הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלכוהול

50cents

משתמש מתחיל
59
12
נק' מוניטין:
6
59
12
בעבר הייתי שותה כל סופש,ֶ חמישי שישי שבת(כמו חמור תוקע כמויות של אלכוהול במועדונים)

מאז שהתחלתי להתאמן לפני 4ֶחודש הגבלתי את עצמי לפעמיים בשבועיים,ֶהכוונה יוצא רק סופש אחד בשבועיים ושותה חמישי שישי, אחרי זה שבועיים בלי וודקה ואז שוב חמישי שישי

כרגע בחיטןב, כמה אתם חושבים שזה מזיק? אני בן אדם ששותה כמו חמור(8 כוסות בלילה +ֶ 3 שאטים) את האמת שעד עכשיו זה לא מנע ממני התקדמות
וראיתי שיש קטע חזק של להתרחק מאלכוהול לגמרי,ֶהשאלה שלי היא אם סופש אחת לשבועיים באמת מזיק? כי בואו בכל זאת אי אפשר לוותר על ההנאות שלנו

בעבר הייתי שותה כל סופש,ֶ חמישי שישי שבת(כמו חמור תוקע כמויות של אלכוהול במועדונים)

מאז שהתחלתי להתאמן לפני 4ֶחודש הגבלתי את עצמי לפעמיים בשבועיים,ֶהכוונה יוצא רק סופש אחד בשבועיים ושותה חמישי שישי, אחרי זה שבועיים בלי וודקה ואז שוב חמישי שישי

כרגע בחיטןב, כמה אתם חושבים שזה מזיק? אני בן אדם ששותה כמו חמור(8 כוסות בלילה +ֶ 3 שאטים) את האמת שעד עכשיו זה לא מנע ממני התקדמות
וראיתי שיש קטע חזק של להתרחק מאלכוהול לגמרי,ֶהשאלה שלי היא אם סופש אחת לשבועיים באמת מזיק? כי בואו בכל זאת אי אפשר לוותר על ההנאות שלנו
לא מזיק ולא יפגע לך בפיזיק אם זו הדאגה.

• פותח/ת השרשור
השאלה שלו שונה לחלוטין משלי. הוא טען שהוא בחופשה והולך לשתות שלוש ימים ברצף

אני שאלתי לגבי לשתות כל שבועיים יומיים ברצף והאם זה יכול להזיק? בטוח שזה לא תורם אבל השאלה כמה גדול הנזק

באחת התגובות שם יש יותר פירוט על כמה מזיק וכו...תסתכל
בגדול זה תלוי בכמות וכמה חריף האלכוהול , כמות גדולה יכולה לפגוע בסינטזה של החלבון בשרירים
לדעתי אם אתה לא הולך להיתחרות אז לא כזה משנהלך

נזק משמעותי לבריאות לא מאוד סביר, אלא אם תמשוך את ההרגלים האלה לאורך הרבה שנים, ובהתחשב בגיל שלך אני לא רואה את זה כסביר.
לגבי החיטוב, שתייה מופרזת כזאת תפגע בגירעון וכתוצאה מזה בחיטוב, אבל אם אתה מצליח לרדת במשקל בצורה יעילה אז אין בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית