1000 קלוריות ביום

לוטם98

משתמש מתחיל
124
17
נק' מוניטין:
13
124
17
הבנתי שיש מיתוס שאם אוכלים פחות מ1200 קלוריות פר יום אז המטבוליזם שלך יורד.
יש אנשים שאומרים שזה לא נכון פשוט ככל שיש לך אחוז שומן יותר נמוך אז יותר קשה לרדת במשקל וזה לא קשור לקלוריות.
מישהו יודע מחקרית אם המטבוליזם שלך יורד אם אתה אוכל 1000 קלוריות פר יום?

• פותח/ת השרשור
אני בוגר??
אחי לחיות על 1000 קלוריות ביום? אתה אמיתי??!
מה אתה מנסה להשיג...
מה שאני מנסה להשיג זה חיטוב.
אני מודע לזה שזה יכול לפגוע לי במסת שריר ולכן אני צורך בין 150 ל200 גרם חלבון ביום.
כמובן שזה לא דיאטה שאתה יכול להיות בה עקבי וזה זמני.
במשך כל 6 ימים אני עושה ציט בשביל לאזן את הכל.

ברור שהמטבוליזם יורד מה אתה חושב שהגוף שלך ימשיך להיות בfull power שאתה מכניס שליש קלוריות שהוא צריך?

• פותח/ת השרשור
מטר 85
שוקל 84
ברור שהמטבוליזם יורד מה אתה חושב שהגוף שלך ימשיך להיות בfull power שאתה מכניס שליש קלוריות שהוא צריך?
יש לך מחקר שמבסס את זה?
ברגע שאתה מכניס 1000 קלוריות ואתה צריך נגיד 2500 בסופו של דבר הגוף שלך אותו הגוף והוא צריך אותה אנרגיה אז בכל מקרה הוא צריך לשרוף אותן כמות קלוריות.
זה כמו דלק אחי

• פותח/ת השרשור
לא אבל זה common sense

תחפש ותמצא
זה מה שמישהו כתב בנוגע לזה
There’s a LOT of misunderstanding when it comes to metabolism. The actual term refers simply to the process of converting food into energy….but over time people have come to regard it as some kind of means by which our bodies either burn-up lots of calories or somehow store calories as fat, this is wrong.

Your body does not miraculously become more efficient nor does it slow down processes to make you uber-efficient. To an extent it sorta can but it’s marginal. Here’s the deal: your body is comprised of millions of living cells and each cell requires energy just to exist and function. Muscle requires more energy then fat and various tissues have varying degrees of calorie demand but all in all you should think of your body as a mass of living tissue that requires energy to exist AND then add to that the energy consumed to move you around (swimming, walking, running, cycling). The energy required just to keep you alive is your Basal Metabolic Rate (BMR) and beyond that you have your energy expenditure (your activity).

As you lose weight, there’s less of you….and so your energy needs become lower. It’s not your metabolism slowing down. Imagine a car towing a heavy trailer and it’s only getting 15mpg. As the trailer becomes lighter the car gets better mpg. Once the trailer is empty and detached, the car may get upwards of 24mpg since it’s not towing/pulling/carrying the heavier load. Your body didn’t become more efficient, your metabolism didn’t slow down….there’s simply less of you and so you don’t require as much energy.

Also, your eating hasn’t likely changed and so your deficit isn’t as much, this is why progress has slowed down. You’ll still lose weight at 1,300 calories but it’ll be more gradual and slower by comparison. It’s still the law of physics and an equation of energy in vs. energy out.

מה שאני מנסה להשיג זה חיטוב.
אני מודע לזה שזה יכול לפגוע לי במסת שריר ולכן אני צורך בין 150 ל200 גרם חלבון ביום.
כמובן שזה לא דיאטה שאתה יכול להיות בה עקבי וזה זמני.
במשך כל 6 ימים אני עושה ציט בשביל לאזן את הכל.
צ'יט? את מי אתה מרמה?

וזה לא נכון מה שהבנת, לגוף שלך אין קאונטר של 1200 קלוריות או 1000 קלוריות, המטבוליזם לא פשוט "יורד"
יכולה להיות אדפטציה קטנה שתזוז פחות בלי לשים לב וככה במצטבר תשרוף פחות, אבל אין דבר כזה שמטבוליזם "עוצר" או "יורד" סתם ככה.
כשאתה יורד כמות מסוימת של משקל, אז אתה גוף קטן יותר ששוקל פחות, ולכן תצטרך כמות קטנה יותר של אנרגיה(קלוריות) כדי לחיות ולשרוד, ותשרוף פחות קלוריות בפעולות שאתה מבצע כי אתה שוקל קצת יותר, אבל יש מאחורי זה הגיון ויש לזה הסבר, זו לא סתם הפחדה חסרת ביסוס של "תאכל פחות מX קלוריות והמטבוליזם נתקע"
זה סתם מספר שרירותי

• פותח/ת השרשור
וזה לא נכון מה שהבנת, לגוף שלך אין קאונטר של 1200 קלוריות או 1000 קלוריות, המטבוליזם לא פשוט "יורד"
יכולה להיות אדפטציה קטנה שתזוז פחות בלי לשים לב וככה במצטבר תשרוף פחות, אבל אין דבר כזה שמטבוליזם "עוצר" או "יורד" סתם ככה.
כשאתה יורד כמות מסוימת של משקל, אז אתה גוף קטן יותר ששוקל פחות, ולכן תצטרך כמות קטנה יותר של אנרגיה(קלוריות) כדי לחיות ולשרוד, ותשרוף פחות קלוריות בפעולות שאתה מבצע כי אתה שוקל קצת יותר, אבל יש מאחורי זה הגיון ויש לזה הסבר, זו לא סתם הפחדה חסרת ביסוס של "תאכל פחות מX קלוריות והמטבוליזם נתקע"
זה סתם מספר שרירותי
סוף סוף תשובה עם היגיון!
מעריך את זה אח!!

במקום להיות מיותרים ולענות דברים שלא עוזרים לאף אחד תביאו מחקרים שמוכיחים את הטענה שלכם.
ביום שתדע לקרוא מחקר לעומק ולא לצטט משפטים כמו תוכי מכמה אנשים שאתה חי על פיהם, תקבל כמה מחקרים שתרצה

לא מתכוון להיות טוקסיק אבל זה משפט שיותר מדי אנשים שולפים לי מהכובע בלי קונטקסט לכלום

• פותח/ת השרשור
ביום שתדע לקרוא מחקר לעומק ולא לצטט משפטים כמו תוכי מכמה אנשים שאתה חי על פיהם, תקבל כמה מחקרים שתרצה

לא מתכוון להיות טוקסיק אבל זה משפט שיותר מדי אנשים שולפים לי מהכובע בלי קונטקסט לכלום
שוב אני אגיד.
לא קראתי מחקר ולא הצבתי עובדה.
לפי ההיגיון שלי מה שאתה אומר נכון ויש מיתוס שמטבוליזם עוזר או מפסיק.
זה רשום גם במה שציטטת באנגלית אבל טוב נו
אני יודע.
פשוט לא הייתי מספיק בטוח שזה בהכרח נכון אז חיפשתי עוד חיזוקים
מה זה עוצר או מפסיק? כלומר אתה מת?

אם זה יורד זה באופן זמני
זה יורד ברגע שאתה שורף שומן.
כי אז הגוף שלך פחות גדול והוא צריך פחות לעבוד

אני בסהכ בראש שלך.
ואני לא חי על פי אף בן אדם אני מקשיב לדעות של כל מיני אנשים ומבסס את המידע על מחקרים ועושה השוואה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית