עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה למשוך סלאק מהמוט בכלל?
סתם נקודה למחשבה.
קודם כל, אני לא צריך להסביר למה לא לעשות משהו, אם מישהו רוצה לטעון שלעשות פעולה מסוימת תביא תוצאה טובה יותר, הוא יצטרך להסביר את זה.אשמח אם תסביר למה לא למשוך ומה היתרונות?
אלו תיאורים אישיים על סמך הטכניקה שאתה חושב שנכונה עבורך למשוך, למי שמתכנן למשוך סומו, או עם גב עגול, כנראה שלהוציא חזה או כל התיאורים האחרים לא יסכם מספיק טוב או מדויק מה הוא צריך לעשות.לי אישית כרגע זה "ניתוק עדין".
עוד דברים שהשתמשתי בהם לפעמים:
- להוציא חזה
- להתרכז בלכווץ לאטס
- לא קיו, יותר דרך פעולה: למתוח המסטרינג עם רגליים ישרות, ואז להוריד את האגן תוך כדי שדוחפים את הרצפה
- להרגיש כבד בידיים
- למשוך עם פחות מאמץ ממה שאתה מתכוון להשקיע במשיכה עצמה
הנה תיאור אישי לאיך הכיווץ וכניסה לפוזיציה התחלתית טובה מרגיש עבורו. להוסיף לזה שבסט אפ משקל קל מידי יתנתק מרוב כיווץ זה לא כל כך רלוונטי למה שמשיכת סלאק מנסה להשיג. אתה יכול להיכנס גם למשיכת סלאק גרועה מאוד, ולנתק גם 200 ק"ג מבלי שהבנת איך צריך להיראות ולהרגיש פוזיציה התחלתית טובה.אני מושך עם גב עליון מעט עגול אז לא יודע עד כמה זה יהיה לך ישים, אבל:
מכווץ לאטס חזק עוד לפני שיורד לכיוון המוט, אחרי שאוחז בו חזק מותח את ההאמס והלאטס כנגד המשקל של המוט תוך כדי כיפוף של הברך.
בסטאפ הזה אני מנתק 100-120 מהרצפה בלי לנסות להרים בכלל.
גם כאן, הוצאת חזה יכול לגרום לאנשים לעשות דדליפט דומה לסקוואט, עם מותן נמוך מידי. הקיו הזה רק יעבוד למי שמבין מה המילים האלו מסמלות, מה ההרגשה והתוצאה שאתה מצפה להשיג מהם.במשקלי חימום תוציא חזה כל כך חזק עד שהמוט מרחף כמה סנטימטרים ברצפה. ואז תעשה את זה גם במשקלי עבודה.
אייי, הבנאדם ביקש טיפים ולא דרך מדוייקת כי זה ישתנה מבנאדם לבנאדם, לפחות מעט.תיאור אישי לאיך הכיווץ וכניסה לפוזיציה התחלתית טובה מרגיש עבורו. להוסיף לזה שבסט אפ משקל קל מידי יתנתק מרוב כיווץ זה לא כל כך רלוונטי למה שמשיכת סלאק מנסה להשיג. אתה יכול להיכנס גם למשיכת סלאק גרועה מאוד, ולנתק גם 200 ק"ג מבלי שהבנת איך צריך להיראות ולהרגיש פוזיציה התחלתית טובה.
קודם כל, אני לא צריך להסביר למה לא לעשות משהו
טיפים למשוך סלאק, זה כמו טיפים להגיע לחלל.אייי, הבנאדם ביקש טיפים ולא דרך מדוייקת כי זה ישתנה מבנאדם לבנאדם, לפחות מעט.
איך צריכה להיראות ולהרגיש פוזיציה התחלתית טובה?
יש רק אחת כזאת? וכמה זה בכלל קריטי להתעסק בלהגיע אליה במקום להתחזק במשהו מעט פחות אידיאלי?
אני שואל למה לעשות משהו בכלל, והתיאור של משיכת סלאק לא מדויקת בעיניי.תסכים איתי (מבלי להיכנס לדיון פילוסופי) שיש הסכמה די גורפת למשוך סלאק בדדליפט ולכן אם אתה בא וכותב ״למה בכלל למשוך סלאק?״ בפוסט שכולו מוקדש לשאלה של איך לעשות זאת - עדיף שכן תסביר (כמו שעשית בפירוט ✌️)
ממש לא נכנסתי יותר מידי, להיפך, לא נכנסתי מספיק. לא תיארתי איך סט אפ צריך להיראות ולהרגיש.לגביי שאר הדברים שכתבת, אני באמת מעריך כל מילה ומשפט, אבל נכנסת לעומק הדברים יותר מידי. אני סה״כ רוצה להבין כיצד אנשים מנסים לעשות את אותה הפעולה שאני עושה. זה עד כדי כך פשטני
לדעתי לענות על השאלה מה זה סלאק? זה שירות גרוע לשואל. טוב יותר להסביר מה באמת צריך לעשות על המוט. אבל יותר מזה, מוט שמתנתק מעט מהרצפה זה לא הכוונה של משיכת סלאק בעיני אף אחד מאלו שמשתמשים במילים האלו, אלא סט אפ נכון.בנאדם בא וביקש טיפ למשוך סלאק. אם הוא יוציא חזה מספיק חזק, הוא ישמע קליק של השרוול בפלטה וזה נקרא "למשוך את הסלאק". סביר להניח שהוא יודע מה זה דדליפט ואיך זה אמור להראות. ואם לא, בעיה שלו, זה המחיר של לשאול שאלה כזאת בפורום. יכול להיות שכתוצאה מזה יפתחו בעיות אחרות אבל זה מה שהוא שאל.
אפשר למשוך עם סלאק ובלי סלאק ויש מפלצות שבכוונה לא מנסים למשוך סלאק כי זה מה שטוב להם. מה זה משנה. הבחור פה ביקש טיפ איך למשוך סלאק, לא צריך לסבך את העניינים סתם. אגב לא מושכים סלאק בשביל "למשוך סלאק", זה לכשעצמו קיו שפשוט גורם לליפטר להמתח לפני ההרמה ולהפעיל כוח בהדרגתיות ולא לעבור מ0 ל100 בניתוק אגרסיבי, יותר כמו לעבור מ20 ל40 ל60 ל80 ואז ל100.
לפעמים אתה כל כך נעול על הדרך שלך שזה גורם לך לקשקש ולהגיע לדיונים כל כך מיותרים.טיפים למשוך סלאק, זה כמו טיפים להגיע לחלל.
אין טיפ למשהו כזה, יש הסבר מפורט בהתאם למה שאתה צריך לעשות כדי להגיע לשם, והאם בכלל נכון עבורך להגיע לשם.
אתה יכול לנסות לסכם את ההוראות שנתנו לך במילה. אבל לנסות לקחת מילה מלכתחילה ולהלביש עליה הסבר למה הוא מסכם, זה לדעתי לא מספיק אינדבדואלי ומובן. אני חושב ככה על כל קיו.
נשמע שאתה נעול, ושהשאר אולי ממעיטים בתגובתם.לפעמים אתה כל כך נעול על הדרך שלך שזה גורם לך לקשקש ולהגיע לדיונים כל כך מיותרים.
ההפך, אין לי בעיה לדון בצורך של משיכת סלאק, זה פשוט לא רלוונטי לדיון הזה כי זה לא מה שפותח הפוסט שאל או ביקש.נשמע שאתה נעול, ושהשאר אולי ממעיטים בתגובתם.
וגם שאתה עצבני, אמאל'ה, אתה מפחיד אותי.
Dna אם אתה רוצה להכנס לזה עומק, יש ים סרטונים ביןטיוב ממאמנים יותר מוצלחים ממני
איך זה קשור למשהו?לפעמים אתה כל כך נעול על הדרך שלך שזה גורם לך לקשקש ולהגיע לדיונים כל כך מיותרים.
ולמי שמבקש טיפים איך לעזור לברכיים לקרוס בסקוואט תיתן לו הדרכה איך לעשות את זה מבלי לשאול אם זה בכלל נכון?משיכה של סלאק אצלי אומרת שהגעתי לרמת כיווץ מספיקה כדי שהמשיכה תהיה יעילה.
הבנאדם ביקש טיפים איך למשוך סלאק, לא למה כדאי ואם כדאי והאם הנקודת התחלה שלו טובה או אם בכלל הוא מושך סלאק או שהאל מכוון אותו לשם, שחרר קצת.
איפה הירידה לפסים אישיים?איך זה קשור למשהו?
סתם לרדת לפסים אישיים, בשביל מה?
כל שאלה וטכניקה/שבירת טכניקה בפני עצמה.ולמי שמבקש טיפים איך לעזור לברכיים לקרוס בסקוואט תיתן לו הדרכה איך לעשות את זה מבלי לשאול אם זה בכלל נכון?
שים לב שהוא ביקש ביקש קיוז ולא דרך אחת ספציפית, אני מאמין שהוא יתנסה בכמה דרכים עד שימצא את מה שנוח לו.שמח שלך למשוך סלאק עוזר, אם היא עוזרת זה רק בגלל שהתנאת אותה בהסברים אחרים שהבנת בלי הקיו. ולא נתת לשואל את ההדרכה הזאת.
אני מושך עם גב עליון מעט עגול אז לא יודע עד כמה זה יהיה לך ישים, אבל:
מכווץ לאטס חזק עוד לפני שיורד לכיוון המוט, אחרי שאוחז בו חזק מותח את ההאמס והלאטס כנגד המשקל של המוט תוך כדי כיפוף של הברך.
העובדה הזאת ממש לא קשורה לדיון, וכמו שכבר כתבו לפני, זה נשמע מעט תוקפני.איפה הירידה לפסים אישיים?
ציינתי שיש לך גישה ודרך שאתה רואה כנכונה ומחפש לדחוף אותה בדיון במקום לעלות על שאלה
אני חושב שזה חשוב לציין שקיו לבד בלי התנסות לא שווה כלום, ולכן הפריע לי הסיכום הקצר שהוא קיבל עבור הקיו.שים לב שהוא ביקש ביקש קיוז ולא דרך אחת ספציפית, אני מאמין שהוא יתנסה בכמה דרכים עד שימצא את מה שנוח לו.
מעבר לזה התגובה שלי נתנה לו דרך להגיע אל משיכת הסלאק ולא משיכת סלאק בלבד:
העניין הוא לא להסביר, אלא לסבך דברים פשוטיםתסכים איתי (מבלי להיכנס לדיון פילוסופי) שיש הסכמה די גורפת למשוך סלאק בדדליפט ולכן אם אתה בא וכותב ״למה בכלל למשוך סלאק?״ בפוסט שכולו מוקדש לשאלה של איך לעשות זאת - עדיף שכן תסביר (כמו שעשית בפירוט ✌️)
אני דווקא אהבתי לקרוא מאמר שלם על "מה לא נכון לחשוב באופן כללי"לפעמים אתה כל כך נעול על הדרך שלך שזה גורם לך לקשקש ולהגיע לדיונים כל כך מיותרים.