הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לSS

• פותח/ת השרשור yaron.6
  • פורסם בתאריך

yaron.6

משתמש מתחיל
37
0
נק' מוניטין:
0
37
0
קראתי קצת הבנתי שכאילו כל אימון אני צריך להעלות משקלים.
עכשיו, נגיד אני רק מתחיל את התכנית.. המשקלים שאני עושה אמורים להיות כאלה שאני עושה בקלות או משקלי מקסימום?

אני דווקא קראתי שרן אמר לעשות מתח שגב היד לא פונה אלייך, ז"א שהאצבעות מכוונות אליך. ואחיזה צמודה(כמעט נוגעות).

אני דווקא קראתי שרן אמר לעשות מתח שגב היד לא פונה אלייך, ז"א שהאצבעות מכוונות אליך. ואחיזה צמודה(כמעט נוגעות).

אני מעדיף בסופיניצה רוחב האחיזה לא משנה אבל יותר נח צר יחסית (רוחב כתפיים או פחות בהתאם לנוחות)

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף בסופיניצה רוחב האחיזה לא משנה אבל יותר נח צר יחסית (רוחב כתפיים או פחות בהתאם לנוחות)

אם אני עושה צר יותר זה קל יותר אז אפקטיבי פחות לא?
וגם אם אני אוחז עם הכף היד החוצה ממני זה הרבה יותר קל לי כי אני חושב שזה השריר של היד הקדמית, בזמן שאם אני עושה עם גב היד אלי זה הרבה יותר קשה לי וזה בעיקר הגב לא?
זה נראה לי שרירים שונים בהתאם לאחיזה לא?

אם אני עושה צר יותר זה קל יותר אז אפקטיבי פחות לא?
וגם אם אני אוחז עם הכף היד החוצה ממני זה הרבה יותר קל לי כי אני חושב שזה השריר של היד הקדמית, בזמן שאם אני עושה עם גב היד אלי זה הרבה יותר קשה לי וזה בעיקר הגב לא?
זה נראה לי שרירים שונים בהתאם לאחיזה לא?

לא
לא
לא

בעיקרון בסופינציה (כף היד פונה אלייך) יש יותר פוטנציאל להתחזק כי מעורבת יותר מסת שריר.

מה אתם משקעים במתח ?
תגיעו לדדליפט 200 זה יותר חשוב

ולשאלות שלכם תראו מה אוביזון כתב

בסופינציה יש יותר מעורבות מהיד הקדמית וזו אכן אחיזה יותר קלה מאשר פרונציה. בשני המקרים השריר העיקרי שיעבוד הוא הרחב הגבי.
בכל מקרה לגבי מתח - יש נטייה להפריז על ההבדלים בין האחיזות ובין רוחב האחיזות. תבחר מה שהכי נראה לך ולך על זה.
אני דווקא בעד פרונציה בצורת L (תופס שלוש ציפורים במכה אחת - גב, יד קדמית, בטן).

תודה על התשובות מכולכם!
הבנתי, ובקשר לדדליפט, גם זה יגיע היום בעז"ה המגנזיום מגיע אליי !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית