נק' מוניטין:
3,331
- 3,222
- 2,324
או שרק אני
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם אצלו, הנעילה זה החלק הכי קשה.אצל @Whale זה אחרת
ממשיך להתחזק עם גב עגול
אין בעיה אבל זה לא משנה אצלוגם אצלו, הנעילה זה החלק הכי קשה.
מה שמוכיח בדיוק את מה שאני טוען, שזה לא אופטימלי, לא לא אפשרי.
למה לא משנה, אם הוא נפסל בתחרות על היצ'נג, סביר להניח שלהתחזק בדדליפט עם גב ישר תעזור לו למשוך בלי היצ'נג.אין בעיה אבל זה לא משנה אצלו
לא ניראלי הוא רוצה להתחרות אז הכל טובלמה לא משנה, אם הוא נפסל בתחרות על היצ'נג, סביר להניח שלהתחזק בדדליפט עם גב ישר תעזור לו למשוך בלי היצ'נג.
זה הרי מוריד את הקושי מהנעילה לניתוק.
גם בלי הקשר של תחרות שווה לחשוב על נקודות חלשות ואיך לשפר אותן קדימה.לא ניראלי הוא רוצה להתחרות אז הכל טוב
הוא נרשם לתחרות של יניב בחנוכה, בסוף לא הסתדר לו להגיע.לא ניראלי הוא רוצה להתחרות אז הכל טוב
אני זוכר תגובה שלו לפני כמה חודשים שאמר שהוא יודע מה הנקודות החלשות שלו הוא עובד על זה.גם בלי הקשר של תחרות שווה לחשוב על נקודות חלשות ואיך לשפר אותן קדימה.
מעולה, אבל הדיון מתנהל מולך ומול הטענה שלך.אני זוכר תגובה שלו לפני כמה חודשים שאמר שהוא יודע מה הנקודות החלשות שלו הוא עובד על זה.
התחלת כבר להתאמן?חברה תנו לחיות לחיות
אל תערבו אותי בשטוית האלו
עושה פילאטיסהתחלת כבר להתאמן?
אין דיון כי אין לי מה לכתוב יותר, יש את הדעה שלי ויש את הדעה של אלחנן.מעולה, אבל הדיון מתנהל מולך ומול הטענה שלך.
לא מול whale
הבאת דדליפט של מישהו אחר כדוגמה לטיעון שלך.אין דיון כי אין לי מה לכתוב יותר, יש את הדעה שלי ויש את הדעה של אלחנן.
אני הבאתי את הדדליפט של ווייל סתם כדוגמה.
אתה כנראה לא יודע לקרוא כמו שצריך אם אתה חושב שהדיון כאן של אנשים מתנהל מול ווייל.
אולי כדאי שתחזור על התגובות כאן לפני שאתה רושם.
הכי מחטבעושה פילאטיס
מוזיקה מחטב יותרהכי מחטב
אוקיי קראתי קצת יותר מחצי מזה ולא המשכתי כי כל מה שכתוב שם בערך זה שלהרים חפצים עם גב עגול זה בעייתי כי זה מפעיל כל מיני סוגים של עומס על עמוד השדרה. לא הבנתי מה החידוש בזה, ועוד יותר לא הבנתי מה רע בזה? אנחנו יודעים שלהרים משקל כבד, בטח בדדליפט מפעיל עומס על עמוד השדרה, אבל ככה מתחזקים, חושפים את עצמנו כל פעם לעוד טיפה עומס, מתאוששים, ואז עוד טיפה שוב וכו. בסך הכל לפי המאמר הזה אני מבין שבגב עגול יש יותר עומס על עמוד השדרה. ודרך אגב, משהו שהפריע לי זה שלא התייחסו (לפחות לא בחלק שקראתי) בכלל ללחץ תוך בטני. מה גם שמבחינתם גב עגול זה גב חסר כל כיווץ, מה שאושר דיבר עליו זה כיווץ פשוט לא בפשיטה מלאה (שגם במצב כזה כולם בדיון הישן הסכימו שהיא יותר מסוכנת מכפיפה מלאה).Microsoft Word - Sample Presentation Spinal Mechanics.doc
עחי הוא עושה עכשיו פילאטיס לחזרות גבוהות לחיטובהכי מחטב
ממש בוגר התגובה שלך.הבאת דדליפט של מישהו אחר כדוגמה לטיעון שלך.
נפגעות תחת מציע לך לשתף בלוג שלך. תקבל שם כמה תומכים. בהצלחה.
תנסה לעשות לחץ תוך ביטני עם גב עגול כמו של WHALE ותגיד לי אם הצלחתאוקיי קראתי קצת יותר מחצי מזה ולא המשכתי כי כל מה שכתוב שם בערך זה שלהרים חפצים עם גב עגול זה בעייתי כי זה מפעיל כל מיני סוגים של עומס על עמוד השדרה. לא הבנתי מה החידוש בזה, ועוד יותר לא הבנתי מה רע בזה? אנחנו יודעים שלהרים משקל כבד, בטח בדדליפט מפעיל עומס על עמוד השדרה, אבל ככה מתחזקים, חושפים את עצמנו כל פעם לעוד טיפה עומס, מתאוששים, ואז עוד טיפה שוב וכו. בסך הכל לפי המאמר הזה אני מבין שבגב עגול יש יותר עומס על עמוד השדרה. ודרך אגב, משהו שהפריע לי זה שלא התייחסו (לפחות לא בחלק שקראתי) בכלל ללחץ תוך בטני. מה גם שמבחינתם גב עגול זה גב חסר כל כיווץ, מה שאושר דיבר עליו זה כיווץ פשוט לא בפשיטה מלאה (שגם במצב כזה כולם בדיון הישן הסכימו שהיא יותר מסוכנת מכפיפה מלאה).
@עמיחי כץ @rombillet @StrongEnough מעניינת אותי דעתכם על הנושא
עחי הוא עושה עכשיו פילאטיס לחזרות גבוהות לחיטוב
הצלחתיתנסה לעשות לחץ תוך ביטני עם גב עגול כמו של WHALE ותגיד לי אם הצלחת
אוקיי קראתי קצת יותר מחצי מזה ולא המשכתי כי כל מה שכתוב שם בערך זה שלהרים חפצים עם גב עגול זה בעייתי כי זה מפעיל כל מיני סוגים של עומס על עמוד השדרה. לא הבנתי מה החידוש בזה, ועוד יותר לא הבנתי מה רע בזה? אנחנו יודעים שלהרים משקל כבד, בטח בדדליפט מפעיל עומס על עמוד השדרה, אבל ככה מתחזקים, חושפים את עצמנו כל פעם לעוד טיפה עומס, מתאוששים, ואז עוד טיפה שוב וכו. בסך הכל לפי המאמר הזה אני מבין שבגב עגול יש יותר עומס על עמוד השדרה. ודרך אגב, משהו שהפריע לי זה שלא התייחסו (לפחות לא בחלק שקראתי) בכלל ללחץ תוך בטני. מה גם שמבחינתם גב עגול זה גב חסר כל כיווץ, מה שאושר דיבר עליו זה כיווץ פשוט לא בפשיטה מלאה (שגם במצב כזה כולם בדיון הישן הסכימו שהיא יותר מסוכנת מכפיפה מלאה).
@עמיחי כץ @rombillet @StrongEnough מעניינת אותי דעתכם על הנושא
עחי הוא עושה עכשיו פילאטיס לחזרות גבוהות לחיטוב