גלוטמין ופרי וורקאוט מומלץ ביחד?

• פותח/ת השרשור Capo
  • פורסם בתאריך

Capo

משתמש מתחיל
181
13
נק' מוניטין:
1
181
13
אשמח לחוות דעת כי אמרו לי שכדי לשאול אם מומלץ לקחת ביחד גלוטמין ופריי...

להתאוששות:
שינה 8 שעות, 2.2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף, ניטרלי או פלוס קלורי קל, מספיק פחמימה ושומן, נוזלים, תוכנית אימונים טובה, ופירות וירקות לוויטמינים, מינרלים, סיבים ופיטו כימיקלים.
אבל איך אני אתקדם בלי גלוטמין, בטא אלנין, קריאטין, קפאין, יוהמבין, ציטרולין, ארג'ינין וכו'?

• פותח/ת השרשור
להתאוששות:
שינה 8 שעות, 2.2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף, ניטרלי או פלוס קלורי קל, מספיק פחמימה ושומן, נוזלים, תוכנית אימונים טובה, ופירות וירקות לוויטמינים, מינרלים, סיבים ופיטו כימיקלים.

לאנרגיה באימון:
הבעיה שזה קורה לי גם בפלוס קלורי הסחרחורות באמצע אימון , גם שאני לוקח חצי שעה פרי לפני האימון ותוך כדי האימון עוד פרי ,פשוט אני עובד כמו מטורף במכון ולא מוותר לעצמי כמו הרוב ,השינוי החזותי שלי בחודש וחצי האחרונים הוא עצום לעומת מה שהתאמנתי עד עכשיו שכמעט לא היה שיפור ניקר בגוף אם בכלל... כרגע רואה שיפור בכוח בכל אימון ואימון הבעיה לא מצליח להתאושש ואז אני צריך מנוחה של יומים
אוקיי ו ?

Bruh
טוב ננסה היום לשתות הכל 20 דק לפני אימון

הבעיה שזה קורה לי גם בפלוס קלורי הסחרחורות באמצע אימון , גם שאני לוקח חצי שעה פרי לפני האימון ותוך כדי האימון עוד פרי ,פשוט אני עובד כמו מטורף במכון ולא מוותר לעצמי כמו הרוב ,השינוי החזותי שלי בחודש וחצי האחרונים הוא עצום ל
צורך מספיק מלחים?
לדיאטנים יש נטייה מפגרת להגביל צריכת נתרן, אצלי זה מורגש מאוד אם אני לא צורך מספיק מלח ביום.

הבעיה שזה קורה לי גם בפלוס קלורי הסחרחורות באמצע אימון , גם שאני לוקח חצי שעה פרי לפני האימון ותוך כדי האימון עוד פרי ,פשוט אני עובד כמו מטורף במכון ולא מוותר לעצמי כמו הרוב ,השינוי החזותי שלי בחודש וחצי האחרונים הוא עצום לעומת מה שהתאמנתי עד עכשיו שכמעט לא היה שיפור ניקר בגוף אם בכלל... כרגע רואה שיפור בכוח בכל אימון ואימון הבעיה לא מצליח להתאושש ואז אני צריך מנוחה של יומי
קודם כל התוכנית שלך פח, זה אחד הפרטים הנורא חשובים להתאוששות ואנרגיה באימונים.
תתחיל גם לישון 8 שעות כל לילה, ואז נתחיל לדבר.

אגב, אני לא צורך שום סוג של קפאין כבר כמה שנים, האימונים שלי פי כמה יותר קשים משלך, ואפילו כשהתחרתי לא לקחתי קפאין.

אני לא באמת נגד החומר קפאין, הבעיה שהיא מאפשרת לך להזניח את כל הדברים החשובים שציינתי ולהמשיך להתאמן, וזו הבעיה הגדולה שלה.

אם אתה מצליח לדאוג לכל מה שרשמתי, לא יהיה לך בעיה להתאמן ללא קפאין, וזה אפילו לא יהיה תועלת לך.

אבל למה שתרצה לשנות את התוכנית המעפנית שלך כשאפשר פשוט לשתות חומר עם השליה שהוא פותר את הבעיות?

• פותח/ת השרשור
קודם כל התוכנית שלך פח, זה אחד הפרטים הנורא חשובים להתאוששות ואנרגיה באימונים.
תתחיל גם לישון 8 שעות כל לילה, ואז נתחיל לדבר.

אגב, אני לא צורך שום סוג של קפאין כבר כמה שנים, האימונים שלי פי כמה יותר קשים משלך, ואפילו כשהתחרתי לא לקחתי קפאין.

אני לא באמת נגד החומר קפאין, הבעיה שהיא מאפשרת לך להזניח את כל הדברים החשובים שציינתי ולהמשיך להתאמן, וזו הבעיה הגדולה שלה.

אם אתה מצליח לדאוג לכל מה שרשמתי, לא יהיה לך בעיה להתאמן ללא קפאין, וזה אפילו לא יהיה תועלת לך.

אבל למה שתרצה לשנות את התוכנית המעפנית שלך כשאפשר פשוט לשתות חומר עם השליה שהוא פותר את הבעיות?
1 אני משתדל לישון 8 שעות אבל המינימום זה 7 די קשה להתאמן שאתה קם ב5 בבוקר ומתאמן לקראת הערב 5/6 בערב אני חושב שצריך דרך להתעורר בצורה כלשהי. במיוחד לאנשים שהם יותר אנרגטיים בבוקר מאשר בערב. יש כאלה שהפוך

2 פח עבור מי? מי קבע? כל עוד זה עובד לי היא לא פח האם אני יכול להשיג יותר טוב? לא בטוח ,אני יכול להגיד שאולי התוכנית שלך גם פח , אני לא יודע מה התוכנית שלך ואם היא עובדת לך.

• פותח/ת השרשור
1. אתה לא מקבל אפקט "התעוררות" מ100 מג קפאין שאתה שותה לאורך האימון. אולי רק פסיכולוגית

2. אתה מעיד על עצמך שאתה ישן טוב, אוכל טוב ועדיין לא מתאושש ומרגיש חרא באימונים.
150 גרם קפאין עבורי זה מספיק אולי לך לא לי כן הכל זה יחסי אני לא צרכן גדול של קפאין לכן זה אמור להשפיע

150 גרם קפאין עבורי זה מספיק אולי לך לא לי כן הכל זה יחסי אני לא צרכן גדול של קפאין לכן זה אמור להשפיע
הכמות היא לא העיניין פה
עולה מהדברים שלך שאתה לא באמת רוצה ללמוד או לקבל ביקורת, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הכמות היא לא העיניין פה
עולה מהדברים שלך שאתה לא באמת רוצה ללמוד או לקבל ביקורת, בהצלחה
ההפך, זה בדיוק ההפך אתם מבטלים אותי ולא את הטענות זה הטעות כאן. אני מתיחס למה שאתם רושמים אבל מה שאני כבר רושם כן זה אפשרי לבטל אותי, כנראה אני אצטרף לחפש את עצמי יותר בפורומים בחול מאשר בארץ, כי אתם מתייחסים אלי ולא לטענות שלי
אם אני יתאמן כמו ישראלי ממוצע כאן אני בטח שלא יקבל סחרחורות ,או ירגיש תשוש באימונים ,מצטער שאני לא ישראלי ממוצע שמתאמן.

ההפך, זה בדיוק ההפך אתם מבטלים אותי ולא את הטענות זה הטעות כאן. אני מתיחס למה שאתם רושמים אבל מה שאני כבר רושם כן זה אפשרי לבטל אותי, כנראה אני אצטרף לחפש את עצמי יותר בפורומים בחול מאשר בארץ, כי אתם מתייחסים אלי ולא לטענות שלי
אם אני יתאמן כמו ישראלי ממוצע כאן אני בטח שלא יקבל סחרחורות ,או ירגיש תשוש באימונים ,מצטער שאני לא ישראלי ממוצע שמתאמן.
כן רמת מאמץ באימונים קשורה למיקום גאוגרפי וארץ מוצא.
וה30 סטים bicep curls שלך לא קשורים לזה שאתה מרגיש חרא, אבל אתה יודע הכי טוב.

2 פח עבור מי? מי קבע? כל עוד זה עובד לי היא לא פח האם אני יכול להשיג יותר טוב? לא בטוח ,אני יכול להגיד שאולי התוכנית שלך גם פח , אני לא יודע מה התוכנית שלך ואם היא עובדת לך.
עבורך, אני קבעתי, וזה לא עובד לך, כי אם היה עובד לא היית מתלונן על ההתאוששות וחוסר אנרגיה וממציא פתרונות בצורה של כדורים מוזרים.

התוכנית שלי הביא אותי לשיאי ישראל, אני מרגיש מעולה ומתאושש, ולא מרגיש חוסר אנרגיה שתכריח אותי לקחת תוספים מוזרים.

כשכתבת את זה
פשוט אני עובד כמו מטורף במכון ולא מוותר לעצמי כמו הרוב
הבנתי שכנראה התוכנית פח.

תשמע, אתה לא חייב להקשיב לי, אוכל אפילו לתת לך רשימה ארוכה יותר של תוספים מוזרים לקוקטייל שלך.

אבל קח בחשבון שאני רק מנסה לעזור לך, יש לי ניסיון הן כמתאמן די מיומן, וליוויתי מתאמנים רבים, חלקם לשיאי ישראל.

אולי זה מעליב לשמוע שהתוכנית שלך פח, אבל אם זה נכון, אין שום כמות או סוג תוסף שתפתור לך את זה.

אשמח אם תפרט כאן את התוכנית שלך ואסביר לך מה כנראה הבעיה בה.

אבל שתדע, התוספים האלו לא פותרים לך דבר.

הבעיה שזה קורה לי גם בפלוס קלורי הסחרחורות באמצע אימון , גם שאני לוקח חצי שעה פרי לפני האימון ותוך כדי האימון עוד פרי ,פשוט אני עובד כמו מטורף במכון ולא מוותר לעצמי כמו הרוב ,השינוי החזותי שלי בחודש וחצי האחרונים הוא עצום לעומת מה שהתאמנתי עד עכשיו שכמעט לא היה שיפור ניקר בגוף אם בכלל... כרגע רואה שיפור בכוח בכל אימון ואימון הבעיה לא מצליח להתאושש ואז אני צריך מנוחה של יומים

טוב ננסה היום לשתות הכל 20 דק לפני אימון
סחרחורת האימון.
מוסיף עוד פרי.

אתה בכלל בטוח שהפרי עושה לך טוב?
Biggg העלה בפניך ארגומנט מאוד מתומצת, ומאוד קולע.

אתה מעיד על כך שההתנהלות שלך מחוץ למיכון היא טובה (ישן, אוכל...), ובכל זאת אתה לא מתאושש היטב בין אימונים, וגם זקוק לתוסף כדי בכלל להצליח לעמוד בהם, ואפילו ללכת 20 דקות הביתה אחריהם זה משהו דרמתי בעיניך.

זה מוביל להנחה שאתה עושה "יותר מדי".

מה הטיעון שלך לגבי זה?

שאתה עושה אקסטרה, כי יש לך מנטליות אקסטרה לדברים שבהם אנשים אחרים היו מוותרים קודם (אבל לא אתה)?

• פותח/ת השרשור
כמות כזאת הייתה מזמן אמורה לחסל אותך
סחרחורת האימון.
מוסיף עוד פרי.

אתה בכלל בטוח שהפרי עושה לך טוב?

Biggg העלה בפניך ארגומנט מאוד מתומצת, ומאוד קולע.

אתה מעיד על כך שההתנהלות שלך מחוץ למיכון היא טובה (ישן, אוכל...), ובכל זאת אתה לא מתאושש היטב בין אימונים, וגם זקוק לתוסף כדי בכלל להצליח לעמוד בהם, ואפילו ללכת 20 דקות הביתה אחריהם זה משהו דרמתי בעיניך.

זה מוביל להנחה שאתה עושה "יותר מדי".

מה הטיעון שלך לגבי זה?

שאתה עושה אקסטרה, כי יש לך מנטליות אקסטרה לדברים שבהם אנשים אחרים היו מוותרים קודם (אבל לא אתה)?
כן הפרי עושה לי טוב אין קשר לפרי... זה נטו מאימון ספציפי אחד רק באימוני גב , יש לי סחרחורת אבל זה יסתדר בסופו של דבר , אם הייתי ממשיך כמו שהתאמנתי עד עכשיו 1 לא הייתי גודל 2 אבל גם לא הייתי מקבל סחרחורת באימוני גב שלי

כן הפרי עושה לי טוב אין קשר לפרי... זה נטו מאימון ספציפי אחד רק באימוני גב , יש לי סחרחורת אבל זה יסתדר בסופו של דבר , אם הייתי ממשיך כמו שהתאמנתי עד עכשיו 1 לא הייתי גודל 2 אבל גם לא הייתי מקבל סחרחורת באימוני גב שלי
אתה נותן רק שני אופציות להתאמן, או עד הסוף ולהתקדם קצת, או פחות ולא להתקדם.
יש אופציה שלישית, וזה לעבוד עם תוכנית טובה ולהתקדם עוד יותר מבלי לפגוע בעצמך.

מחזק מאוד את @elchonon

כמה שטויות/חזרות/תוכניות.. עשיתי!
עד שהתחלתי להבין(טיפה) וגם להיעזר באיש מקצוע.

שנים שנים אחורה,מה היה אומרים לנו תעשה 3x12
תעשה 4x12,אל תעשה דדליפט לא בריא בכלל..

והיום אתה מבין
שאפשר לתת סט בודד אחד והוא בעצם ההתקדמות,ולאחריו יגיעו סטים לנפח וכו וכו

בקיצור יש היום ידע עצום,שכל הזמן מתחדש ומתקדם.

בהצלחה יא ע׳מי

• פותח/ת השרשור
אתה נותן רק שני אופציות להתאמן, או עד הסוף ולהתקדם קצת, או פחות ולא להתקדם.
יש אופציה שלישית, וזה לעבוד עם תוכנית טובה ולהתקדם עוד יותר מבלי לפגוע בעצמך.
הראתי לך את התוכנית שלי אין בה שום דבר לא טוב מבחינתי אם תוכל לשפוך קצת אור אני אשמח ,אני תמיד שמח ללמוד 😃

הראתי לך את התוכנית שלי אין בה שום דבר לא טוב מבחינתי אם תוכל לשפוך קצת אור אני אשמח ,אני תמיד שמח ללמוד 😃
איפה אני יכול לראות את התוכנית שלך?
ראיתי את רשימת התרגילים שלך, לא את התכנון התקדמות.

זאת אומרת עם כמה אחוז ממשקל מקסימלי אתה מתחיל בלוק אימונים, ובכמה אתה מסיים? מה האורך של בלוק האימונים?

או מה דרגת הקושי של תחילת בלוק האימונים בRIR לעומת הסוף?

אם אתה לא מחלק את האימונים לבלוקים, מה הפילוסופיות שאתה משתמש בהם כדי להכניס פרוגרסיב אוברלואד ועקרונות אימון נוספים?

אתה חושב שככל שמתאמנים ברמת קושי יותר גבוהה אז גם בהכרח גדלים יותר?

• פותח/ת השרשור
איפה אני יכול לראות את התוכנית שלך?
ראיתי את רשימת התרגילים שלך, לא את התכנון התקדמות.

זאת אומרת עם כמה אחוז ממשקל מקסימלי אתה מתחיל בלוק אימונים, ובכמה אתה מסיים? מה האורך של בלוק האימונים?

או מה דרגת הקושי של תחילת בלוק האימונים בRIR לעומת הסוף?

אם אתה לא מחלק את האימונים לבלוקים, מה הפילוסופיות שאתה משתמש בהם כדי להכניס פרוגרסיב אוברלואד ועקרונות אימון נוספים?
אפעם לא בדקתי את המשקל המקסימלי שלי לחזרה בודדת למען האמת ,גם לא רוצה אין לי שום צורך בכך. זה לא רלוונטי לפיתוח גוף , זה רלוונטי לפוואר ליפט , אם זה מה שאתה מתכון. אני גם אפעם לא נותן 100 אחוז שלי אני עובד קצת אחרת אני משתדל לא להגיע לכשל מוחלט אפעם ,תמיד שומר חזרה שתיים זה אומר כ90 אחוז מהכוח המקסימלי שלי אורך זמן. זה העדפה אישית שלי , לפרוגרסיב אוברלורד אני משתמש ב2 עקרונות ,חזרות ויותר משקל , כל פעם שאני מגיע בטווח של 10/11 אני חוזר ל7/8 ואז מעלה חזרה כל פעם עד שמגיע למספר חזרות ושוב מעלה משקל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית