הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרגו את התכנית אימנוים שלי אני מתאמן 4 שנים+ תמונת התקדמות בתגובות

מצב
השרשור נעול

LIOR SAMA

מושעה
1
0
נק' מוניטין:
-42
1
0
היי לכולם אני מתאמן 4 שנים ועברתי לAB כי זה יותר טוב מPPL בהרבה דרגו את האימון שלי

אימון A:
לחיצת חזה במכונה 3X10
לחיצת חזה במכונה 3X10 יד יד זאת אומרת 6 סטים 3 כל יד
פרפר 3X10
שכיבות שמיכה לחזה עליון 3X10 לפעמים 4 תלוי במצב רוח
מקבילים גם 4 או 3 סטים של 10
לג אקסטנשן 4X15
לג קרלז 3X12
תאומים 5X10 בישיבה
יד אחורית 2 תרגילים 4 סטים מה שבא לי באותו יום

אימון B:
3X10 פולי
6X10 מתח
4X10 חתירה אני משתדל לא לאמץ את הבטן אז אני עושה 8 סטים של 4 כל יד במכונה עם התמיכה לחזה
פריצר קרלז
קרלז עם כבלים מלמטה
קרלז רגיל

ואני דוחף כתפים מדי פעם או באימון A או באימון B מה שיש לי כוח אני עושה 3X10 הרחקות כתפים משקל נמוך מלא חזרות והRIR שלי בכל תרגיל זה בין 1-4 משהו כזה

נערך לאחרונה:
לחיצת חזה במכונה 3X10

תציין Rir, ומשקלי עבודה ואיך אתה מתכוון ליישם התקדמות.

כדי לתת גירוי טוב צריך לגוון בטווחי החזרות ובסוגי התנועה. דוגמה טובה לזה היא

בנץ׳ פרס 3 סטים של rir 1 6-8
חזה עליון עם דאמבליםrir 0 10-12
פלייס כשל / rir 0 12-20

כשאתה מצליח את הטווח העליון של החזרות, מעלים משקל ומנסים להתקדם בחזרות. אם אתה מתחת לטווח התחתון מורידים משקל.

תשלח תוכנית חדשה פחות או יותר לפי העקרונות האלו
למה 6 סטים? למה מלכתחילה 3 סטים של 10 בכל התרגילים?

וואו מה עשית ב4 שנים האלה בדיוק אני מת לדעת אז הרמות רגליים בהליכון זה גם מסביר למה כתבת את הפורום הזה מלכתחילה. בקיצור ילד בתור התחלה לך דבר עם מאמן שיבנה לך תוכנית אמיתית ותעדכן עוד חצי שנה

בנץ׳ להיפטרופיה הוא לא מיוחד בכלל. פשוט נוח להעלות בו משקלים. מכונה של לחיצת חזה עם קפיצות קטנות במשקלים לא תתן פחות תמורה.

סקווט באמת תרגיל יוצא מו הכלל. דדליפט הוא ממש חסר טעם למטרת היפטרופיה Sfr מחורבן.
הRIR שלי משאיר בין 0-3 חזרות בדרך כלל תלוי בתרגיל
שמע אני מאמין שמשקלים לא משנים כלכך כל עוד שמים משהו שאפשר לעשות בו טווח מלא ולהרגיש גירוי
ואמרתי כבר לFUTREMANINSHAPE מה אני חושב על תרגילים כמו בנץ

ולגבי מתח שאמרת ש6X10 מתח זה לא טוב מתח זה תרגיל משקל גוף ואני טוב בו מאוד אז אם אעשה 3 של 10 אני לא ארגיש גירוי אפילו (בטח תגיד לי להוסיף למתח משקל אבל זה באמת סתם דוואין מיותר וחסר תועלת לדעתי)

עושה רושם שאתה מסתדר מעולה. אני חושב שהדעה שלי מיותרת

היי לכולם אני מתאמן 4 שנים ועברתי לAB כי זה יותר טוב מPPL בהרבה דרגו את האימון שלי

אימון A:
לחיצת חזה במכונה 3X10
פרפר 3X10
לג אקסטנשן 4X15
לג קרלז 3X12
תאומים 5X10 בישיבה

אימון B:
3X10 פולי
6X10 מתח
4X10 חתירה אני משתדל לא לאמץ את הבטן אז אני עושה 8 סטים של 4 כל יד במכונה עם התמיכה לחזה
פריצר קרלז
קרלז עם כבלים מלמטה
קרלז רגיל

ואני דוחף כתפים מדי פעם או באימון A או באימון B מה שיש לי כוח אני עושה 3X10 הרחקות כתפים משקל נמוך מלא חזרות והRIR שלי בכל תרגיל זה בין 1-4 משהו כזה
דומה לPPL רק שהוספת את הרגליים לפוש

כן חח זה בגדול מה שעשיתי רק כי רציתי משהו שאני כן ימשיך להתקדם בו אבל להתאמן 4 בשבוע גם אם זה אומר שיהיה לי אימונים קצת יותר מתישים רצתי לשמוע חו"ד של אנשים פה לגבי זה כי אני לא עשיתי תכנית שלAB שנתיים וחצי לפחות ואני לא מבין בAB בכלל ורציתי להבין מה אנשים פה חושבים על התכנית הזאת והאם אפשר להמשיך לראות הקדמות ככה
בגדול נראה לי סבבה,רק אימון A נראה קצת מתיש הייתי אומר,אבל אם אתה מסתדר עם זה אז אפשרי

אימון A:
לחיצת חזה במכונה 3X10
פרפר 3X10
לג אקסטנשן 4X15
לג קרלז 3X12
תאומים 5X10 בישיבה

אימון B:
3X10 פולי
6X10 מתח
פריצר קרלז
קרלז עם כבלים מלמטה
קרלז רגיל

דירוג 1 מתוך 10.
1 על מאמץ, -9 על התוכן.
אני לא אוהב את התרגילים האלה הם מתאימים רק למי שאוהב לעשות פוזות במכון והם סתם נשמעים טוב אבל הם לא טובים (וממש אבל ממש לא בריאים)
בנץ סתם לא עושה כלום אין לו טווח והוא מציק
דדליפט שובר תגב
סקוואט עושה לי יותר מדי לחץ על הגוף אני לא אוהב

וכל מי שעושה את התרגילים האלה הוא לרוב ילד בן 14 שמתאמן חודשיים ומחפש לעשות דוואינים כי הם סתם פוזה
אני אוהב רק את התרגלים האלו ואני מתאמן לבד בסטודיו לא במכון. אני בן 29, עברתי את גיל ה14.
הבריאות והחסינות שלי לפציעות כנראה גבוה משלך.

והכי חשוב, יש לי הרבה יותר מסת שריר ממך.

אבל מי צריך מאמן, אתה מסתדר מצוין לבד, בטעות הפוסט יצא בצורת שאלה כשלמעשה באת רק ללמד אותנו.

מה?
דדליפט שובר תגב
איך אתה יודע אם לא עשית? אני עשיתי כמה דדליפטים בחיים שלי והגב שלי בסדר גמור.
אה אז קצת קשה לך אז אתה מוותר...הבנתי..
וכל מי שעושה את התרגילים האלה הוא לרוב ילד בן 14 שמתאמן חודשיים ומחפש לעשות דוואינים כי הם סתם פוזה
ואתה כרגע ילד בן 19 שלא מעוניין לשמוע מאנשים שכנראה יש להם יותר ניסיון ממך, הייתי שם ולמדתי מהר מאוד להקשיב לאחרים.
ממליץ שתעשה את זה גם.

לגבי מה שנאמר פה.. כנראה שההיפרטרופיה עם הלחיצת חזה במכונה לא תרד מבנץ. אני הייתי כמוך גם במתח הייתי עושה 6-8 סטים באימון רק של מתח, ממליץ לך להחליף את זה ב3-4 סטים של מתח עם משקל,ֶ עשה לי שינוי מטורף בגב ואני עושה היום 4 סטים עם 35 קילו. או לחילופין תנסה לשנות גריפ כלומר 3 סטים רגילים 3 צינאפס או משהו בסגנון

לא פשוט זה לא המטרה שלי להיות חזק אני דווקא גאה בזה שאני לא מגזים עם המשקלים שלי ועובד בהתאם לרמה שלי אני לא עושה פוזות ודאווינים על אף אחד
המטרה שלי היא היפוטרפיה בלבד ובגלל זה אני לא צריך את התרגילים המיותרים האלו
מי שיותר חזק ממך עושה דאווינים?
רק בן אדם כל כך חלש ומיואש יכול לשכנע את עצמו שכוח זה חיסרון.
צר לי לאכזב אותך, אבל כוח והיפרטרופיה די תלויים אחד בשני, אם תגדיל את השרירים שלך יהיה לך יותר כוח ודאווינים.
אם תעשה הכל נכון אתה עלול להיות אחד מאותם אנשים שאתה כל כך שונא.

לא חושב אחי אני מרים משקלים מאוד קלים ברמה שאנשים שואלים אותי כמה פעמים אם אני בdeload כי אני גדול אבל מרים רק משקלים שמתאימים למה שאני מרגיש שצריך ולא מגזים ותאמין לי שזה טוב
ואתה גאה להיות חלש, ילד סויה

אני לא אוהב את התרגילים האלה הם מתאימים רק למי שאוהב לעשות פוזות במכון והם סתם נשמעים טוב אבל הם לא טובים (וממש אבל ממש לא בריאים)
דדליפט שובר תגב

בוכהה

[/DOUBLEPOST]
מזה משנה הרגליים שלי יהיו סבבה אבל אני מודה הפוזה של הגלוטז ספראד תהיה חלשה אצלי בלי לאמן אותם אבל אני גם ככה לא אוהב את הפוזה הזאת לעומת אנשים שעושים חזרה אחת ובודקים את הpr שלהם

צודק, אתה גם, משחק כדורגל בשכונה אז לא צריך

לא פשוט זה לא המטרה שלי להיות חזק אני דווקא גאה בזה שאני לא מגזים עם המשקלים שלי ועובד בהתאם לרמה שלי אני לא עושה פוזות ודאווינים על אף אחד
המטרה שלי היא היפוטרפיה בלבד ואני אומר לך ברצינות כבן אדם עם נסיון באימונים חוזק הוא דבר שלא באמת משנה יותר מדי,
באמת שהמשקל הוא לא יותר מדי קריטי כל עוד אתה מרגיש התנגדות ומרגיש פאמפ איכותי אתה גדל עוד כמה שנים אתה גם תבין את זה
אף פעם לא הבנתי את הטענה של "להגזים" עם משקלים שאתה מצליח להרים לחזרות. איך זה בדיוק להגזים אם אתה מרים משקל מסוים לסט שלם בשליטה מלאה על התנועה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית