הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקדמות

aviel95

משתמש מתחיל
235
16
נק' מוניטין:
16
235
16
יש לי כמה שאלות אשמח אם יענו לי עליהם תודה

1.בחיטוב אפשר או מומלץ לעשות את שיטת הפוגרסיב באימונים ? כי יותר קשה להתקדם במשקלי עבודה

2. מה עדיף בחיטוב נפח או עצימות ? במידה ונפח עדיף איך לשמור על נפח?

3.אם לצורך העניין אני עובד על אותם משקלי עבודה חזרות וסטים ולא עולה ולא יורד באף אחד מהפרמטרים האלה שומר על חלבון מספיק לכל קילו ונמצא במאזן קלורי שלילי אני יאבד מסת שריר במהלך ההורדה של האחוזי שומן?

1. בעקרון לא. זה יכול לעבוד רק בתנאים מסויימים ובמגבלה, לדוגמא אם אתה מתאמן שרק מתחיל, באחוז שומן גבוהה. בחיטוב המטרה שלך לשמר כמה שיותר שריר ולהוריד כמה שיותר שומן ובדרך כלל הפרוגרסיב נפגע לחלוטין ואפילו הולך אחורה
2. כדי לשמר את השריר אתה צריך גם לשמר את הנפח והעצימות שהיית עושה במסה כמה שיותר זה כמובן בהתאם ליכולות שלך כי מתי שהוא ההתאוששות שלך תפגע. לדעתי עדיף להוריד את הנפח דרך הורדת עצימות במידת הצורך
3. לפי מה שאתה מתאר אתה כנראה לא תאבד שריר אם בכלל אבל בפועל קשה לשמר הכל ואל תבנה על זה שלא תרד בשריר בכלל

• פותח/ת השרשור
1. בעקרון לא. זה יכול לעבוד רק בתנאים מסויימים ובמגבלה, לדוגמא אם אתה מתאמן שרק מתחיל, באחוז שומן גבוהה. בחיטוב המטרה שלך לשמר כמה שיותר שריר ולהוריד כמה שיותר שומן ובדרך כלל הפרוגרסיב נפגע לחלוטין ואפילו הולך אחורה
2. כדי לשמר את השריר אתה צריך גם לשמר את הנפח והעצימות שהיית עושה במסה כמה שיותר זה כמובן בהתאם ליכולות שלך כי מתי שהוא ההתאוששות שלך תפגע. לדעתי עדיף להוריד את הנפח דרך הורדת עצימות במידת הצורך
3. לפי מה שאתה מתאר אתה כנראה לא תאבד שריר אם בכלל אבל בפועל קשה לשמר הכל ואל תבנה על זה שלא תרד בשריר בכלל

ראשית כל תודה רבה על המענה
דבר שני איך ניתן לדעת שיש מספיק נפח ?

ראשית כל תודה רבה על המענה
דבר שני איך ניתן לדעת שיש מספיק נפח ?
כמו שאמרתי אתה נצמד כמה שיותר לתכנית הקודמת שלך ויורד בעצימות המידת החוסר ברירה אם צריך. ככה אתה יודע שהנפח הוא המקסימום שאתה יכול לעשות ככה לפחות אני הייתי עושה

יש לי כמה שאלות אשמח אם יענו לי עליהם תודה

1.בחיטוב אפשר או מומלץ לעשות את שיטת הפוגרסיב באימונים ? כי יותר קשה להתקדם במשקלי עבודה

2. מה עדיף בחיטוב נפח או עצימות ? במידה ונפח עדיף איך לשמור על נפח?

3.אם לצורך העניין אני עובד על אותם משקלי עבודה חזרות וסטים ולא עולה ולא יורד באף אחד מהפרמטרים האלה שומר על חלבון מספיק לכל קילו ונמצא במאזן קלורי שלילי אני יאבד מסת שריר במהלך ההורדה של האחוזי שומן?
1. יותר קשה זה נכון, אבל בכל זאת כדאי ליישם את כל אותם עקרונות של תוכנית נכונה, וזה כולל פוגרסיב אוברלואד.

2. אני אישית מעדיף אימונים מעט עצימים יותר בחיטוב, כי ככה אני יכול לעשות אימון קצר יותר ששורף המון קלוריות. סוג של לסבול הרבה לזמן קצר.

3. קשה לומר האם וכמה שריר תרד בחיטוב, אבל אם תרד לאט, תתאמן תוך כדי, ותאכל מספיק חלבון, סביר להניח שתאבד מינימום שריר אפשרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית