עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם לא מפתיעים במבצעים יותר תמיד אותו דבר40% הנחה + 10% קופון.
בואנה אני לא צוחק שאתה קוסם40% הנחה + 10% קופון.
מסתבר שעכשיואחחח איזה באסה.... מתי יהיה עוד אחד כזה?
נכון גם אני נתקלתי בבעיה הזה. 240 מחיר מאוד מסוכן, מועד לפורענות במכס. אתה עוד במצב טוב הצלחת לדייק את זה בדיוק על 240 😆משלוח חינם עדיין ב240 ולא 180 כמו שכתוב...
צפה בקובץ המצורף 81405
עכשיואחחח איזה באסה.... מתי יהיה עוד אחד כזה?
אם יוצא לי הזמנה שהיא 250 שח שזה מתחת ל75 דולר אז לא אמור להיות לי בעיה במכס נכון ?נכון גם אני נתקלתי בבעיה הזה. 240 מחיר מאוד מסוכן, מועד לפורענות במכס. אתה עוד במצב טוב הצלחת לדייק את זה בדיוק על 240 😆
פניתי לשירות לקוחות והוא אמר שהוא יטפל בזה
"
hi there is problem with the site. its says 180+ ILS for free delivery but im on 230 ILS and I don't get free dlivery
"
תשלחו להם לסופורט גם פניות ככה יטפלו בזה יותר מהר
Hi, I have raised this
Viane
at 19:57, Aug 31:
The customer service operations team will now fix this issue
Viane
at 19:57, Aug 31:
Is there anything else I can help you with today?
at 19:58, Aug 31:
thanks how long would it take
Viane
I have raised this as an urgent case
Viane
They should be able to change the information soon
תוקן, שמחתי לעזור 😉
כמעט בטוח שיהיה לך בעיה גם אם שער הדולר לא ישתנה (והוא יכול להשתנות ולהעלות אותך מעל 75$)אם יוצא לי הזמנה שהיא 250 שח שזה מתחת ל75 דולר אז לא אמור להיות לי בעיה במכס נכון ?
כמעט בטוח שיהיה לך בעיה גם אם שער הדולר לא ישתנה (והוא יכול להשתנות ולהעלות אותך מעל 75$)
במכס משום מה תמיד לוקחים את השער הכי גבוה שהם יכולים ועוד כל מיני שטויות
אם תיקח לדוגמא שער דולר שהיה לפני כמה ימים 3.25 ותכפיל ב75 דולר זה יוצא 243 שקל
meh לא אוהב את ההתעסקויות האלה, פעם קודמת שזה קרה לי אמרתי להם להחזיר את החבילהאני הזמנתי לפני ארבעה ימים ב250 ובשער הדולר של אותו יום זה היה 74 דולר ועד היום זה לא עבר את ה75, וגם אם יעבור בפעם הקודמת שהם ניסו לעשות לי את התרגיל הזה הצגתי להם קבלה מפייפאל עם תאריך ושעה ותצלום של שער הדולר מאותו יום והם שיחררו לי את החבילה אחרי שדרשו שאשלם מכס והסברתי להם שאני לא צריך. אל תמהרו לשלם.
חריףאני הזמנתי לפני ארבעה ימים ב250 ובשער הדולר של אותו יום זה היה 74 דולר ועד היום זה לא עבר את ה75, וגם אם יעבור בפעם הקודמת שהם ניסו לעשות לי את התרגיל הזה הצגתי להם קבלה מפייפאל עם תאריך ושעה ותצלום של שער הדולר מאותו יום והם שיחררו לי את החבילה אחרי שדרשו שאשלם מכס והסברתי להם שאני לא צריך. אל תמהרו לשלם.
עם מי מדברים?אני הזמנתי לפני ארבעה ימים ב250 ובשער הדולר של אותו יום זה היה 74 דולר ועד היום זה לא עבר את ה75, וגם אם יעבור בפעם הקודמת שהם ניסו לעשות לי את התרגיל הזה הצגתי להם קבלה מפייפאל עם תאריך ושעה ותצלום של שער הדולר מאותו יום והם שיחררו לי את החבילה אחרי שדרשו שאשלם מכס והסברתי להם שאני לא צריך. אל תמהרו לשלם.
יכול להיות שחברת הבלדרות הסכימה לספוג את המיסים שלו במקום להחזיר חבילה (זה קורה לעיתים)עם מי מדברים?
אני שלמתי 😭
אצלי קרה משהו אחריכול להיות שחברת הבלדרות הסכימה לספוג את המיסים שלו במקום להחזיר חבילה (זה קורה לעיתים)
מבחינת החוק (המאוד מעורפל) זה כנראה מחושב לפי היום שמגיע למכס + תוספת של 0.5%
מקורות:
זכותון בנושא יבוא אישי (חבילות מחו"ל) (זכות) – כל-זכות
https://www.themarker.com/consumer/2015-12-04/ty-article/0000017f-eaec-d3be-ad7f-faef7ada0000
meh לא אוהב את ההתעסקויות האלה, פעם קודמת שזה קרה לי אמרתי להם להחזיר את החבילה
למי פנית לחברת שליחויות או למכס?
כן הם השתפרו במשלוחיםוואו זה מהר(יחסית).
קיבלתי סמס מציטה לנקודת מסירה. בטח יגיע מחר או מחרתיים.צפה בקובץ המצורף 81505
אחרי שהעלו מחיר ב50-60 אחוז חכמה גדולהכן הם השתפרו במשלוחים
לפצל הזמנהשור תחתונה מה המחיר הכי זול היום להביא מהם 5 קג חלבון?
אחרי שהעלו מחיר ב50-60 אחוז חכמה גדולה