הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה למומחים כאן...

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
אם ירדתי באותה כמות קלוריות (1500) שאני אוכל כרגע אחוז אחד ממשקל הגוף בשבועיים.. בערך. ממוצע שבועי של 300 גרם לשבוע ושינתי את האימונים שלי ליותר אפקטיבים ? דוגמא...פעם תרגיל אצלי היה נראה ככה חימום קל דוגמא הבנץ שלי היה 17 קילו לכל צד והייתי עושה 3 סטים כאלה ו8 חזרות וזה היה הכשל שלי עד לפני חודש. אחרי חודש בתוכנית חדשה בנץ בחימום טוב יותר ,25 קילו לכל צד 10 חזרות 2 סטים של עבודה ובלי כשל ,דוגמא נוספת הייתי עושה משיכת פולי עליון לדוגמא 30 קילו 3 סטים של 10 והייתי נגמר כיום אני עושה 48 קילו 2 סטים ל10 חזרות ואז עוד סט אחד אחרון של 20 חזרות אבל חצי מהמשקל ,וכרגע עד לפני חודש הייתי שוקל 64 כיום שוקל 66.70
הגיוני שיש עלייה שריר בזמן חיתוך קלוריות?

לפני חודש הייתי שוקל 64 כיום שוקל 66.70
הגיוני שיש עלייה שריר בזמן חיתוך קלוריות?
ב"חיתוך קלוריות" יורדים במשקל ולא עולים.. אתה לא בגרעון קלורי אם כך

*אני מומחה אין לך מה לדאוג

• פותח/ת השרשור
ב"חיתוך קלוריות" יורדים במשקל ולא עולים.. אתה לא בגרעון קלורי אם כך

*אני מומחה אין לך מה לדאוג
עד לפני שינוי תוכנית האימונים ירדתי במשקל די טוב ירדתי מ79 ל64 בכמה חודשים וכרגע התוכנית יותר אינטנסיבית גם העומסים כרגע מאוד שונים דוגמא קלה יותר 2 סטים עבודה של מקסימום משקל ללא כשל ל10 חזרות וסט אחד של 20 חזרות

לעומת תוכנית קודמת טווח חזרות בין 12ל15 ו3 סטים מאוד רגילה בוא נגיד ככה. ממה יכול לנבוע השינוי (עם כי רואים עליית מסה)
הצד הימני מלפני שבוע הצד השמאלי בערך לפני חודש בין התמונות שלושה שבועות....

קבצים מצורפים

• IMG_20220604_171534.jpg
    IMG_20220604_171534.jpg
    KB 89.2 · צפיות: 56
עד לפני שינוי תוכנית האימונים ירדתי במשקל די טוב ירדתי מ79 ל64 בכמה חודשים וכרגע התוכנית יותר אינטנסיבית גם העומסים כרגע מאוד שונים דוגמא קלה יותר 2 סטים עבודה של מקסימום משקל ללא כשל ל10 חזרות וסט אחד של 20 חזרות

לעומת תוכנית קודמת טווח חזרות בין 12ל15 ו3 סטים מאוד רגילה בוא נגיד ככה. ממה יכול לנבוע השינוי (עם כי רואים עליית מסה)
הצד הימני מלפני שבוע הצד השמאלי בערך לפני חודש בין התמונות שלושה שבועות....
המשקל שלך לא מושפע מהתוכנית אימונים.. זה לא ריקומפוזיציה אם אתה עולה במשקל ,פשוט התחטבת כנראה

• פותח/ת השרשור

קבצים מצורפים

• Screenshot_2022-06-04-17-32-55-082_com.miui.notes.jpg
    Screenshot_2022-06-04-17-32-55-082_com.miui.notes.jpg
    KB 41.3 · צפיות: 25
  • Screenshot_2022-06-04-17-32-59-000_com.miui.notes.jpg
    Screenshot_2022-06-04-17-32-59-000_com.miui.notes.jpg
    KB 40.4 · צפיות: 21
  • פותח/ת השרשור
באותה כמות קלוריות (1500) שאני אוכל
אני מאמין שאם אתה תקופה אוכל 1500 קלוריות אתה פשוט לא מחשב את הקלוריות כמו שצריך.
  • תוודא שאתה סופר הכל כולל ירקות, כולל שמן שאתה מטגן איתו, כולל סוכר בקפה.
  • תוודא שאתה סופר כל יום, יש הרבה שלא סופרים למשל בסופש ואז מתפלאים איך הם עולים במשקל.
  • תוודא שאתה סופר את הכמות הנכונה, למשל חישבת פעם אחת שצלחת של אוכל מסויים שוקלת 50 גרם שלו, ויוצא שבדרך כלל אתה שם באותה צלחת 150 גרם של האוכל.
  • תוודא שאתה סופר אוכל אחרי בישול בערכים של אחרי בישול, אוכל לפני בישול בערכים של לפני בישול.
  • תוודא שאתה סופר לפי מקור אמין, לפעמים אפשר לראות כמה מקורות מידע על 100 גרם תפוח אדמה שכל אחד מהם אומר כמות קלוריות שונה לגמרי.
1500 זה פשוט כלום אוכל לגבר, ואין מצב שאתה סופר כמו שצריך קלוריות ומגיע בסוף היום ל1500. תהיה הכי קשוח עם עצמך בהתחלה רק בשביל למצוא את הטעויות, אחרי שתמצא אותן תוכל להתחיל קצת יותר לשחרר.

זה ירידה זה 300 גרם בשבוע זה היה תהליך מאוד איטי אם אני אצטרך להוריד אחוז אחד בחודש זה רק 660 גרם ופה זה יהיה ממש קשוח לדייק.

יש מגמת עלייה ברורה
לא מסתכלים על כמות, מסתכלים באחוזים, אתה רוצה לשמר כמה שיותר שריר ולשמר אנרגיה כמה שיותר לאורך הדרך, מהירות תוביל למטרה שלא בהכרח רצית, אז קח את זה בחשבון.

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שאם אתה תקופה אוכל 1500 קלוריות אתה פשוט לא מחשב את הקלוריות כמו שצריך.
  • תוודא שאתה סופר הכל כולל ירקות, כולל שמן שאתה מטגן איתו, כולל סוכר בקפה.
  • תוודא שאתה סופר כל יום, יש הרבה שלא סופרים למשל בסופש ואז מתפלאים איך הם עולים במשקל.
  • תוודא שאתה סופר את הכמות הנכונה, למשל חישבת פעם אחת שצלחת של אוכל מסויים שוקלת 50 גרם שלו, ויוצא שבדרך כלל אתה שם באותה צלחת 150 גרם של האוכל.
  • תוודא שאתה סופר אוכל אחרי בישול בערכים של אחרי בישול, אוכל לפני בישול בערכים של לפני בישול.
  • תוודא שאתה סופר לפי מקור אמין, לפעמים אפשר לראות כמה מקורות מידע על 100 גרם תפוח אדמה שכל אחד מהם אומר כמות קלוריות שונה לגמרי.
1500 זה פשוט כלום אוכל לגבר, ואין מצב שאתה סופר כמו שצריך קלוריות ומגיע בסוף היום ל1500. תהיה הכי קשוח עם עצמך בהתחלה רק בשביל למצוא את הטעויות, אחרי שתמצא אותן תוכל להתחיל קצת יותר לשחרר.

זה דברים שאני מקפיד מאוד ולגבי הערך הקלורי אני משתמש בmy fitness Pal אני כבר רגיל להשתמש בה במשך שנתיים רוב הארוחות שלי מסודרות והן גם ממש פשוטות

300 גרם סלט בבוקר מאותם ירקות בעיקר יירקות ירוקים (לא אוהב כל מה שבאדום) קופסת טונה 112 גרם לאחר סינון 15 גרם רוטב דל קלוריות

צהריים 150 גרם אורז ו250 גרם חזה עוף וסלט 200 גרם זהה לבוקר

לאחר אימון 20 גרם אבקת חלבון ובננה ו200 מיל חלב 3 אחוז

ערב 250 גרם אורז 150 גרם חזה עוף

זה התפריט שלי

זה דברים שאני מקפיד מאוד ולגבי הערך הקלורי אני משתמש בmy fitness Pal אני כבר רגיל להשתמש בה במשך שנתיים רוב הארוחות שלי מסודרות והן גם ממש פשוטות

300 גרם סלט בבוקר מאותם ירקות בעיקר יירקות ירוקים (לא אוהב כל מה שבאדום) קופסת טונה 112 גרם לאחר סינון 15 גרם רוטב דל קלוריות

זה התפריט שלי
זה קצת מידי, אני לא רואה סיבה שתאכל 1500 קלוריות

זה התפריט שלי
אני לא עומד לחשב קלוריות לזה, אבל סתם לדוגמא, אתה מטגן את החזה עוף? לא ספרת שמן. אתה אולי סופר את האורז עם ערכים של אורז אחרי בישול אבל מודד משקל של לפני בישול?
תכלס אם אתה אוכל אותו דבר כל יום לא קריטי בכלל כמה קלוריות אתה מכניס, פשוט תדאג לאכול פחות (למשל במקום צלחת אורז מלאה עד הסוף כל יום אז צלחת אורז עד סימון מסויים) ויצא שאכלת פחות קלוריות.
דברים שאני מקפיד מאוד ולגבי הערך הקלורי אני משתמש בmy fitness Pal אני כבר רגיל להשתמש בה במשך שנתיים רוב הארוחות שלי מסודרות והן גם ממש פשוטות
שים לב שגם במיי פיטנס פאל יש לפעמים כמה אופציות לאותו מאכל, לא תמיד כזה ברור מה הערכים המדויקים יותר.
אני לא כזה גבוהה ולא כזה שרירי אולי כרגע 14/15 אחוזי שומן 66 קילו גובהה 162 גמד יחסית.
זה עדיין כלום. לצורך הדוגמא לפני חודשיים בערך כשהייתי סופר קלוריות הייתי מגיע לאיזה 1500 כבר בארוחת בוקר. אני לא אומר שכולם אוכלים אותה כמות קלוריות, אבל 1500 ביום זה ממש ממש קצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית