נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
או שרק אני
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה בחורה ששוקלת 40ק"ג ועושה סקווט 80 קילו, אז זה גם בדיחה לשים...?זה לא שעושים סיפור אבל במשקלים נמוכים כמו סקוואט של 80 קילו זה בדיחה להשתמש בזה.
דיברתי על עצמי שאני מרים 80 ק״ג חזרות 12-15 4 סטים.אם אתה בחורה ששוקלת 40ק"ג ועושה סקווט 80 קילו, אז זה גם בדיחה לשים...?
שואל בשביל לדעת, לא בשביל חבר.
אתה מתאמן לפיתוח גוף? לא יודע אם זה נכון לכולם, אבל ממה שאני רואה ספציפית פלג גוף תחתון גדל טוב מעצימות, ומי שראיתי שמרים קל לנפח גדול יש לו רגליים קטנות ומי שהפוך יש לו רגליים גדולות. אבל אולי זה רק מי שראיתי.דיברתי על עצמי שאני מרים 80 ק״ג חזרות 12-15 4 סטים
לא כל אחד ומה שהוא אוהב, שאנשים יפסיקו לקנות כל ציוד אפשרי בשביל כפיפות מרפקים או רבע סקוואט של 50 קילו ואז עוד ישתלטו על הכלוב לחצי שעה כי הם "מומחים"🤬מבחינתי זה בדיחה אם אני אשים חגורה גם כי אין לי סיבה וגם מוזר לי לראות אנשים ששמים חגורה ועושים כפיפת מרפקים(יענו שמים בלי סיבה העיקר לפוזה).
אבל כל אחד ומה שהוא אוהב.
כי הם חושבים שזה שומר על הגב, הם לא מבינים מה התכלית האמיתית של חגורה.דיברתי על עצמי שאני מרים 80 ק״ג חזרות 12-15 4 סטים.
מבחינתי זה בדיחה אם אני אשים חגורה גם כי אין לי סיבה וגם מוזר לי לראות אנשים ששמים חגורה ועושים כפיפת מרפקים(יענו שמים בלי סיבה העיקר לפוזה).
אתמול באימון ראיתי מישהו שעושה סקוואט 60 קילו עם חגורה שלא צמודה בכלל לגוף, מתנדנדת לה מסביבו. בכללי אני רואה אנשים מסתובבים עם החגורה עליהם בין הסטים ככה בקלילות. אף פעם לא שמתי חגורה, אבל אני מניח שאם אתה מרגיש איתה ככה בנוח אז היא לא עושה את העבודה שלה כמו שצריך.כי הם חושבים שזה שומר על הגב, הם לא מבינים מה התכלית האמיתית של חגורה.
אז תתחזק ואז תשים חגורה, טייב בסדר?דיברתי על עצמי שאני מרים 80 ק״ג חזרות 12-15 4 סטים.
מבחינתי זה בדיחה אם אני אשים חגורה גם כי אין לי סיבה וגם מוזר לי לראות אנשים ששמים חגורה ועושים כפיפת מרפקים(יענו שמים בלי סיבה העיקר לפוזה).
רואה אנשים מגזימים.. | LBS - תזונה וכושראיפה בכיתי על משקלים יא ממורמר,אתה חייב לפרוק תשמע יש טרנסיות בתל אביב תלך תפרוק תוריד מהמרמור.
כי אין היתרון בלפמםמם משקל גדול יותרשמתי לב שהרגליים שלי גדלו מחיזוק הסקוואט והדדליפט, ועכשיו אם אשים לי כמטרה לפתח את הרגליים, אני אוכל לפמפם עם משקלים גבוהים יותר.
למה לנסות מניפולציות כאלו ואחרות לפני שבכלל הגעת למשקלים שלא מסובך להגיע אליהם עם עבודה נכונה, והם כשלעצמם יגדילו את הרגליים, ויתרמו למניפולציות בהמשך??
איזה יתרונות יש להתאמן בלי חגורה?דעתי היא שכדאי קודם כל לדעת לכווץ כמו שצריך, ואפילו לא ממש אז לעבור להשתמש בחגורה, כי יכול להיות שבמשקל חימום הוא ינסה ויצליח, יוסיף קצת משקל, יראה שהוא לא מצליח, ויתחיל להשתמש מחגורה, אולי מהסיבות הלא נכונות.
אני כרגע מרים מעל 190 קילו דדליפט עם גב שמתעגל לי. אבל אני מנסה להתחזק דרך זה, ולא ישר לרוץ לחגורה. ובוא לא נתעלם מכך ש170 של החימום עולה עם גב ישר, אולי בגלל זה.
הבעיה שלי, שיצרה את האשכול הזה ממש, היא שאני לא יודע מתי זה לא יעיל להתקדם בלי חגורה לעומת להתקדם עם.
ואני גם כרגע לא יודע האם אני לא מסוגל לכווץ בטן ב200 קילו דדליפט בלי חגורה, או שאני רק לא מסוגל כרגע, ואני אצליח בקצב סביר(ביחס לעם חגורה) לסדר את זה. וללמוד ולהתחזק דרך זה, ולא מסביב לזה.
@Snorlax jr
ברגע שאתה מרגיש שאחגורה יכולה לעזור לך יעיל להשתמש בה שים חגורה ותפסיק לעגל את הגב בדדהבעיה שלי, שיצרה את האשכול הזה ממש, היא שאני לא יודע מתי זה לא יעיל להתקדם בלי חגורה לעומת להתקדם עם.
ואני גם כרגע לא יודע האם אני לא מסוגל לכווץ בטן ב200 קילו דדליפט בלי חגורה, או שאני רק לא מסוגל כרגע, ואני אצליח בקצב סביר(ביחס לעם חגורה) לסדר את זה. וללמוד ולהתחזק דרך זה, ולא מסביב לזה.
אין באמתאיזה יתרונות יש להתאמן בלי חגורה?
כי אין היתרון בלפמםמם משקל גדול יותר
כי אין יותר מידי בעיה ליישם פרוגרסיב אוברלואוד בלי לעשות 200 קילו סקוואט?איך אין יתרון? העקרון מספר אחד לגדילה זה פרוגרסיב אוברלואד אז בנקודה מסוימת בלי להעלות משקל בכלל איך תיישם התקדמות משמעותית? אם זה היה ככה אז פשוט להגיע לכשלים עם משקולות ורודות
לעבוד כוח זה לאמן את מערכת העצבים לאמן את התנועה לא משהו שיתרום לבניית שריר זה שהתנועה שלך יותר יעילה לא נותן יותר שריר
כי אין יותר מידי בעיה ליישם פרוגרסיב אוברלואוד בלי לעשות 200 קילו סקוואט?
י סך הכל טוען שהרבה יותר יעיל (לבילדינג) להגיע למשקל הכבד הזה תוך כדי בילדינג ולא לעשות תוכנית כוח קודם
באופן כללי? נוחות עלות וזמן, אני מניח.איזה יתרונות יש להתאמן בלי חגורה?
אין קשר בין מה שאתה רושם למה שאני מדבר עליו. אתה היית צריך להתחיל להשתמש בחגורה כבר שהטכניקה שלך הייתה טובה. עם כל הגב כולל גב תחתון מתעגל אז אתה חייב לפי דעתי, להוריד משקל והתחיל להתקדם שוב. אם עדיין אתה לא יודע איך לשמור על גב ישר? לא יודע מה להגיד לך כי יש לך מאמן, אני נעזרתי בפורום ובלי קשר אני אחרי הרבה שנים של שימוש בכיווץ אז אני כבר רגיל לזה. אם אתה לא יודע לכווץ את הבטן אז כן, חגורה לא בא בחשבון בכלל. במקרה שלך בובי, אם תכניס חגורה ב190 אז הטכניקה עדיין תהיה מכוערת פשוט יהיה לך אולי קל יותר להרים את המשקל המסוים.דעתי היא שכדאי קודם כל לדעת לכווץ כמו שצריך, ואפילו לא ממש אז לעבור להשתמש בחגורה, כי יכול להיות שבמשקל חימום הוא ינסה ויצליח, יוסיף קצת משקל, יראה שהוא לא מצליח, ויתחיל להשתמש מחגורה, אולי מהסיבות הלא נכונות.
אני כרגע מרים מעל 190 קילו דדליפט עם גב שמתעגל לי. אבל אני מנסה להתחזק דרך זה, ולא ישר לרוץ לחגורה. ובוא לא נתעלם מכך ש170 של החימום עולה עם גב ישר, אולי בגלל זה.
הבעיה שלי, שיצרה את האשכול הזה ממש, היא שאני לא יודע מתי זה לא יעיל להתקדם בלי חגורה לעומת להתקדם עם.
@Snorlax jr
הטכניקה שלי עדיין "טובה", אני פשוט "צריך" להוריד משקל.אין קשר בין מה שאתה רושם למה שאני מדבר עליו. אתה היית צריך להתחיל להשתמש בחגורה כבר שהטכניקה שלך הייתה טובה. עם כל הגב כולל גב תחתון מתעגל אז אתה חייב לפי דעתי, להוריד משקל והתחיל להתקדם שוב. אם עדיין אתה לא יודע איך לשמור על גב ישר? לא יודע מה להגיד לך כי יש לך מאמן, אני נעזרתי בפורום ובלי קשר אני אחרי הרבה שנים של שימוש בכיווץ אז אני כבר רגיל לזה. אם אתה לא יודע לכווץ את הבטן אז כן, חגורה לא בא בחשבון בכלל. במקרה שלך בובי, אם תכניס חגורה ב190 אז הטכניקה עדיין תהיה מכוערת פשוט יהיה לך אולי קל יותר להרים את המשקל המסוים.
אתה לוקח את הדברים שאני כותב למקומות אחרים לגמרי
אני לא הצלחתי להבין איך זה אפשרי,עם כל הגב כולל גב תחתון מתעגל
צפיתי בסרטון, ולא שמעתי שהוא מסביר האם יש יתרון ב"פמפום" של משקלים גדולים יותר.כי אין היתרון בלפמםמם משקל גדול יותר
Kai Greene - I'll Never be A Weightlifter. - YouTube
אם עדיין לא הבנת למה מה שאתה אומר לא רלוונטי תצטט ואנסה להסביר
הטכניקה שלי עדיין "טובה", אני פשוט "צריך" להוריד משקל.
אני בבלוק עצימות כרגע, שמכין אותי לשבירת שיאים.
לא יודע בדיוק מה מכין לי המאמן לאחר התכנית הזו, שתסתיים שבוע הבא.
אני לא הצלחתי להבין איך זה אפשרי,
והיה לי שיח על הנושא עם המאמן,
והוא גרם לי להצליח להבין איך זה נראה,
אם יש לך עקמת.
אשמח שתדגים לי ותשלח.
צפיתי בסרטון, ולא שמעתי שהוא מסביר האם יש יתרון ב"פמפום" של משקלים גדולים יותר.
נגיד והמטרה הכללית היא לפתח מסת שריר,
ואני מנסה להשיג זאת באמצעות עבודה עם טווח תנועה מלא ושליטה בתנועה,
האם לסקוואט(למשל) שיבוצע באותו האופן בשני משקלים, משקל מסוים ומשקל שגבוה ממנו בהרבה, יהיה הבדל מבחינת היפרטרופיה?
ועוד שאלה, אם למשל אני יכול בהתחלה ויכול להתחזק הרבה בקצב מהיר בתרגיל כמו סקוואט, לא כדאי לי לנסות לעשות זאת לפני שאני עובד כמו בודיבילדר, כי זה לבד יניב פירות מבחינת היפרטרופיה?
@OA
הגוף לא יודע כמה אתה מריםנגיד והמטרה הכללית היא לפתח מסת שריר,
ואני מנסה להשיג זאת באמצעות עבודה עם טווח תנועה מלא ושליטה בתנועה,
האם לסקוואט(למשל) שיבוצע באותו האופן בשני משקלים, משקל מסוים ומשקל שגבוה ממנו בהרבה, יהיה הבדל מבחינת היפרטרופיה?
ועוד שאלה, אם למשל אני יכול בהתחלה ויכול להתחזק הרבה בקצב מהיר בתרגיל כמו סקוואט, לא כדאי לי לנסות לעשות זאת לפני שאני עובד כמו בודיבילדר, כי זה לבד יניב פירות מבחינת היפרטרופיה?
לדעתי כרגע הטכניקה שלך זוועה, גב עליון לא מעניין אותי שהוא מתעגל אבל גב תחתון? בכלל לא. גב עליון מתעגל מבחינתי זה עדיין טכניקה טובה יחסית.הטכניקה שלי עדיין "טובה", אני פשוט "צריך" להוריד משקל.
אני בבלוק עצימות כרגע, שמכין אותי לשבירת שיאים.
לא יודע בדיוק מה מכין לי המאמן לאחר התכנית הזו, שתסתיים שבוע הבא.
לא הייתי מובן, שוב, כל הגב שלך עגול.אני לא הצלחתי להבין איך זה אפשרי,
והיה לי שיח על הנושא עם המאמן,
והוא גרם לי להצליח להבין איך זה נראה,
אם יש לך עקמת.
אשמח שתדגים לי ותשלח.