הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
כמו שאמרתי וצדקתי
ההחמרה בפיסיטי בפצעים מתגברת מאוד ולכן ממליץ לך לקחת ריקוטאן כבר מעכשיו ותחסוך לעצמך הרבה סבל בעתיד,כדור של 20 מג יומית יעשה את העבודה ,לגבי הדיכאון אין מה לעשות יש נחיתה מטורפת לאחר החומרים אולי תשקול לקחת זמנית ציפרלקס אם זה ממש קיצוני ,מה שכן יש רצון תמיד לברוח חזרה לטסט כדי לא להתמודד עם תופעות הלוואי אל!
לא חוזר לשום דבר, אל תדאג. אני אדם חזק. אני לא אוותר
לקחת את התרופה שציינת היא תקינה במהלך הPCT? האמת, אין לי מושג. זה הPCT הראשון שלי... (סייקל קודם לא עשיתי, לא הייתה לי אפשרות)
כן אחי מקווה שיהיה בסדר
שמח לשמוע שאני לא היחיד...
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

שמן/רזה/חטוב/רופס
זה לא משנה..
העיקר ש140 עלה
כל הכבוד
אין כמוך <3
זה מה שרציתי לשמוע, מהסיבה הפשוטה שזה מה שמעניין אותי. לא אחוזי שומן.

קח את הביקורת הזאת בקטע טוב. אני יודע איך זה להיות בPCT וכל החרא שמתלווה עם זה.
תעבור את זה, תתחיל את החיטוב שרצית ותתן בראש.
חג שמח
אתה צריך להבין שהביקורת הזו לא מעניינת אותי, כי לא באמת אכפת לי מאחוזי שומן.
לא אכפת לי אם אתם חושבים שאני 15%, 25%, או 40%.
אין לזה שום משמעות עבורי.
ולא, לא נפגעתי.
ולא, לא העליתי את המכנסיים בכוונה. יש לי הרגל כזה מאז שאני קטן להיות עם מכנסיים תמיד למעלה. גם כשאני בבית אני עושה את זה. גם כשאני עם בוקסר (כמה שאפשר).
ודעתך לגבי אחוז השומן שלי לא רלוונטית עבורי, באמת שלא אכפת לי, באמת שלא. נראה לך 25%, זה כמו שתדבר אליי סינית ותצפה שאבין משהו. ודיברת על בריאות... כי סטרואידים זה בריא? מטרת העל שלי היא כוח עצום, גם אם זה יכריח אותי להיות על 30% שומן. הפורום הזה חייב לצאת מהתפיסה של אחוזי השומן, זו פשוט טעות. אגב, לפני שחזרתי להתאמן (זאת אומרת, מה שאתה רואה עכשיו, בתוספת שומן, ו5-7 קילו של שריר פחות) הייתי 24% לפי בדיקת DEXA מקצועית ששילמתי עבורה כסף. ולפני שחזרתי להתאמן שקלתי 110).אבל התגובות האלה צפויות כי לפורום הזה יש תפיסה מעוותת לגבי איך גוף האדם אמור להיראות, ושכולם צריכים להישאר לפי הסטנדרטים שלכם. זה די כואב להגיד את זה, אבל זה נכון. פעם בפורום כל מי שהיה פותח שרשור לגבי תוכנית אימונים למתחילים, כפו עליו את הSS, ומי שסירב, היה ביזיון ובושה בעיני הפורום. היום, הפורום הזה דוגל בלעלות 200 גרם בשבוע (לא נכנס לעניינים של מה כדאי ומה לא כי זה לא הנושא), ואחוזי שומן נמוכים, ומי שלא שומר על אחוזי שומן נמוכים הופך להיות בדיחה בעיני הפורום. פה חוסר הסובלנות שיש בפורום נכנס כבר שנים. אף אחד לא אומר לכם להיות על 20%, אל תגידו לי על כמה להיות, או מה בריא... לא ביקשתי, לא שאלתי.המטרות שלי הן רק שלי, לא שלכם.אני לא מעוניין שאף אחד יעריך לי את אחוז השומן שלי, או יגיד לי כמה כדאי לי להיות, מהסיבה הפשוטה:זה לא עונה על המטרות שלי.
תלמדו מהי סובלנות.
ואל תטען שכל הקטע התחיל רק ששיערתי את אחוז השומן שלי (ואני עומד על המילה שלי עדיין, ברגע שהגוף שלי יתאזן ויחזור למשקל האמיתי, שהוא 105, בתקווה, הנוזלים ירדו ואז אחוז השומן האמיתי יתבהר, אבל זה כבר יישאר אצלי, אלא אם כן חשוב לך לראות, ואז אני אשלח לך בפרטי. זה יישאר אצלי על מנת להימנע מביקורות של אחוזי שומן, גם אם אחוז השומן הוא 15%, או 50%, כי, כפי שראית, מעורר תגובות) כי זה התחיל גם לפני כן. "אחוזי השומן" הוזכרו חזק לא פעם ולא פעמיים, לפני שדיברתי מילה אחת על אחוז שומן. בלי שציינתי אם אחוז שומן מעניין אותי או לא, או מה המטרה שלי מבחינת החיטוב.
ברגע שאני מרגיש שמן מדי אני מחטב, ברגע שאני מרגיש שאני יכול לעלות במסה אני עולה.
זה הכל.
מצטער אם אני תקיף, אבל הדברים נובעים מעומק לבי. תחשוב שאתה הולך לחד"כ בשביל להעלות מסת שריר ובאים אליך אצנים ומסבירים לך שעדיף יותר לרוץ. שעדיף לך לא לגדול במסת השריר ולהיות רזה, כי ככה תוכל לרוץ מהר יותר. שמסת שריר גדולה מפריעה לרוץ, וזה לא מתאים. ואז אתה תגיד להם שריצה לא מעניינת אותך, שאכפת לך אך ורק להפוך להיות הענק הירוק, שאתה רוצה להיות מפלצת מסה, שלא אכפת לך מריצה. ואז יבואו אליך עוד אצנים, ויציקו לך, ויגידו לך לקחת את הביקורת באופן טוב, ויגידו לך שאתה במצב לא טוב כי אתה שוקל כבר 90 קילו, ואתה צריך לשקול 50... איך תרגיש? אני מבטיח לך שאתה תרגיש שאתה לא מבין מה רוצים ממך ומה מדברים איתך.
לא מעניין אותי אחוזי שומן. לא אכפת לי מזה. אני מתאמן כדי להפוך להיות מפלצת כוח בעיקר! לשם זה אני מתאמן! לא אכפת לי משומן, לא אכפת!
אבל, אני יודע שעל מנת לבנות כוח ושריר בצורה אידיאלית, כדאי להתחיל סייקל מאחוז שומן נמוך יותר, וזה באמת לא בריא להיות עם הרבה שומן, לכן, אני עושה את החיטוב, עד הגבול שמתאים לי, ועושה מסה כשמתאים לי.
כל אחד קובע לעצמו את המטרות שלו.
אני מעריך שכתבת את הדברים בצורה יפה 😃
ובלב שלם כתבתי את כל הדברים האלה, לא מכעס, אלא כדי שתבין מה עובר לי בראש, מההערות הללו).

נערך לאחרונה:
לא חוזר לשום דבר, אל תדאג. אני אדם חזק. אני לא אוותר
לקחת את התרופה שציינת היא תקינה במהלך הPCT? האמת, אין לי מושג. זה הPCT הראשון שלי... (סייקל קודם לא עשיתי, לא הייתה לי אפשרות)
כן אחי מקווה שיהיה בסדר
שמח לשמוע שאני לא היחיד...
האמת שאקנה גורם לסבל פיזי ונפשי מאוד ככל שהוא מתגבר
תיהיה התאוששות גם אם תיקח 20 מג בפיסיטי

ואוו ראיתי על מה אתה בסייקל,אתה הבן של גיי קאטלר או משהו? אנשים לוקחים רבע מהחומרים שאתה לוקח עם רבע מהמינון ומגיעים לתוצאות מעולות,איך בן אדם יכול לקחת טסט וטרן בסייקל ולהיות חוצפן מספיק כדי להוסיף עוד חומרים חח
אגב לטובתך האישית ממה שראיתי אתה מדבר על אקנה בגב כתוצאה מהסייקל ,להפסיק אותו אתה לא תסכים אז תעיף לפחות את המסטרון דחוף ותכין כמה חבילות ריקוטאן לשימוש לאחר ה pct כי שםהולך להחות שמח
חחח
לקחתי כמות רצינית של חומרים בשביל לעלות בשריר ולרדת בשומן, ואכן זה מה שקרה. על 0 פחמימה הצלחתי להתקדם 5 קילו בבנץ' שבועי, אבל מהר מאוד מצאתי את עצמי במצב שהכבד שלי נמצא בסכנה ממשית לאבדו.
למרות הכוח והשריר שצברתי בסייקל הזה, ויש עליי מסה גדולה (ומי שיגיד אחרת הייטר, ומוזמן לבוא אליי לחד"כ בספייס ולעמוד לידי ואז להגיד לי את זה), זה לא היה שווה את זה.

האמת שאקנה גורם לסבל פיזי ונפשי מאוד ככל שהוא מתגבר
תיהיה התאוששות גם אם תיקח 20 מג בפיסיטי
הבנתי.
אוקיי אחי, רשמתי. מחר יש לי בדיקות דם (ובערב תור טלפוני לרופאה, אבקש הפנייה לרופא עור).
תודה רבה!

על פי איזה תוכנית אתה עובד בבנץ?
ומהם האקססוריז שלך?
תודה
כשאני בסייקל (חוזר עוד חודשיים, 10 שבועות מאז סיום הסייקל הקודם) אני מריץ תוכנית טקסס משודרגת:
פעמיים בשבוע אימון חזה, אחד נפח, ואחד כבד יותר.
האימון הכבד:
בנץ' פרס 5X5
לחיצת חזה כנגד דאמבלים 4X10
פרפר 5X15 השלמת נפח
(זה מבחינת החזה באימון)
אימון נפח היה:
בנץ' פרס 10X10
לחיצת חזה כנגד דאמבלים 4X15
פרפר 5X15 השלמת נפח
התקדמות שבועית של 5 קילו בבנץ' באימון הכבד.

אתה חוזר לסייקל עוד חודשיים??
הרצתי 10 שבועות סייקל.
סיימתי את הסייקל לפני חודש.
אין שום סיבה שאחרי 10 שבועות+ לא אחזור לסייקל בהנחה וכל בדיקות הדם יהיו תקינות.
אני רוצה 250 בנץ' פרס. הסייקל הבא אני מתכנן לסיים אותו לפחות עם בנץ' של 180. לא באתי לשחק. באתי להפוך לענק הירוק ולבריאן שואו מבחינת כוח (מקצין קצת חחח)
מיד עם סיום הPCT אני אריץ חיטוב כבד וקשה שארד בו ל98-100 קילו. אהיה על גרעון מקסימלי (מקווה שאתה מבין מה הכוונה) ואתחטב מהר מאוד.

חחח אוקי אם סייקל מבחינתך זה עובדה מוגמרת בוא תגיד מה אתה מתכנן לקחת ובאיזה מינונים

חחח אוקי אם סייקל מבחינתך זה עובדה מוגמרת בוא תגיד מה אתה מתכנן לקחת ובאיזה מינונים
אחרי שאהיה חטוב מספיק על 98-100 קילו (אחרי העלייה של הנוזלים מסיום החיטוב) אני מתכנן להריץ:
טסט 500
דקה 400
דיבול 30 מ"ג
טסט ודקה למשך חצי שנה
דיבול למשך 4 שבועות בלבד.
מצפה לראות עלייה של 7-8 קילו של נוזלים בחודש הראשון, ולאחר מכן לעלות 20 קילו נוספים שרובם המוחלט יהיו שריר, יחד עם פרוגסריב לוד מתמשך וחזק.
מצפה לסיים את הסייקל הבא על 130 קילו, בנץ' לפחות 180.
חלבון 400.
אוכל נקי בלבד.
עם חומרים, השמיים הם הגבול.
מניסיון, דקה הוא הסטרואיד האנאבולי בונה המסה אחד החזקים שקיימים. בסייקל הראשון שהרצתי אותו אני גדלתי בצורה שלא תיאמן.
אבל קודם כל אני רוצה לסיים את הPCT הזה, לעשות חיטוב אינטנסיבי וקשה (הולך לשלב ריטלין LA, מתלבט אם להוסיף קלן, אני אברר מול הגורם המתאים מה כדאי) ולרדת ל96 קילו בערך, ואז לצאת מהגרעון לאט לאט עם התקדמות של 100 קלוריות ביום, עד למצב של ניטראלי, הישארות על ניטראלי למשך שבוע, ואז תחילת הסייקל.
מעריך שאשקול 98-100 בסיום החיטוב, לאחר עליית הנוזלים והתייצבות המשקל.
יש הרבה עבודה לעשות, והרבה כוח לבנות ושריר לבנות.

סתם אחת
טשטוש פנים כי יצאתי ממש אדום ומזיע חחח

קבצים מצורפים

• 20230413_122037.jpg
    20230413_122037.jpg
    KB 329.3 · צפיות: 71
נערך לאחרונה:
בוקר טוב!
אני מרגיש טוב יותר, הדיכאון עבר. לפי בדיקות הדם, תפקודי הכבד השתפרו באופן מאוד משמעותי, ברוך השם.
הALT ירד מ408 ל48, והAST מ174 ל40
אני עדיין חורג קצת מהגבולות, אבל זה בקטנה.
הציר שלי עדיין לא התאושש. הוא לא 0.0 אבל הוא עדיין במצב לא תקין, למרות הPCT. אני מניח שזה קשור לעובדה שקרעתי את עצמי בהמון חומרים. ממשיך עם הPCT לפי הפרוטוקול, בהמלצת האיש שיצויין בשורות הבאות.
הסייקל הזה כמעט עלה לי בכבד שלי, ואי אפשר לדעת אם הייתי מצליח למצוא השתלה או לא. אם לא @Kicker177 הייתי מאבד את הכבד שלי, אז תודה לך.
בקרוב אני צפוי לעבור ניתוח עקב פציעה בצבא, שמונעת ממני לעשות סקוואט או דדליפט (2 תרגילים מאוד חשובים לפאוורליפטרים). אחרי הניתוח זמן ההחלמה הצפוי הוא 6 שבועות עד חזרה לאימונים.
הנוזלים בגוף התחילו להסתדר, ומ112 ירדתי ל109.9. מקווה לראות ירידה לאזור ה105 (המשקל שהייתי בו לפני שסיימתי את הסייקל). הייתה תקופה קצרה של 10 ימים שבה עליתי מ105 ל112 אחרי הסייקל, למרות שאכלתי רק 2500 קלוריות (תמיד נקיים, עם ערכים כמה שיותר מדויקים, ובישול בעצמי, או אימא שלי).
היום אני על 3500 קלוריות (מנסה להקפיד על פלוס של 200-300) עד סיום הPCT, על מנת לא לאבד שריר.
צורך היום 200 גרם חלבון, 450 גרם פחמימה, 100 גרם שומן.
אציין שכל האוכל נקי לגמרי (שיבולת שועל, טוסטים עם גבינה צהובה, שהלחם הוא 100% קמח מלא, והגבינה הצהובה היא 9% שומן, עדיף מאשר 28%, יותר חלבון, פחות קלוריות, חמאת בוטנים טבעית, וכו').
מחכה להתאוששות הציר באופן מלא, ולהתחיל חיטוב, כי אני רוצה להגיע ל98-100, (אחרי עלייה בנוזלים מסיום החיטוב) לפני הניתוח.
זאת אומרת, שאני צריך להגיע למ"ג של 95~ בסיום החיטוב. אחרי הניתוח, אני רוצה לאכול במאזן ניטראלי, ואחרי זמן ההתאוששות מהניתוח, אני מתכנן להתחיל סייקל.
אבל כרגע, הציר עדיין סגור ויש עוד הרבה עבודה.
לקחתי בשבועיים האחרונים:
40 מ"ג טמוקסיפן כל יום
כלומיד 50 מ"ג יום כן יום לא
HCG זריקה 3 פעמים בשבוע (כל זריקה 250, זריקה בבטן עם מחט אינסולין).
בשבועיים הקרובים אני מתכנן לצרוך:
20 מ"ג טמוקסיפן כל יום
50 מ"ג כלומיד כל יום.
המעבר לכלומיד בכל יום נובע בגלל שהציר עדיין לא התאושש, ואני רוצה שהוא יתאושש.

כנראה הלוג הכי מעניין שקראתי, תודה על השיתוף הפתוח והכן.
תמיד שמח לקרוא תגובות כאלה,
מהסיבה שהמטרה שלי היא בעיקר לתרום לפורום, ולאנשים שמגששים באפלה ולא יודעים מה זה סטרואידים באמת, אלא שמעו כמה מילים או ראו מישהו משתמש והחליטו שהם רוצים, או סתם לאנשים שמתאמנים כמה שנים ורוצים לעבור לעולם האפל.

נערך לאחרונה:
תודה לכולם.
לצערי, מאז ליל החג אני נכנסתי לדיכאון עמוק.
היום בבוקר קמתי ולא הלכתי לבית הכנסת. לא התפללתי, לא אכלתי למעשה שום דבר עד עכשיו. לא בא לי לעשות כלום.
אני מייחס את זה לכלומיד.
נתתי לפני דקה זריקה של HCG. האשכים חזרו לגודלם המלא מלפני הסייקל.
הדיכאון שיש לי הוא קיצוני. גם על טרן הייתי קצת בדיכאון, אבל עכשיו זה רמה אחרת לגמרי.
הודעתי למנהלת שלי שמחר אני לא מגיע לעבודה, אמרתי לה שהמצב הרפואי שלי לא טוב. היא לא שאלה שאלות, מכירה אותי, יודעת שאני רציני.
לא יודע מה לעשות.
יש לי עוד 14 ימים עד סיום הPCT.
אם לא הייתי מריץ כל כך הרבה חומרים הייתי מוותר על הכלומיד, אבל לאור כל מה שהרצתי, ולאור התופעות האסטרוגניות שעדיין קיימות לי בגוף (פצעים פצעים פצעים... אם לא הטמוקסיפן והכלומיד כל הגוף שלי היה פצעים ברמה קיצונית, בטוח).
לא בא לי לעשות שום דבר. לא אכלתי היום כלום. לא זזתי מהמיטה. עשיתי קידוש בבוקר, הבדלה במוצאי החג וזהו זה.

תשמע בתור אחד שגם סובל ממצבי רוח, ומבלי קשר לסייקל או לא אתה צריך לדעת להילחם בזה, אפשר לעשות לעצמך הנחות אבל לשכב במיטה מבלי לאכול ומבלי לעשןת כלום זה רק יחמיר את המצב. לך תבלה עם חברים או תעשה כל דבר שעושה לך טוב ותזכיר לעצמך שזה זמני
תעסיק את עצמך ותראה בכל דבר את הצד החיובי.

בניגוד למה שנרשם מעליי, בשום אופן לא להתחיל ציפרלקס ושאר הממתקים, רק במידה וזה משנו כרוני להיוועץ באיש מקצוע.

מקלחת חמה, פייסל טוב ואיזה סרט טוב תמיד עוזרים

אחרי שאהיה חטוב מספיק על 98-100 קילו (אחרי העלייה של הנוזלים מסיום החיטוב) אני מתכנן להריץ:
טסט 500
דקה 400
דיבול 30 מ"ג
טסט ודקה למשך חצי שנה
דיבול למשך 4 שבועות בלבד.
מצפה לראות עלייה של 7-8 קילו של נוזלים בחודש הראשון, ולאחר מכן לעלות 20 קילו נוספים שרובם המוחלט יהיו שריר, יחד עם פרוגסריב לוד מתמשך וחזק.
מצפה לסיים את הסייקל הבא על 130 קילו, בנץ' לפחות 180.
חלבון 400.
אוכל נקי בלבד.
עם חומרים, השמיים הם הגבול.
מניסיון, דקה הוא הסטרואיד האנאבולי בונה המסה אחד החזקים שקיימים. בסייקל הראשון שהרצתי אותו אני גדלתי בצורה שלא תיאמן.
אבל קודם כל אני רוצה לסיים את הPCT הזה, לעשות חיטוב אינטנסיבי וקשה (הולך לשלב ריטלין LA, מתלבט אם להוסיף קלן, אני אברר מול הגורם המתאים מה כדאי) ולרדת ל96 קילו בערך, ואז לצאת מהגרעון לאט לאט עם התקדמות של 100 קלוריות ביום, עד למצב של ניטראלי, הישארות על ניטראלי למשך שבוע, ואז תחילת הסייקל.
מעריך שאשקול 98-100 בסיום החיטוב, לאחר עליית הנוזלים והתייצבות המשקל.
יש הרבה עבודה לעשות, והרבה כוח לבנות ושריר לבנות.

סתם אחת
טשטוש פנים כי יצאתי ממש אדום ומזיע חחח
ממליץ לך לתת עוד מנוחה לגוף מחומרים, בטח מאוראלי רעיל כמו דיבול ואם בכל זאת דקה אז להוריד מינון, יש מצב שתחווה תופעוץ לוואי כמו מהטרן

נערך לאחרונה:
תשמע בתור אחד שגם סובל ממצבי רוח, ומבלי קשר לסייקל או לא אתה צריך לדעת להילחם בזה, אפשר לעשות לעצמך הנחות אבל לשכב במיטה מבלי לאכול ומבלי לעשןת כלום זה רק יחמיר את המצב. לך תבלה עם חברים או תעשה כל דבר שעושה לך טוב ותזכיר לעצמך שזה זמני

בניגוד למה שנרשם מעליי, בשום אופן לא להתחיל ציפרלקס ושאר הממתקים, רק במידה וזה משנו כרוני להיוועץ באיש מקצוע.

ממליץ לך לתת עוד מנוחה לגוף מחומרים, בטח מאוראלי רעיל כמו דיבול ואם בכל זאת דקה אז להוריד מינון, יש מצב שתחווה תופעוץ לוואי כמו מהטרן
ציפרלקס לא אבל סמים כן
יפה

בסוף מסתבר שאני צריך לעבור ניתוח בקרוב, שאחריו אסור יהיה לי להתאמן במשך 6 שבועות.
כך שבין כה לא אוכל להתחיל כמו שציפיתי.
אני כן מחכה שהציר יתאושש, ולהתחיל חיטוב ולרדת ל98-100 לפני הניתוח.
אם החשש זה הרעילות של הדיבול אז אולי אקח טסט דקה בולדנון, מה אומר? פשוט הבנתי שדיבול סטרואיד חזק מאוד, ולהריץ אותו ל4 שבועות לא נשמע לי כזה נורא, בשביל הקיק הראשוני.
וכן, יודע שדקה עלול לגרום לתופעות לוואי לא נעימות. אני חושש בעיקר מהעצבים על דקה, היות והוא משחק חזק על הרצפטורים האנדרוגניים וכך משפיע באופן ישיר על המוח.

אימון היום.
לא התאפקתי, ועשיתי אימון כבד.
פולי עליון 100 קילו : 4x8, קל יותר מפעם האחרונה שמשכתי 100 מלמעלה, אבל עדיין לא קל.
חתירה 90 קילו: 4x10. הרגיש קל. בגלל שהיה קל נתתי דגש חזק על קשר מוח שריר, הקפדתי חזק על הטכניקה והיה ממש חזק. בעזרת השם אימון כבד הבא אעשה חתירה 100 קילו
פולאובר השלמת נפח: 5x12
מיליטרי פרס: 70x2x5, 72.5x2x5(משמאל לימין בהתאמה: משקל, סטים, חזרות).
2 הסטים של הפרס של ה70 עלו בקלות. ה72.5 עלה בגריינד אבל עלה.
כפיפת מרפקים כנגד מוט 10 קילו כל צד: 6x10-12.
כפיפת מרפקים כנגד פולי השלמת נפח: 4x12-15
ישנה התחזקות בגב ובכתפיים (כוח).
מבחינת נפח, איבדתי קצת גודל. לא יודע אם זה בגלל שהנוזלים שעלו לי מתחילים לרדת, או בגלל שהפסקתי עם החומרים.
בסך הכל אני מרוצה. שברתי PR היום ובעזרת השם אנסה להמשיך להתקדם.
אימון חזק מאוד מבחינתי, ברוך השם
ברכת שבת שלום!

הדיכאון יחסית עבר. ציפלרקס לא מאמין שיתנו לי גם אם אבקש
מבחינת קנאביס: חזרתי לגור אצל אימא שלי, וכידוע לגראס יש ריח חזק ודומיננטי... אם אעשן ירוק, אימא שלי תדע מזה, וזה פחות מתאים.
@אלכס28 @McGregor , מעריך ומכבד את הדעות של שניכם.

נערך לאחרונה:
בתור אחד שראה אותו במציאות בחדכ אציין שיש לו מסת שריר גבוהה באמת ואחלה של בחור מקווה שנתראה בהמשך 😃

בתור שראה אותו במציאות בחדכ אציין שיש לו מסת שריר גבוהה באמת ואחלה של בחור מקווה שנתראה בהמשך 😃
אין כמוך אחי
אגב, אתה גדול יותר ממה שתיארתי לעצמי, וחטוב!
מצפה לראותך.
ברכת שבת שלום

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית