הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להמשיך את התהליך

Dan3232

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
היי, אשמח להתייעצות (לא בטוח שזה המקום, אבל אנסה):

אני כרגע בצומת שאני מתלבט מה לעשות: אני בן 32, 1.69 מ', משקל 62 ק"ג.
משחק פעמיים בשבוע טניס (לפעמים מגיע לדופק מאוד גבוה). עד לא מזמן שילבתי חדר כושר על מנת להעלות מסה וכעת אני מתלבט אם זה הדבר הנכון. יש לי "כרס בירה" שאני רוצה להוריד שמפריעה לי. במהלך החודשים האחרונים אני יורד טוב במשקל (ירדתי מ67.5 ק"ג ל-62 ק"ג ב-5 חודשים (כלומר ירידה הדרגתית ומתונה שאני מצליח לשמור עליה).

אני מתלבט האם להמשיך לרדת במשקל כולל תזונה נכונה והאימונים שאני עושה (אולי גם לשלב אירובי נוסף) ולרדת עוד קצת במשקל על מנת "להיפטר" מהבטן שמפריעה לי, או לשלב חדר כושר ולבנות מסה (ובהמשך לעשות חיטוב).

אני לא רוצה להפסיק עם הטניס, אבל מצד שני אני לא מעוניין להתאמן 3 פעמים בשבוע בחדר כושר (5 אימונים בשבוע יהיו קשים מדי עבורי).
אני בכל מקרה מעוניין עכשיו או בהמשך לבנות מסת שריר (שכרגע לא ממש מפותחת מספיק אצלי), השאלה באיזה שלב.

תודה

גבר, אין מנוס מפעילות עם התנגדות( חדר כושר, עבודה עם משקל גוף, trx)

בסופו של דבר חדר כושר בשילוב תוכנית אימונים ומשטר תזונה מתאים הם אלה שיובילו לגדילה במסת השריר וירידה באחוזי שומן.

לשחק טניס פעמיים בשבוע זה אחלה תחביב,
אבל לא הייתי בונה על זה כפעילות לריקומפוזיציה של מבנה הגוף.

• פותח/ת השרשור
האם הירידה במשקל הובילה לצמצום 'הכרס בירה'?

במידה מסוימת, אבל לא כמו שציפיתי או לא כמו שאני מרוצה מהתוצאה. כלומר אני רואה שירדתי בידיים, בכתפיים ובמקומות נוספים אבל בבטן פחות.
ולכן מכאן מגיעה השאלה - האם להמשיך את הירידה במשקל (נניח עוד 2-3 קילוגרמים) ובתקווה הבטן תיעלם או תצומצם עוד, או להתחיל כבר עכשיו בתוכנית אימונים של מאסה.

תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית