עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא אמר: "והסקוואט שלך לא מוזר כבר ראיתיי כמה עשרות כאלה בעיקר בתחום שלך , אין בו שום דבר שונה" על סרטון של 90kg (צ'יט) סוטס פרס.כולם לא יודעים להתקרב לכשל חוץ ממך, אתה מתאמן כמו מטורף אבל תמיד רחוק מכשל.
אתה מקצוען בקשר מוח שריר, אבל זוועה בלתכנן תוכנית אימונים.
אתה שואל לגבי הפרי וורקאוט, אבל לא צריך את דעתנו.
אתה מהמבינים ביותר בארץ באימונים וקורא מחקרים, אין לנו מה להוסיף לך.
סיכמתי נכון?
הוא אמר: "והסקוואט שלך לא מוזר כבר ראיתיי כמה עשרות כאלה בעיקר בתחום שלך , אין בו שום דבר שונה" על סרטון של 90kg (צ'יט) סוטס פרס.
אין לי מדריך אישי, אני בטוח שיש יותר גדולים מימני אבל היחס הגוף שלי לגובהה שלי מעולה אני מאוד נמוך ובנוסף אני בטוח שהם יותר וותיקים מימני אני רק כמה חודשים במכון ועבדתי עד לפני חודש וקצת כמו כולם האם היה שינוי ויזואלי לא , ברגע שהחלטתי להפסיק ל"פחד" להרים משקלים הגוף התחיל לקבל תאוצה מדהימה , ולגבי החיטוב שלי הייתי שוקל 80 קילו עד לפני שנה ומשהו כרגע 66 קילו אבל המשקל הנוכחי שלי זה אחרי העלה של 8 קילו הכי נמוך שלי היה 58 קילואצלי במכון יש הרבה לא טבעיים , שנראים מעולה עם אחלה תוצאות.. ובלי להעליב עם גוף הרבה יותר גדול וחטוב משלך (מהתמונה שראיתי)
והם אפילו לא משלמים לתזונאי או מדריך אישי..
הם פשוט באים ומתאמנים , לומדים על הגוף שלהם מה מתאים להם , איזה תרגילים נוחים להם יותר.. מקבלים טיפים ממתאמנים אחרים.
ברור שיש גם את אלה שבאים לשבת על מכשירים ולא מתאמנים בכלל.. 🤣
פיזדיץ פרופיט ראש העין שמעתי שהוא אחד הטובים הלוואי עלי כזה מכון בעיר שליכולם עושים את זה בפרופיט... 😆
מה כל כך מיוחד בסקוואט שלך אשמח להסבר ,זה סקוואט שמתאים לפוואר ליפטר האם ראיתי כמוך במציאות לא אבל ביוטיוב לא חסר ממש לא רק תפתח יוטיוב ותראה מאות כמוך אצלי אין אפילו פוואר ליפטר אחד במכוןהוא אמר: "והסקוואט שלך לא מוזר כבר ראיתיי כמה עשרות כאלה בעיקר בתחום שלך , אין בו שום דבר שונה" על סרטון של 90kg (צ'יט) סוטס פרס.
מה כל כך מיוחד בסקוואט שלך אשמח להסבר ,זה סקוואט שמתאים לפוואר ליפטר האם ראיתי כמוך במציאות לא אבל ביוטיוב לא חסר ממש לא רק תפתח יוטיוב ותראה מאות כמוך אצלי אין אפילו פוואר ליפטר אחד במכון
זה בערך ,טוב אני לא מצפה כלום מאייקון הייתי בכמה אייקונים הרמה לא הייתה משהומכון בלי פוואר ליפטר..??!
כנראה שאתה מתאמן באיזה מכון "שכונה"..
חחח זה באמת היה השיא, אני מתפלא שאף אחד לא התייחס לזההוא אמר: "והסקוואט שלך לא מוזר כבר ראיתיי כמה עשרות כאלה בעיקר בתחום שלך , אין בו שום דבר שונה" על סרטון של 90kg (צ'יט) סוטס פרס.
לא התייחסתי למשקל רק לתרגיל אני לא מבין מה אתם קוראים באמת כל הפורום הזה עוסק בתפל... לכן הספורט בישראל נראה איך שהוא נראה ,שבאים לבקש קצת מידע מחכמולוגים שקוראים מה שהם רוצים , טוב כנראה זאת הודעה אחרונה שלי כאןחחח זה באמת היה השיא, אני מתפלא שאף אחד לא התייחס לזה
אייקון.... אתה במקרה מאיזור נתניה?זה בערך ,טוב אני לא מצפה כלום מאייקון הייתי בכמה אייקונים הרמה לא הייתה משהו
במכון שלי יש שחיפים ושחיפים לא טבעייםבמכון שלי יש הרבה טבעיים עם גוף שהוא רק היה חולם עליו
אוקי, רק לפני שאני עונה לך, אני רוצה לוודא שהבנתי אותך נכון.
מה כל כך מיוחד בסקוואט שלך אשמח להסבר ,זה סקוואט שמתאים לפוואר ליפטר האם ראיתי כמוך במציאות לא אבל ביוטיוב לא חסר ממש לא רק תפתח יוטיוב ותראה מאות כמוך אצלי אין אפילו פוואר ליפטר אחד במכון
לדעתי אתה מאוד מיוחד:kiss3:אוקי, רק לפני שאני עונה לך, אני רוצה לוודא שהבנתי אותך נכון.
אתה אומר שזה לא סקוואט מיוחד, זה לא משקל משהו, מלא אנשים עושים אותו, וזה סקוואט שמתאים לפאוורליפטרים?
אמא?! זאת את? 3>לדעתי אתה מאוד מיוחד:kiss3:
בנאדם שופף 4 פלטות לחזרות, יחסית ג'אקד ובסוף קוראים לו 'אמא' כאילו יש לו לוק נשי:suicide:אמא?! זאת את? 3>
גם הוא... כי סקוואט זה לאלא התייחסתי למשקל רק לתרגיל
נו, בסדר, גם אמא שלי. :(בנאדם שופף 4 פלטות לחזרות, יחסית ג'אקד ובסוף קוראים לו 'אמא' כאילו יש לו לוק נשי:suicide: