מה תפקיד הגנטיקה בכושר שלכם?
דעתכם?
דעתכם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כשגנטיקה לא ניתנת לחיזוי ולמדידה, לדעתי כל הטענה חרטא מיסודה.@elchonon
אתה כותב שאין לך גנטיקה מיוחדת , אבל אתה לא באמת יכול לדעת את זה.
יש סיכוי סביר שלבני המשפחה שלך יש כשרון שהם פשוט אף פעם לא מימשו.
בנוסף גם כוח הרצון שלך והיכולת להתמודד עם נפח גבוה זה סוג של גנטיקה.
גנטיקה היא הרבה יותר מלהוולד למשפחה ״שרירית״
אני רק שומע כשמישהו מוצלח, אנשים אומרים שיש לו גנטיקה טובה כדי לסלוח לעצמם שהם לא הצליחו להגיע לזה.
יותר מסתבר שאנשים שלא הגיעו להישגים של אנשים מסוימים, זה לא בגלל גנטיקה רעה, אלא כנראה שלא עבדו נכון.
אתה מודע לכך שליוסיין בולט יש פלטפוס?אני בטוח שיש לגנטיקה השפעה כמה שלא נרצה לחשוב על זה אבל כמו שאלחנן אומר לדעתי לא רלוונטי לחשוב על זה אצל 99% מהאנשים
אני כל החיים חשבתי שאני לא מסוגל לרוץ כי פלטפוס, ותאומים היו נתפסים לי אחרי 2-3 דקות ריצה והייתי מוותר ומפסיק
אז כן אולי אולימפיאדה לא אקח אבל לאחרונה פשוט דחפתי את עצמי אל מול הקושי ופתאום כל ריצה פחות ופחות זה מפריע לי והזמנים משתפרים
אני נותן את הדוגמא כי נראלי זה רע להחליט לפני שמנסים מספיק ונלחמים עם דברים
בלי קשר לכך, אל תקרא מאמרים בynet
גנטיקהמתאמן א - מתאמן לפי תוכנית,אוכל מסודר וכו
לא מצליח לעבור את ה100 בבנץ
בא חבר שלו,מתאמן ב - לא דרך יום בחייו בחדר הכושר,שוכב על הספה ונותן 100x5
מה ההסבר?
היסטורית אימונים, או היסטוריית פעילות גופנית.מתאמן א - מתאמן לפי תוכנית,אוכל מסודר וכו
לא מצליח לעבור את ה100 בבנץ
בא חבר שלו,מתאמן ב - לא דרך יום בחייו בחדר הכושר,שוכב על הספה ונותן 100x5
מה ההסבר?
אז יש דבר כזה?גנטיקה
יכולת ומהירות קליטת הטכניקה.
אז יש דבר כזה?
מרוח הפוסט אני מבין שאין דבר כזה..
נשמע לי שאם מחלות עוברות בצורה גנטית,אזי גם כח/מסת שריר וכו,גם עוברות לא?
מצטער אבל אתה ממש טועה.כשגנטיקה לא ניתנת לחיזוי ולמדידה, לדעתי כל הטענה חרטא מיסודה.
עוד לא שמעתי על דרך לאבחן גנטיקה, אני רק שומע כשמישהו מוצלח, אנשים אומרים שיש לו גנטיקה טובה כדי לסלוח לעצמם שהם לא הצליחו להגיע לזה.
יותר מסתבר שאנשים שלא הגיעו להישגים של אנשים מסוימים, זה לא בגלל גנטיקה רעה, אלא כנראה שלא עבדו נכון.
מה שכן, אורך גפיים, אצבעות וגובה הם גנטיים, כמו צבע שיער. הם יכולים לשחק תפקיד חשוב בכל ספורט, וזה ניתן לחיזוי ולמדידה.
אבל מעבר לזה, לדעתי הכל שטויות. או לפחות לא משנה יותר מ10 ק"ג בטוטאל לפאוורליפטר.
עד תקרה מסויימת שבא אתה נאבק על עוד 1.25 על המוט,בעוד שמתאמן אחרבסופו של דבר ההשקעה והתמדה מביאה אותך לתוצאות.
עד תקרה מסויימת שבא אתה נאבק על עוד 1.25 על המוט,בעוד שמתאמן אחר
יתקדם בצורה קלילה..
ללא חומרים,ללא שינה מספקת,ותזונה של קנטינה.
חלילה.ברור שיש.. אז? נפסיק להתאמן?