הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרגו את התכנית אימנוים שלי אני מתאמן 4 שנים+ תמונת התקדמות בתגובות

מצב
השרשור נעול

LIOR SAMA

מושעה
1
0
נק' מוניטין:
-42
1
0
היי לכולם אני מתאמן 4 שנים ועברתי לAB כי זה יותר טוב מPPL בהרבה דרגו את האימון שלי

אימון A:
לחיצת חזה במכונה 3X10
לחיצת חזה במכונה 3X10 יד יד זאת אומרת 6 סטים 3 כל יד
פרפר 3X10
שכיבות שמיכה לחזה עליון 3X10 לפעמים 4 תלוי במצב רוח
מקבילים גם 4 או 3 סטים של 10
לג אקסטנשן 4X15
לג קרלז 3X12
תאומים 5X10 בישיבה
יד אחורית 2 תרגילים 4 סטים מה שבא לי באותו יום

אימון B:
3X10 פולי
6X10 מתח
4X10 חתירה אני משתדל לא לאמץ את הבטן אז אני עושה 8 סטים של 4 כל יד במכונה עם התמיכה לחזה
פריצר קרלז
קרלז עם כבלים מלמטה
קרלז רגיל

ואני דוחף כתפים מדי פעם או באימון A או באימון B מה שיש לי כוח אני עושה 3X10 הרחקות כתפים משקל נמוך מלא חזרות והRIR שלי בכל תרגיל זה בין 1-4 משהו כזה

נערך לאחרונה:
לא רשמת למה אתה חושב ככה פשוט אמרת שזה גרוע בלי לפרט
כי לא ביקשת שאפרט.

אפרט לך, בחרת במספר חזרות זהה בכל התרגילים, ניכר שלא הכנסת המון מחשבה לכמות חזרות אידיאלית לכל תרגיל.
לא כתבת תוכנית, רק רשימת תרגילים. אין לי כאן דרגת קושי, קצב התקדמות מאימון לאימון או משבוע לשבוע.
אין לי בעיה עם חלוקה AB, PPL, FBW זה לא באמת משנה, כי זו לא ההגדרה של תוכנית.

תציג תוכנית.

כי ענין אותי אם זה נראה לאנשים פה קל מדי כי אני עושה abxxab וזה נשמע לי קל מדי לעשות ככה למרות שבאימון אני קורע את עצמי
אבל לא אמרת לנו משקלי עבודה ותוכנית, איך מישהו יגיד אם זה קל מידי?

אני פשוט בא למכון עושה יום a ו b כמו שכתבתי ואז נח יומיים וכל תרגיל אני משקיע לעשות אותו מושלם ל 10 חזרות מה כזה קשה להבין אותי
בכלל לא קשה, כשאין תוכנית אין צורך להסביר.

לא פשוט זה לא המטרה שלי להיות חזק אני דווקא גאה בזה שאני לא מגזים עם המשקלים שלי ועובד בהתאם לרמה שלי אני לא עושה פוזות ודאווינים על אף אחד
המטרה שלי היא היפוטרפיה בלבד ואני אומר לך ברצינות כבן אדם עם נסיון באימונים חוזק הוא דבר שלא באמת משנה יותר מדי,
באמת שהמשקל הוא לא יותר מדי קריטי כל עוד אתה מרגיש התנגדות ומרגיש פאמפ איכותי אתה גדל עוד כמה שנים אתה גם תבין את זה
אחי אין בעיה שהמטרה שלך לא להיות חזק אבל כל אחד מסוגל להתקדם למשקלים נורמליים ולפי איך שאתה מדבר, נראה כאילו אתה עושה 60 קילו בנץ' והחיים תותים.
להרים כבד זה לא לעשות פוזות אלא זה להרגשה עצמית(אישית אני חולה להרים כבד ואת ההרגשה שאין לי מושג איך להסביר)ויש עוד כמה סיבות אבל זה לא משנה כ"כ עכשיו. עם אימוני כוח אפשר לשלב היפוטרפיה. לפי מה שאני רואה אין לך ניסיון בכלל באימונים. להתאמן 7 שנים למשל לא אומר כלום.
ומזל שאתה בא ללמד אותי על איך לגדול

אני מתפלא שאתם עונים ברצינות הרי מהמשפט השני שלו כבר ברור שזה טרול..:/

נראה לי שהפוסט מיצה את עצמו.

אחלה תוכנית, תמשיך.

אפשר לנעול.

נראה לי שאין לו כלכך מה להגיד נראה לי השתקתי אותם ושמע דוגרי הבנתי ש90 אחוז מהפורום הזה זה אנשים שחושבים שהם איזה משהו ורק מחפשים להוריד אחרים כדי לנפח לעצמם תאגו ולהגיד כמה רק הם יודעים על מה הם מדברים במקום ללמוד מחברה כמוני עם נסיון אני עשיתי הרבה טעויות במסע הכושר שלי עד שהבנתי מה הכי טוב בשבילי וכנראה שלאנשים פה אין מספיק ידע על אימונים כדי בכלל להתווכח איתי....
אחי אין לך מה להתייחס אליהם.. עזוב אותם
תן להם לחשוב שהם יודעים הכי טוב
אתה עובד מעולה ישר כוח גבר

נראה לי שאין לו כלכך מה להגיד נראה לי השתקתי אותם ושמע דוגרי הבנתי ש90 אחוז מהפורום הזה זה אנשים שחושבים שהם איזה משהו ורק מחפשים להוריד אחרים כדי לנפח לעצמם תאגו ולהגיד כמה רק הם יודעים על מה הם מדברים במקום ללמוד מחברה כמוני עם נסיון אני עשיתי הרבה טעויות במסע הכושר שלי עד שהבנתי מה הכי טוב בשבילי וכנראה שלאנשים פה אין מספיק ידע על אימונים כדי בכלל להתווכח איתי....
כן השתקת אותי עם הפיזיק הבלתי יאמן שלך.
בהחלט מדובר בפריק גנטי.

וברצינות, אתה ממוצע.
הניסיון שלך לא אומר הרבה, גם אני שניצחתי בתחרויות של פיתוח גוף לא מסתמך על הניסיון שלי בטענות שלי לרוב.

אפשר להתבלבל זה כלכך טוב שאפשר לחשוב שזה לא טבעי אבל דוגרי זה פשוט להתאמן חכם ולצרוך חלבון כדאי לך לנסות
היי איזה אבקה אתה ממליץ ?
אני צריך המלצה לאבקה הכי מנפחת.. טבעי או לא לא משנה לי העיקר שתהיה טובה תמבין

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית