הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קופונים עדכניים לMP?

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך
משלוח חינם עדיין ב240 ולא 180 כמו שכתוב...
upload_2022-8-31_19-39-55.png

משלוח חינם עדיין ב240 ולא 180 כמו שכתוב...
צפה בקובץ המצורף 81405
נכון גם אני נתקלתי בבעיה הזה. 240 מחיר מאוד מסוכן, מועד לפורענות במכס. אתה עוד במצב טוב הצלחת לדייק את זה בדיוק על 240 😆

פניתי לשירות לקוחות והוא אמר שהוא יטפל בזה

"
hi there is problem with the site. its says 180+ ILS for free delivery but im on 230 ILS and I don't get free dlivery
"

תשלחו להם לסופורט גם פניות ככה יטפלו בזה יותר מהר
Hi, I have raised this

Viane
at 19:57, Aug 31:
The customer service operations team will now fix this issue

Viane
Is there anything else I can help you with today?

at 19:58, Aug 31:

thanks how long would it take

Viane
I have raised this as an urgent case

Viane
They should be able to change the information soon
תוקן, שמחתי לעזור 😉

נכון גם אני נתקלתי בבעיה הזה. 240 מחיר מאוד מסוכן, מועד לפורענות במכס. אתה עוד במצב טוב הצלחת לדייק את זה בדיוק על 240 😆

פניתי לשירות לקוחות והוא אמר שהוא יטפל בזה

"
hi there is problem with the site. its says 180+ ILS for free delivery but im on 230 ILS and I don't get free dlivery
"

תשלחו להם לסופורט גם פניות ככה יטפלו בזה יותר מהר
Hi, I have raised this

Viane
The customer service operations team will now fix this issue

Viane
Is there anything else I can help you with today?

thanks how long would it take

Viane
I have raised this as an urgent case

Viane
They should be able to change the information soon
תוקן, שמחתי לעזור 😉
אם יוצא לי הזמנה שהיא 250 שח שזה מתחת ל75 דולר אז לא אמור להיות לי בעיה במכס נכון ?

אם יוצא לי הזמנה שהיא 250 שח שזה מתחת ל75 דולר אז לא אמור להיות לי בעיה במכס נכון ?
כמעט בטוח שיהיה לך בעיה גם אם שער הדולר לא ישתנה (והוא יכול להשתנות ולהעלות אותך מעל 75$)

במכס משום מה תמיד לוקחים את השער הכי גבוה שהם יכולים ועוד כל מיני שטויות
אם תיקח לדוגמא שער דולר שהיה לפני כמה ימים 3.25 ותכפיל ב75 דולר זה יוצא 243 שקל

כמעט בטוח שיהיה לך בעיה גם אם שער הדולר לא ישתנה (והוא יכול להשתנות ולהעלות אותך מעל 75$)

במכס משום מה תמיד לוקחים את השער הכי גבוה שהם יכולים ועוד כל מיני שטויות
אם תיקח לדוגמא שער דולר שהיה לפני כמה ימים 3.25 ותכפיל ב75 דולר זה יוצא 243 שקל

אני הזמנתי לפני ארבעה ימים ב250 ובשער הדולר של אותו יום זה היה 74 דולר ועד היום זה לא עבר את ה75, וגם אם יעבור בפעם הקודמת שהם ניסו לעשות לי את התרגיל הזה הצגתי להם קבלה מפייפאל עם תאריך ושעה ותצלום של שער הדולר מאותו יום והם שיחררו לי את החבילה אחרי שדרשו שאשלם מכס והסברתי להם שאני לא צריך. אל תמהרו לשלם.

אני הזמנתי לפני ארבעה ימים ב250 ובשער הדולר של אותו יום זה היה 74 דולר ועד היום זה לא עבר את ה75, וגם אם יעבור בפעם הקודמת שהם ניסו לעשות לי את התרגיל הזה הצגתי להם קבלה מפייפאל עם תאריך ושעה ותצלום של שער הדולר מאותו יום והם שיחררו לי את החבילה אחרי שדרשו שאשלם מכס והסברתי להם שאני לא צריך. אל תמהרו לשלם.
meh לא אוהב את ההתעסקויות האלה, פעם קודמת שזה קרה לי אמרתי להם להחזיר את החבילה

למי פנית לחברת שליחויות או למכס?

חריף

עם מי מדברים?
אני שלמתי :(

עם מי מדברים?
אני שלמתי 😭
יכול להיות שחברת הבלדרות הסכימה לספוג את המיסים שלו במקום להחזיר חבילה (זה קורה לעיתים)

מבחינת החוק (המאוד מעורפל) זה כנראה מחושב לפי היום שמגיע למכס + תוספת של 0.5%

מקורות:
זכותון בנושא יבוא אישי (חבילות מחו"ל) (זכות) – כל-זכות

https://www.themarker.com/consumer/2015-12-04/ty-article/0000017f-eaec-d3be-ad7f-faef7ada0000

בנוסף לפי החוק אם יש ערעור מכס קודם משלמים לחברת בלדרות ואז מגישים בקשה להחזר מס, מה שלא קרה במקרה הנ"ל

כמובן יכול להיות גם שהדברים בפועל קורים בצורה שונה

יכול להיות שחברת הבלדרות הסכימה לספוג את המיסים שלו במקום להחזיר חבילה (זה קורה לעיתים)

מבחינת החוק (המאוד מעורפל) זה כנראה מחושב לפי היום שמגיע למכס + תוספת של 0.5%

מקורות:
זכותון בנושא יבוא אישי (חבילות מחו"ל) (זכות) – כל-זכות

https://www.themarker.com/consumer/2015-12-04/ty-article/0000017f-eaec-d3be-ad7f-faef7ada0000
אצלי קרה משהו אחר
שלמתי הרבה פחות אבל הטיפשים רשמו מחיר אחר

meh לא אוהב את ההתעסקויות האלה, פעם קודמת שזה קרה לי אמרתי להם להחזיר את החבילה

למי פנית לחברת שליחויות או למכס?

לחברת השליחויות, סה"כ התכתבתי איתם במיילים וזהו שיחררו לי את החבילה, יאמר לזכותם שענו די מהר.
זה שיטת מצליח הם פשוט מבקשים לשלם מכס ומסתבר שאנשים כאן משלמים יפה, אמנם ה50 או 70 שקל או מה שזה לא יהיה שהם מבקשים על מכס לא יהרגו אותי אבל פראייר אני לא.

לא MP, אבל התחיל מבצע בiHerb של 26% הנחה על תוספים. רץ עד ה5/9.
בין היתר גם אבקות חלבון.
Optimum Nutrition בטעם שוקולד 2.27 ק״ג, 203 שח אחרי הנחה ומשלוח חינם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית