הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ירידה במסת שומן ועלייה במסת שריר?

coldmetal

משתמש פעיל
390
0
נק' מוניטין:
818
390
0
רציתי לדעת אם ניתן לרדת במסת שומן ע"י אירובי או משהו אחר (גם אם ירידה הכי קטנה שיש) בזמן שנמצאים במאזן קלורי חיובי (בתקופת "מאסה")?

תודה :120ag:

רציתי לדעת אם ניתן לרדת במסת שומן ע"י אירובי או משהו אחר (גם אם ירידה הכי קטנה שיש) בזמן שנמצאים במאזן קלורי חיובי (בתקופת "מאסה")?

תודה :120ag:
אם אתה מתאמן מתחיל וטבעי (כמה חודשים בודדים) והתזונה שלך מתוקתקת ואימונים סדירים והגנטיקה יכסית טובה זה אפשרי המאסת שריר תעלה והאחוז שומן יורד. אם אתה מתאמן מתקדם (כבר כמה שנים) אז כמאט ובלתי אפשרי(אלה אם כן אתה מזריק טסט). למרות שזכור לי שיש מחקרים בנושא שגם מתאמנים מתקדמים בשילוב של תזונה מתאימה ואימוני משקולות+אירובי על הבוקר אם אני לא טועה כן גורם לניווד ושריפת שומן מזערית במאזן קלורי חיובי אבל לא יותר מידי.

• פותח/ת השרשור
ואם אני מתאמן 11 חודשים בערך (לא כמה שנים) זה אפשרי?
ואם אתם אומרים שלא, אז האם אפשרי לעלות במסת שריר ולמנוע או להפחית עלייה במסת שומן ע"י אירובי?

הגיוני לשחק עם אחוז השומן-
לא עם מסת השומן.

לשאלתך,
אירובי שורף קלוריות, לא שומן.
הכל תלוי במאזן קלורי יומי.

• פותח/ת השרשור
אבל אם אני למשל יוצא לריצה על הבוקר בלי לאכול לפני זה, הגוף לא ישרוף שומן?

(רמי תעזור!)

יעיל יהיה אולי ב % שומן נמוך ובמאזן קלורי שלילי, לא במאזן קלורי חיובי.
ואני לא מבין למה אתה חושב שרמי יעזור לך בזה, אתה מחפש אישור שזה כן יעזור? תחפש במקום אחר.
זה לא קיים ומי שיגיד שכן הוא ליצן.

• פותח/ת השרשור
לא אני לא מחפש אישור, הוא פשוט אמר לי במכון שנעשו מחקרים בנושא הזה שסותרים את מה שאני טוען ואני מחכה שהוא יביא אותם.

אתם יכולים להסביר לי למה הגוף לא ישתמש בתאי שומן להפקת אנרגיה אם אני יוצא לריצה על הבוקר בלי לאכול לפני כן? אם זה לא מורכב מדי בשבילכם.

לא אני לא מחפש אישור, הוא פשוט אמר לי במכון שנעשו מחקרים בנושא הזה שסותרים את מה שאני טוען ואני מחכה שהוא יביא אותם.

אתם יכולים להסביר לי למה הגוף לא ישתמש בתאי שומן להפקת אנרגיה אם אני יוצא לריצה על הבוקר בלי לאכול לפני כן? אם זה לא מורכב מדי בשבילכם.
הסבר על הסבר, אם לפי התאוריה שלך הגוף ישרוף יותר שומן, אז מה תגיד על כך ש 70% מהאנרגיה שהגוף צורך במנוחה מגיע מתאי השומן, אז למה לא לשבת כל היום על התחת לא מאבד יותר שומן?

הסבר על הסבר, אם לפי התאוריה שלך הגוף ישרוף יותר שומן, אז מה תגיד על כך ש 70% מהאנרגיה שהגוף צורך במנוחה מגיעים מתאי השומן, אז למה לא לשבת כל היום על התחת לא מאבד יותר שומן?

משה, בגלל זה אתה מוכר את האליפטי וקונה Wii

ומה נראה לך שהגוף נולד באותו יום שהחלטת שאתה רוצה לרוץ ולשרוף שומן?
זה לא שבלילה אחד הגוף שלך החליט פתאום על שביתה ונכנס לגירעון קלורי שלילי וריקן מאגרי גליקוגן.

נראה לי שבתיאוריה, אם תתחזק הרבה, נניח תביא את הסקוואט שלך מ140 ל180 ותשאר באותו משקל גוף זה כן יקרה. השאלה אם באמת אפשר להתחזק ככה בלי לעלות משקל גוף, יכול להיות שקורן ייתן לנו את התשובה בקרוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית