הבחור אחד ההזויים אם ככה מגיב עלי אני מגיב לו חוסם אותי כי אני חופר לו??????מישמיש חסום אצלו אז הוא לא רואה את התגובות שלו
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבחור אחד ההזויים אם ככה מגיב עלי אני מגיב לו חוסם אותי כי אני חופר לו??????מישמיש חסום אצלו אז הוא לא רואה את התגובות שלו
תנחומייהבחור אחד ההזויים אם ככה מגיב עלי אני מגיב לו חוסם אותי כי אני חופר לו??????
תודה 3>תנחומיי
אתה מוזמן לשאול.מסתכל על התכנון ונראה כמו ג'ו רוגאן בפודקאסט שלו עם מאסק - פרצוף של בבון מנסה להבין על מה מדברים פה
ככה חשבתי, נראה שאתה בעיקר עושה מה שמרגיש באותו רגע, שבוע. נראה כיף סך הכל...אתה מוזמן לשאול.
רק צא מנקודת הנחה שקיים סיכוי סביר שהתשובה שתקבל היא: "האאא, זה לא מתודיקת וויטליפטינג; זה סתם אני עושה בולשיט".
לא.ככה חשבתי, נראה שאתה בעיקר עושה מה שמרגיש באותו רגע, שבוע. נראה כיף סך הכל...
אוף סיזן סיזן יש לכל ספורטאי בערך, אבל נראה שאתה מתגמש מאוד ועושה דברים שגם כיף לך לעשות.לא.
ה"שבלונה" הכללית די בנויה. (ודי חשבתי עליה).
גם הפרוגרמינג לסקוואט / פרונט סקוואט / דד.
אבל התכנית היא בחזקת "Off Season", וזה אומר שאפשר לראות כאן:
-הזנחה של דברים שפשוט יקבלו תיקונים או עבודה יותר ספציפית ומסודרת בתכניות המשך. (למשל: כמעט אין פה קלין, וגם אין כאן "טיפוח" של ג'רק).
-"השתוללות" עם דברים שבדרך כלל לא ייכנסו בתכנית מסודרת. (בנץ', פקס, מתח, חתירה, משיכות כמו SLDL ודדליפט, שבכלל יכולות להזיק לטכניקה).
אני עוד לא סגור לאן אני רוצה לקחת את הוויטליפטינג, או את האקססוריז בתכנית הזו, אבל אני סגור על זה שאני רוצה שהדגש יהיה על נפח באקססוריז, על התחזקות במשיכות, ועל אגרסיביות בתרגילי פאוור - אז יוצא שאני משחק עם המינונים.
*עקרונות שהיה לי חשוב לשמור עליהם (הרבה תרגול כניסה מתחת לסנאטץ'; פאוור סנאטץ' או משיכת סנאטץ' בכל אימון; הרבה תרגול תנועתי לפרונט סקוואט) או פרמטרים שרציתי לפתח (הרבה פאוור, נפח בפלג הגוף העליון, כוח במשיכה, יכולת עמידה בסקוואט לחזרות, כושר לקצב עבודה קצת יותר גבוה...) כתבתי בראש האשכול, ואני מתכוון לתפור את האימונים לקראת היעדים האלה.
אותו דבר בדיוק רק שהוא כותב במקום "OFF-SEASON"ח
אוף סיזן סיזן יש לכל ספורטאי בערך, אבל נראה שאתה מתגמש מאוד ועושה דברים שגם כיף לך לעשות.
איך נראה התכנון ב'On-season'?
תכנית וויטליפטינג, עם עבודת כוח ספציפית.ח
אוף סיזן סיזן יש לכל ספורטאי בערך, אבל נראה שאתה מתגמש מאוד ועושה דברים שגם כיף לך לעשות.
איך נראה התכנון ב'On-season'?
לצערי, סנסיי, אני חושש שהשיטה שלך כוללת אלמנט מסויים של 'רחוק מהעין - רחוק מהלב',קורצנו מאותו חומר באשר לפיצה אהה..
מקפל משולש על משולש ואוכל כמו כריך?
שם באמצע מלא רוטב,מלא תבלין ונותן ביס!
ה צ ג ה