת התקדמות (מ86 ק''ג ל82.1) בערך 25 אחוז שומן.
3 אימוני כוח בשבוע.
מאשים קצת את הצבא בזה
עוד לא בהתחלה ואני עדיין על אחוז שומן גבוהה וגוף מאוד לא פרופורציונלי וציצים
מקווה שאדחוף חזק יותר ואגיע ליד שהצבתי לעצמי.
תודה לכל מי שעזר לי בתגובות!!!
(עוד טיפים וביקורות יתקבלו בברכה) תודה!!צפה בקובץ המצורף 76645
צפה בקובץ המצורף 76646צפה בקובץ המצורף 76647
איזה גדוד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית