עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שים לב שאני מתכוון ביותר טוב לערכים שלא צריכים להיות בבשר כמו יותר מדי הורמוניםזה באמת יפתיע אותך שבשר של חיה שאוכלת כמו שצריך יהיה יותר טוב מבשר של חיה שטוחנת תירס כל היום?
תכתוב בגוגל grass fed meat vs regular meat תיכנס לאחת התוצאות הראשונות בטח יהיה מה שאתה מחפששים לב שאני מתכוון ביותר טוב לערכים שלא צריכים להיות בבשר כמו יותר מדי הורמונים
תמיד יש הורמונים בבשר, בין אם אורגני ובין אם לא, הם נמצאים בחיה באופן טבעי ובלעדיהם היא תמות.וההורמונים האלה מגיעים בסוף לבשר שאנחנו אוכלים
הוא פחות נספג באמת מהסיבה הפשוטה שהורמון זה חלבון, בתנאי הקיבה הוא החומציים הוא עובר דנטורציה והוא כבר לא יעיל (אלא אם כן אתה לוקח כדורים שיש בהם הורמון מרוכז בכמויות עצומות)בשר לא אורגני מלא בהורמונים, אבל טוענים שהוא לא נספג לנו במערכת העיכול. אני לא יודע כמה זה מדויק.
הבעיה היותר רצינית זה האנטיביוטיקה והתרופות.
הבשר שלך מגיע עם אנטיביוטיקה שאתה אוכל, וזה כבר בעייתי יותר..
תמיד יש הורמונים בבשר, בין אם אורגני ובין אם לא, הם נמצאים בחיה באופן טבעי ובלעדיהם היא תמות.
אבל המכניזם של בני האדם הוא שונה.
בבשר למשל הרוב נהרס בזמן הבישול ומה שכן נשאר הגוף שלך מתקשה לעכל.
יש בכתבה הזאת גם על בשר?עדיין יש אנשים שמאמינים שאוכל אורגני בריא יותר? 😆
זה פשוט גימיק מקסים!
"האם מזון אורגני הוא בריא יותר?" לפי הידע המדעי סברה זו אינה נכונה
יש בכתבה הזאת גם על בשר?
כי המערכות של בקר/ תרנגולת טיפה יותר מורכבות משל גמבה? (לא נראה לי שצריך פיקוח וטרינרי על גמבה)למה אתה חושב שבשר שונה?
N12 - האם עוף אורגני באמת בריא יותר?כי המערכות של בקר/ תרנגולת טיפה יותר מורכבות משל גמבה? (לא נראה לי שצריך פיקוח וטרינרי על גמבה)
אבל אבל... אני ציטטתי את מה שכתבת הרגע לבחור שכתב שאורגני ללא אנטיביוטיקהN12 - האם עוף אורגני באמת בריא יותר?
אתה ממש תמים אם אתה חושב שיש פיקוח וטרינרי ראוי במקומות שמתעסקים בבשר אורגני..
נ.בN12 - האם עוף אורגני באמת בריא יותר?
אתה ממש תמים אם אתה חושב שיש פיקוח וטרינרי ראוי במקומות שמתעסקים בבשר אורגני..
אבל אבל... אני ציטטתי את מה שכתבת הרגע לבחור שכתב שאורגני ללא אנטיביוטיקה
ואני לא טענתי שאני חושב מה שאתה כתבת, אני שאלתי..
נ.ב
כל המטרה של הפוסט הזה זה למצוא מחקרים בנושא של הכתבה שהבאת רק שn12 פחות מקור שאני מחפש
אז הדבר היחידי שיספק אותך זה התשובה שאתה מחפש.כל המטרה של הפוסט הזה זה למצוא מחקרים בנושא של הכתבה שהבאת רק שn12 פחות מקור שאני מחפש
שוב פעם זה על ירקות.. יש הבדל מהותי בין ירקות לחיות נראה לי שזה די ברורזה מקור מספיק טוב?
תזונה ותוספים - אינפוגרפיק - האם מזון אורגני בריא יותר?
תשובה צריכה להסתמך על משהו אתה לא מסכים? ורצוי שיהיה אמין, לא יודע אם חדשות 12 שצועקים כל פעם כותרות כדי שאנשים יכנסו זה אמין (וגם בסוף אתה מגלה גם איזה מחקר בודד וקטן שיצא תואם לכותרת)אז הדבר היחידי שיספק אותך זה התשובה שאתה מחפש.
כל תשובה שנוגדת את מה שאתה מחפש לא מעניין אותך?
מה זה שווה ראיון אז הוא אמר בלה בלה בלה שיגיד אתה רוצה לראות לאורך זמן וכמות גדולה של עופות אז כן עשו בדיקה אחת של עופות מרחבי הארץ כנראה שזה אומר משהו בכל מקרה תודה זה מה שחיפשתיסליחה עם ראיון עם רופא ראשי במשרד הבריאות שאחראי על מחלקת החי לא מספק אותך..
הביא לך פה כמה וכמה לינקים, לא רק לינק לחדשות 12.תשובה צריכה להסתמך על משהו אתה לא מסכים? ורצוי שיהיה אמין, לא יודע אם חדשות 12 שצועקים כל פעם כותרות כדי שאנשים יכנסו זה אמין (וגם בסוף אתה מגלה גם איזה מחקר בודד וקטן שיצא תואם לכותרת)
האמת שכמו שכתבתי רק הלינק של חדשות 12 מתעסק בבשר כל השאר הם נטו ירקותהביא לך פה כמה וכמה לינקים, לא רק לינק לחדשות 12.
לפי מה שאני רואה כל תשובה שלא מה שאתה מחפש, לא תספק אותך.
אנחנו משלמים דווקא הרבה רק על הפיקוח וטרינריאחי שוק הבשר בארץ פרוץ ברמה שאתה אפילו לא מבין!
יש לך בשר בסופר שמגיע ממשחטות בשר בשטחים(שם אין ממש פיקוח וטרינרי).
הלוואי והיה יותר פיקוח על תעשיית הבשר החי בארץ.