עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הלוואי שאנשים היו מבינים מה זה דדליפטלא, ציפיתי לראות דדליפט, אתה יודע התרגיל הזה שמרימים משהו מהרצפה ליותר מסנטימטר...
תזכיר לי כמה אתה מושך בסומו? גם אם זה סנטימטרים ספורים.לא, ציפיתי לראות דדליפט, אתה יודע התרגיל הזה שמרימים משהו מהרצפה ליותר מסנטימטר...
Deadlift - הרמה של אובייקט מסויים ממצב 'מת' מהרצפה.הלוואי שאנשים היו מבינים מה זה דדליפט
אני לא מאמין שיש לי בפרס יותר מ80 ק"ג לסינגל, זה עדיין לא בנץ'.תזכיר לי כמה אתה מושך בסומו? גם אם זה סנטימטרים ספורים.
ועדיין עם רצועות וחליפה זה פחות מגניב, וסומו פחות מגניב.Deadlift - הרמה של אובייקט מסויים ממצב 'מת' מהרצפה.
זאת אומרת ללא תנועה אקצנרטית בתחילת התנועה.
זאת ההגדרה הבסיסית לדדליפט.
פשרנויות ודעות יש יותר מליהדות, אסלם ונצרות ביחד אז נראה לי מיותר להכנס לזה.
אבל השאלה היא לא מה מגניב. אגב, סקוואט זה מגניב, דדליפט פחות.אני לא מאמין שיש לי בפרס יותר מ80 ק"ג לסינגל, זה עדיין לא בנץ'.
סומו הוא לא דדליפט, אתה חייב להסכים איתי, גם אם תאורתית הבחור לא יכול לנתק 60 ק"ג בסומו.
קח את זה בחצי הומור, אני בעד סומו בתחרויות, אבל עם מוט קשיח, וסבור שקונבנציונלי הרבה יותר מגניב.
ועדיין עם רצועות וחליפה זה פחות מגניב, וסומו פחות מגניב.
הכל בהסוואה.אבל השאלה היא לא מה מגניב. אגב, סקוואט זה מגניב, דדליפט פחות.
הדיון הוא מה זה דדליפט.
תזכיר לי כמה אתה מושך בסומו? גם אם זה סנטימטרים ספורים.
Deadlift - הרמה של אובייקט מסויים ממצב 'מת' מהרצפה.
זאת אומרת ללא תנועה אקצנרטית בתחילת התנועה.
זאת ההגדרה הבסיסית לדדליפט.
פשרנויות ודעות יש יותר מליהדות, אסלם ונצרות ביחד אז נראה לי מיותר להכנס לזה.
תשובה מאוד רצינית שפירטה לגמרי למה סומו זה לא דדליפט ושאתה מושך לפחות 400 בסומו.
ציניות – ויקיפדיהתשובה מאוד רצינית שפירטה לגמרי למה סומו זה לא דדליפט ושאתה מושך לפחות 400 בסומו.
כל הכבוד.
לא, כי שמתרצים פיגור/הומור לא מצחיק בציניות זה עצוב ולא תופס.ציניות – ויקיפדיה
זאת תשובה יותר טובה?
השאלה אם זה מצחיק או לא קשורה בשאלה אם הבנת או לא, אלחנן לדוגמה הבין וצחק...שמתרצים פיגור/הומור לא מצחיק
הבנתי, זה פשוט לא מצחיק.השאלה אם זה מצחיק או לא קשורה בשאלה אם הבנת או לא, אלחנן לדוגמה הבין וצחק...
ראיתי בכותרת "דדליפט" ובמקום זה אני רואה אנשים מנסים לעשות סקוואט עם עמידה רחבה כשהמוט בידיים שלהם:97:הבנתי, זה פשוט לא מצחיק.
נסה שוב.
וואו, אפילו גרוע יותר בפעם השנייהראיתי בכותרת "דדליפט" ובמקום זה אני רואה אנשים מנסים לעשות סקוואט עם עמידה רחבה כשהמוט בידיים שלהם:97:
אז אני מניח שאין טעם לנסות פעם שלישיתוואו, אפילו גרוע יותר בפעם השנייה
One of those days I guess 👎וואו, אפילו גרוע יותר בפעם השנייה
יכול להיות שהתכוונת להנפה? 🙄לא, ציפיתי לראות דדליפט, אתה יודע התרגיל הזה שמרימים משהו מהרצפה ליותר מסנטימטר...
שומו שמיים, התרגיל הפוצע הזה יותר גרוע מלשתות דאבל סקופ חלבון במכה.יכול להיות שהתכוונת להנפה? 🙄
זה לא בריא לכתף...אולי עכשיו לא כואב לך אבל חכה לגיל 50...או 70יכול להיות שהתכוונת להנפה? 🙄
בדיוק מהסיבה הזו אני מתנזר מהנפות, אבל עושה רק דדליפטים אמתיים של אנשים שמרימים עם טווח.שומו שמיים, התרגיל הפוצע הזה יותר גרוע מלשתות דאבל סקופ חלבון במכה.