הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסה

Eran365

משתמש מתחיל
102
6
נק' מוניטין:
41
102
6
שלום,
אני 1.83 שוקל 79.
עד לפני שבוע הייתי בדילאוד והייתי בנטרלי אכלתי 2700 קלוריות, השבוע התחלתי מסה נקייה וביום של אימון אני אוכל 3300, בלי אימון 3000, שבוע שאני עוקב אחרי המשקל ולא עליתי בכלל ממש כל יום רשום אותו הדבר, לנסות למשוך את זה עוד שבוע או שלנסות להוסיף כבר עכשיו עוד קלוריות?

אל תתייחס בכלל למה שכתוב לך כל יום, תרשום לעצמך כמה שקלת כל יום ותעשה ממוצע שבועי. את הממוצע אתה משווה לממוצע של שבוע אחרי וככה אתה בודק אם אתה בכיוון הנכון או שצריך להוריד/להוסיף.
קצת מוזר שלא השתנה המשקל בכלל, המשקל אמור להיות מושפע בצורה ישירה מהנוזלים שיש לך בגוף והאוכל שעוד יש לך בבטן, ככה שאמור להיות לך תנודות קטנות (לא עכשיו 10 קילו, קטנות) בין יום ליום (ובגלל זה עושים ממוצע שבועי). יכול להיות שאתה עם משקל שמראה רק קילו, לא גם גרמים?
בכל אופן, אם שבוע הבא הממוצע יהיה שווה בדיוק לממוצע של השבוע אז תוסיף טיפה קלוריות.

• פותח/ת השרשור
אל תתייחס בכלל למה שכתוב לך כל יום, תרשום לעצמך כמה שקלת כל יום ותעשה ממוצע שבועי. את הממוצע אתה משווה לממוצע של שבוע אחרי וככה אתה בודק אם אתה בכיוון הנכון או שצריך להוריד/להוסיף.
קצת מוזר שלא השתנה המשקל בכלל, המשקל אמור להיות מושפע בצורה ישירה מהנוזלים שיש לך בגוף והאוכל שעוד יש לך בבטן, ככה שאמור להיות לך תנודות קטנות (לא עכשיו 10 קילו, קטנות) בין יום ליום (ובגלל זה עושים ממוצע שבועי). יכול להיות שאתה עם משקל שמראה רק קילו, לא גם גרמים?
בכל אופן, אם שבוע הבא הממוצע יהיה שווה בדיוק לממוצע של השבוע אז תוסיף טיפה קלוריות.
כן אני עושה ממוצע שבועי אבל מכל מקרה המשקל ממש השאר אותו הדבר על הגרם מהשבוע של הנטרלי. לא זה משקל סבבה זה 79.1. אז לנסות אולי עוד שבוע למשוך ככה ואם עדיין נשאר אז להוסיף עוד איזה 200? מוזר לי שאחרי הוספה כזאת אין עליה במשקל פשוט

כן אני עושה ממוצע שבועי אבל מכל מקרה המשקל ממש השאר אותו הדבר על הגרם מהשבוע של הנטרלי. לא זה משקל סבבה זה 79.1. אז לנסות אולי עוד שבוע למשוך ככה ואם עדיין נשאר אז להוסיף עוד איזה 200? מוזר לי שאחרי הוספה כזאת אין עליה במשקל פשוט
אז פשוט תחכה עוד שבוע, תשווה בין השבועות ולפי תוסיף כמה שנראה לך.

חוץ מהמשקל גוף, איך אתה מרגיש? איך הולכים האימונים? התאוששות, רמות רעב, שינה וכו'? אם אתה מרגיש מצוין והאימונים מתקדמים בקצב טוב, תסחט את ההתקדמות על מספר הקלוריות הזה ורק אז תוסיף עוד קלוריות, לפי דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית