נק' מוניטין:
1,093
- 1,660
- 2,060
Big daddy D making sick gainzRussianHotGirl עדכן/ה את הלוג ״Weak things break.״:
שבוע 2 - מיקרו סייקל א' - אימון 3 - 18/05/2022
קרא את שאר עדכון הלוג...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Big daddy D making sick gainzRussianHotGirl עדכן/ה את הלוג ״Weak things break.״:
שבוע 2 - מיקרו סייקל א' - אימון 3 - 18/05/2022
קרא את שאר עדכון הלוג...
איזה גיינס, אני רבע עוף.Big daddy D making sick gainz
קסם בצורה של ממתקים צהובים?איזה גיינס, אני רבע עוף.
חכה למיקרו סייקל ב' שם הקסם האמיתי 🚔
לא היה "מבנה" לשום דבר מאז תחילת הקורונה בגלל סגרים וכו', פשוט מתאמנים...@RussianHotGirl
אתה לא חייב לענות אח..
אבל האם זו הרפטטיביות של המקצוע?
תחרות
מנוחה/הפסקה מחומרים
שוב חוזרים לחומרים
הכנה לתחרות
תחרות
וחוזר חלילה?
האם בכל פעם גם עושים ריסט כללי למשקלים?
האם חשוב להתחזק עם אקססוריז?
האם באיזו שהוא שלב זה מעייף כבר?
תודה רבה
ואבין אם תסרב לענות
*הדיבור על חומרים אינו מופנה אליך
מעריך.לא היה "מבנה" לשום דבר מאז תחילת הקורונה בגלל סגרים וכו', פשוט מתאמנים...
לגבי מעייף זה כבר הרגל, כמו לצחצח שיניים. כשיהיה חאלס אז חאלס אבל זה יבוא יותר ממקום של wear and tear של הגוף וסדר עדיפויות/ניהול זמנים ולא מ"עייפות".
צ'ין אפס 15,12,10,6 מ.ג.
ג'י אמ פרס 20*20קג, 12*40קג, 8*60קג, 5*80קג
פטישים 15*20קג, 8*27.5קג
פשיטות מרפק עם חבל 2*25*15קג
היי באר ATG סקוואט 20*20קג, 15*30קג, 12*40קג
פשיטות גב 1*50*מ.ג.
הליכון שיפוע 20, 3.5קמ"ש, 10 דקות
15/05 - 98.8kg, 3000kcal, 3hr sleep
16/06 - 2700kcal, 8hr sleep
17/06 - 99.3kg, 2400kcal, 10hr sleep
18/06 - 2950kcal, 4hr sleep
19/06 - 99.9kg, 2900kcal, 7hr sleep
20/06 - 3900kcal, 10hr sleep
[URL='https://www.lbs.co.il/tel:21061000']21/06 - 1900kcal, 2hr sleep[/URL]
Weekly calories: 19,750kcal, 2825kcal avg daily
Sleep hrs: 44hrs, 6.3hrs avg per night
Weight: lowest 98.8kg, avg 99.3kg
מה זה אומר מיקרו סייקל? קשור לעניין של שיוט קבוע על מינון נמוך ואז בוסט משמעותי יותר?מיקרו סייקל
הכוונה שלו למייקרו סייקל זה המייקרו סייקל בתוך התכנית.מה זה אומר מיקרו סייקל? קשור לעניין של שיוט קבוע על מינון נמוך ואז בוסט משמעותי יותר?
הכוונה למזו סייקל, חלק מהתוכנית אימונים לא חומרים.מה זה אומר מיקרו סייקל? קשור לעניין של שיוט קבוע על מינון נמוך ואז בוסט משמעותי יותר?
הכל כתוב בתיאור לוג עם מינונים.הכוונה שלו למייקרו סייקל זה המייקרו סייקל בתוך התכנית.
מאמין שהמייקרו סייקל הבא שהוא דיבר עליו שיהיה גם כבד יותר יכלול גם יותר פרמקולוגיה, אבל ניתן לBid D גם לענות על זה
בואי לוואצפ שותפה שלי נדירההכוונה למזו סייקל, חלק מהתוכנית אימונים לא חומרים.
מבחינת חומרים הכל כתוב בתיאור לוג.
הכל כתוב בתיאור לוג עם מינונים.
מהנסיון שלי ושל אחרים מבחינת ביצועים וכוח חומרים פחות עוזרים ויש הרבה פחות קורלציה בין מינון גבוה יותר ליותר תוצאות (לפעמים אפילו יותר מדי = פגיעה בביצועים), מבחינת פיתוח גוף הסיפור שונה...אתה סך הכל אינקובוטר אנושי או חתיכת בקר ופה הכימיה תשחק תפקיד מרכזי ביחד עם גנטיקה.עד היום הייתי תחת רושם שסייקל הוא רוחבי ביחס לכל החומרים, אבל אולי זה בגלל היכרות עם מתאמנים של בילדרים שרצו למכור חבילות כמה שיותר מורחבות (כולל מספר תור VIP בחדר מיון)
אשכרה? אתה מאמין שאפשר להשיג נניח 400 דדליפט בלי חומרים?זה למה תראה הרבה חבר'ה drug tested שעומדים באותה רמה של חבר'ה untested אצלנו בתחום ואתה לא תמצא בחור מארגון פיתוח גוף שמתיימר להיות drug free ברמה של אולימפיה.
זה נשמע לי קצת הזוי מהסיבה שבשביל ללחוץ ככה, צריכים מסת שריר של מתחרה באולימפיה ככל הנראהלצורך העניין אני מאמין לג'וליוס מאדוגס, בנצ'ר של 360 קילוגרם על מ.ג. של 200+ ק.ג. שהוא נמצא על "טיפול הורמנלי" ממרפאת אנטי-אייג'ינג (זה דרך חוקית בארה"ב להיות בסייקל עם מונחים מומצאים כמו Sports-TRT שזה אומר 300-500 מג טסט ואולי תוספת של מינון נמוך של אנאבר/ננדרולון לעומת טיפול TRT אמיתי שעומד על 60-175 מג טסט).
הליפטרים בטופ היום מדווחים על מינונים הרבה יותר נמוכים מהקולגות שלהם בBB.אשכרה? אתה מאמין שאפשר להשיג נניח 400 דדליפט בלי חומרים?
אין דרך לדעת באמת.בודדים האנשים(ללא חומרים)שלוחצים 200 בבנץ נכון?
רק שאיהיה רגוע
שיש לאן לשאוףאין דרך לדעת באמת.
בכל אופן, למי אכפת ולמה זה משנה?