הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש כאן אנשים שמתאמנים בלי חגורה?

אין בעיה אבל זה לא משנה אצלו
למה לא משנה, אם הוא נפסל בתחרות על היצ'נג, סביר להניח שלהתחזק בדדליפט עם גב ישר תעזור לו למשוך בלי היצ'נג.
זה הרי מוריד את הקושי מהנעילה לניתוק.

למה לא משנה, אם הוא נפסל בתחרות על היצ'נג, סביר להניח שלהתחזק בדדליפט עם גב ישר תעזור לו למשוך בלי היצ'נג.
זה הרי מוריד את הקושי מהנעילה לניתוק.
לא ניראלי הוא רוצה להתחרות אז הכל טוב

מעולה, אבל הדיון מתנהל מולך ומול הטענה שלך.
לא מול whale
אין דיון כי אין לי מה לכתוב יותר, יש את הדעה שלי ויש את הדעה של אלחנן.
אני הבאתי את הדדליפט של ווייל סתם כדוגמה.
אתה כנראה לא יודע לקרוא כמו שצריך אם אתה חושב שהדיון כאן של אנשים מתנהל מול ווייל.
אולי כדאי שתחזור על התגובות כאן לפני שאתה רושם.

אין דיון כי אין לי מה לכתוב יותר, יש את הדעה שלי ויש את הדעה של אלחנן.
אני הבאתי את הדדליפט של ווייל סתם כדוגמה.
אתה כנראה לא יודע לקרוא כמו שצריך אם אתה חושב שהדיון כאן של אנשים מתנהל מול ווייל.
אולי כדאי שתחזור על התגובות כאן לפני שאתה רושם.
הבאת דדליפט של מישהו אחר כדוגמה לטיעון שלך.

נפגעות תחת מציע לך לשתף בלוג שלך. תקבל שם כמה תומכים. בהצלחה.

Microsoft Word - Sample Presentation Spinal Mechanics.doc
אוקיי קראתי קצת יותר מחצי מזה ולא המשכתי כי כל מה שכתוב שם בערך זה שלהרים חפצים עם גב עגול זה בעייתי כי זה מפעיל כל מיני סוגים של עומס על עמוד השדרה. לא הבנתי מה החידוש בזה, ועוד יותר לא הבנתי מה רע בזה? אנחנו יודעים שלהרים משקל כבד, בטח בדדליפט מפעיל עומס על עמוד השדרה, אבל ככה מתחזקים, חושפים את עצמנו כל פעם לעוד טיפה עומס, מתאוששים, ואז עוד טיפה שוב וכו. בסך הכל לפי המאמר הזה אני מבין שבגב עגול יש יותר עומס על עמוד השדרה. ודרך אגב, משהו שהפריע לי זה שלא התייחסו (לפחות לא בחלק שקראתי) בכלל ללחץ תוך בטני. מה גם שמבחינתם גב עגול זה גב חסר כל כיווץ, מה שאושר דיבר עליו זה כיווץ פשוט לא בפשיטה מלאה (שגם במצב כזה כולם בדיון הישן הסכימו שהיא יותר מסוכנת מכפיפה מלאה).

@עמיחי כץ @rombillet @StrongEnough מעניינת אותי דעתכם על הנושא
עחי הוא עושה עכשיו פילאטיס לחזרות גבוהות לחיטוב

הבאת דדליפט של מישהו אחר כדוגמה לטיעון שלך.

נפגעות תחת מציע לך לשתף בלוג שלך. תקבל שם כמה תומכים. בהצלחה.
ממש בוגר התגובה שלך.
הייתי בטוח יהיה לך משהו יותר מתוחכם להגיב. טעיתי.
ובהתחלה צודק, אכן הבאתי דדליפט של מישהו אחר לחזק את הטענה שלי. אחרי זה כבר הפסקתי כבר עם הטענה שלי והתייחסתי לטענה של אלחנן, לכן, הבאתי את הדדליפט שלו כדוגמה שוב.
שוב פעם שכחת לקרוא כמו שצריך בובי?

אוקיי קראתי קצת יותר מחצי מזה ולא המשכתי כי כל מה שכתוב שם בערך זה שלהרים חפצים עם גב עגול זה בעייתי כי זה מפעיל כל מיני סוגים של עומס על עמוד השדרה. לא הבנתי מה החידוש בזה, ועוד יותר לא הבנתי מה רע בזה? אנחנו יודעים שלהרים משקל כבד, בטח בדדליפט מפעיל עומס על עמוד השדרה, אבל ככה מתחזקים, חושפים את עצמנו כל פעם לעוד טיפה עומס, מתאוששים, ואז עוד טיפה שוב וכו. בסך הכל לפי המאמר הזה אני מבין שבגב עגול יש יותר עומס על עמוד השדרה. ודרך אגב, משהו שהפריע לי זה שלא התייחסו (לפחות לא בחלק שקראתי) בכלל ללחץ תוך בטני. מה גם שמבחינתם גב עגול זה גב חסר כל כיווץ, מה שאושר דיבר עליו זה כיווץ פשוט לא בפשיטה מלאה (שגם במצב כזה כולם בדיון הישן הסכימו שהיא יותר מסוכנת מכפיפה מלאה).

תנסה לעשות לחץ תוך ביטני עם גב עגול כמו של WHALE ותגיד לי אם הצלחת

לא חושב שיש לי מספיק ידע וניסיון כדי לתת דעה חד משמעית.
מה שכן, אלחנן כתב משהו שנשמע לי הגיוני.
גב ישר-קושי בניתוק
גב עקום-קושי בנעילה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית