הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לSS

• פותח/ת השרשור yaron.6
  • פורסם בתאריך

yaron.6

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
קראתי קצת הבנתי שכאילו כל אימון אני צריך להעלות משקלים.
עכשיו, נגיד אני רק מתחיל את התכנית.. המשקלים שאני עושה אמורים להיות כאלה שאני עושה בקלות או משקלי מקסימום?

• פותח/ת השרשור
זה אומר שנגיד אני מתחיל יום ראשון בסקוואט אני עושה נגיד 20 קילו כל צד יענו 60 במצטבר.. יום שני אני עושה 65 קילו?

אם התאמנת בעבר בתרגילים המורכבים בתוכנית ואתה שולט בטכניקה (ראה DVD,ספר,מאמרים והודעות בפורום) - סקוואט,דדליפט,בנץ,פרס,מתח,פוואר קלין

כעקרון מתחילים בתוכנית ב-70% ממשקלי העבודה של הRM5

• פותח/ת השרשור
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5

B:

Squat 3X5
Standing barbell press 3X5
Power Clean 5X3/Pullups 3X5

ובנוגע לזה, האם אני יכול להחליף את הstanding barbell press בmilitary press?
ובנוגע לפווארקלין.. גם אני רוצה להחליף למתח עם משקל אולי.. וכשאומרים מתח מתכוונים לאיזו אחיזה? עם הגב היד אלי? או גב היד החוצה?

• פותח/ת השרשור
אבל מילטרי זה בישיבה לא? יש הבדל כלשהו?
וגם אם אני מחליף את הפאוורקלין במתח יש לזה השלכות?

מותר להחליף PC במתח. רצוי להתחיל את התכנית עם מתח, ללמוד במקביל PC וכששולטים בטכניקה לעשות את שניהם.
מיליטארי יכול להיות בישיבה או בעמידה. ההבדל הוא שבישיבה יש פחות עבודה של שרירים מייצבים ויותר עומס על הגב התחתון (למרות שמדריכים בורים יגידו לך ההיפך). מסקנה: לעשות בעמידה.

מותר להחליף PC במתח. רצוי להתחיל את התכנית עם מתח, ללמוד במקביל PC וכששולטים בטכניקה לעשות את שניהם.
מיליטארי יכול להיות בישיבה או בעמידה. ההבדל הוא שבישיבה יש פחות עבודה של שרירים מייצבים ויותר עומס על הגב התחתון (למרות שמדריכים בורים יגידו לך ההיפך). מסקנה: לעשות בעמידה.

מה זה אומר מותר?
אתה יכול לעשות הכל, אבל זו לא אותה תוכנית.

אחי!!!! אתה האח המרדן של קולדפייר ?????????????????????????

אחי!!!! אתה האח המרדן של קולדפייר ?????????????????????????

לא. שמי לקוח מקטע באלבום Electronic meditation של להקת Tangerine dream.

---------- התגובה התווספה ב 20:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:33 ----------

גם במקור- "מותר" להחליף סקוואט בלג פרס.

יחי ההבדל הקטן.

לא. שמי לקוח מקטע באלבום Electronic meditation של להקת Tangerine dream.

---------- התגובה התווספה ב 20:34 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:33 ----------

יחי ההבדל הקטן.

למה הבדל קטן, אף אחד לא אמר לך שאסור להחליף.
אבל PC הוא חלק חשוב מהתוכנית, רוב האנשים לא עושים אותו כי קשה ללמוד אותו ביחס
להרמות אחרות, זה לא אומר שהוא פחות חשוב מבחינת ביצועים.

למה הבדל קטן, אף אחד לא אמר לך שאסור להחליף.
אבל PC הוא חלק חשוב מהתוכנית, רוב האנשים לא עושים אותו כי קשה ללמוד אותו ביחס
להרמות אחרות, זה לא אומר שהוא פחות חשוב מבחינת ביצועים.

סבבה. זה בדיוק מה שהצעתי לפותח השרשור - בינתיים לעשות מתח וללמוד PC.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית