הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS וחוסר פרפורציה...

• פותח/ת השרשור eRe27
  • פורסם בתאריך

eRe27

משתמש מתחיל
239
1
נק' מוניטין:
-426
239
1
אז ככה אני 3 חודשים עושה SS וטיפה גדלתי אבל יש לי גנטיקה חזקה ברגליים
אין לי רגליים בכלל גדולות! אבל יחסית לגוף הם עצומות אבל שאר הגוף אין מאסה בשיט בידים בחזה כי עכשיו ככול שאני מתקדם אם SS החוסר פרורציה רק גודל וזה לא נירא טוב בכלל
עכשיו חשבתי להפחית את הסקוואט אבל סקוואט זה לא תרגיל רק לרגליים אז מה אני עושה כדאי לפחית מאת מהסקוואט כי יש חוסר פרפורציה כבר
מה אתם אומרים מה כדאי לעשות?
לעבוד יותר חזק על מקומות חלשים? (אבל אני עושה SS)
להפחית את הסקוואט(למרות שאני יודע שזה לא רק לרגליים...)

נערך לאחרונה:
מתח זה לא חלק אינטגרלי מ-SS.
והיד הקדמית לא עובדת קשה ב-SS.

1. זה נכון - אבל אתה יכול להפוך את זה לחלק אינגרלי (תוכנית גנרית - מילים שלך).
2. לא עשיתי SS , אבל זה לא נשמע לי הגיוני, מהסיבה הפשוטה שאתה עובד על כל הגוף.

בכל מקרה , כתבתי תוכניות כוח -
בפנדלי ובלינארית של ביל (אלו שכן עשיתי) היד הקדמית עבדה מאוד קשה ולא היתה צריכה שום תרגיל עזר.
מתח מומלץ כתרגיל עזר באימון של הדדליפט ואכן ביצעתי אותו בשבועות הראשונים...שהעומס היה סביל.

מתח זה תרגיל עזר
אתה צריך להתקדם ליניארית בסקוואט בעיקר
ובכל שאר התרגילים של SS

אחר כך הסטים של המתח יכולים להתקדם חרא, זה לא משנה כי הוא תרגיל עזר
מי שעושה את התוכנית כמו שצריך ומוסיף מתח פעם/פעמיים בשבוע לא צריך לדאוג

אסתטיקה לא פחות חשובה לכל מיני אנשים מלהוסיף משקל על המוט. אפשר לא להסכים עם זה, אבל אפשר גם להבין את זה.
נכון שהבייספס זה אולי השריר הכי מיותר בכל הסיפור הזה (לגבר אמיתי יש יד אחורית, לא קדמית!), אבל אפשר גם להבין את הרציונל שמאחורי הרצון שלא להציג יד אחורית מרשימה ויד קדמית מנוונת משהו.

חברה לא נמאס לכם לרשום כל מיני שטויות : " שריר מיותר", "לגבר אמיתי יש יד אחורית, לא קדמית!" 😵😣 הכל חשוב, ואין דבר כזה כמו שריר או תרגיל מיותר, גוף של בן אדם צריך להיראות ולהתפתח מאוזן, אחרת מה זה שווה כל המשקלים שאתם מוסיפים על המוט אם אתם לא נראים בהתאם. כפי שכתוב במאמר של ביל סטאר "תהיה חזק, תיראה חזק". הראשון לא שווה בלי השני ,לדעתי. לא צריך לקפוץ מקיצוניות אחת ולעשות יותר מדי תרגילים, סטים, חזרות או אימונים בשבוע, לקיצוניות שנייה ולעשות פחות ממה שצריך או לשים דגש על קבוצת שרירים אחת, ובו זמנית לזניח קבוצת שרירים אחרת. כמו שכתב אמר ביל סטאר בכתבתו על "איך להשיג ידיים גדולות" : גבר שיש לו ידיים גדולות ורגליים רזות של תרנגולת, זה דבר שנראה מצחיק ביותר. אבל, אותו דבר גם ההיפך, ואני חושב שתסכימו איתי בעניין זה.

חברה לא נמאס לכם לרשום כל מיני שטויות : " שריר מיותר", "לגבר אמיתי יש יד אחורית, לא קדמית!" 😵😣 הכל חשוב, ואין דבר כזה כמו שריר או תרגיל מיותר, גוף של בן אדם צריך להיראות ולהתפתח מאוזן, אחרת מה זה שווה כל המשקלים שאתם מוסיפים על המוט אם אתם לא נראים בהתאם. כפי שכתוב במאמר של ביל סטאר "תהיה חזק, תיראה חזק". הראשון לא שווה בלי השני ,לדעתי. לא צריך לקפוץ מקיצוניות אחת ולעשות יותר מדי תרגילים, סטים, חזרות או אימונים בשבוע, לקיצוניות שנייה ולעשות פחות ממה שצריך או לשים דגש על קבוצת שרירים אחת, ובו זמנית לזניח קבוצת שרירים אחרת. כמו שכתב אמר ביל סטאר בכתבתו על "איך להשיג ידיים גדולות" : גבר שיש לו ידיים גדולות ורגליים רזות של תרנגולת, זה דבר שנראה מצחיק ביותר. אבל, אותו דבר גם ההיפך, ואני חושב שתסכימו איתי בעניין זה.

טוב שלא הגזמת.

יכול להיות שאתה צודק, אבל אני לא כל כך מסכים עם הפסקה האחרונה. אני לא מאמין בשחור-לבן של "מי שרוצה כוח שיעשה SS ומי שרוצה ידיים גדולות יעשה ABC". בסופו של דבר מדובר בתוכניות גנריות, ותוכניות גנריות הן מטבען כלליות ודורשות שינויים בהתאם לגנטיקה/כוח/יכולת של הבנאדם הספציפי, אחרי תקופת ההסתגלות הראשונית. מהבחינה הזאת אני לא מחשיב את YNDTP כאישזהו טיעון תקף מעבר לכיסוי תחת.
אחד השרירים שלא מקבלים גירוי מסיבי ב-SS זה הבייספס. זה לא חייב להיות קשור למנטליות של קוביות (שגם ככה נעלמות אחרי חודש אכילה ב-SS) או של ידיים גדולות (כי כאמור יש תוכניות שמטווחות את המטרה הזאת יותר טוב).
קוביות (אמנם לא 6 פאק אבל בכל זאת) לא נעלמות בSS.
מצד שני אני לא מבין תטיעון של אין לי כוח, באתם להתאמן? תתאמנו גם אם אתם על סף עלפון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית