אתה כותב שכמעט איבדת את הכבד ואתה עדיין שוקל אוראלים....בסוף מסתבר שאני צריך לעבור ניתוח בקרוב, שאחריו אסור יהיה לי להתאמן במשך 6 שבועות.
כך שבין כה לא אוכל להתחיל כמו שציפיתי.
אני כן מחכה שהציר יתאושש, ולהתחיל חיטוב ולרדת ל98-100 לפני הניתוח.
אם החשש זה הרעילות של הדיבול אז אולי אקח טסט דקה בולדנון, מה אומר? פשוט הבנתי שדיבול סטרואיד חזק מאוד, ולהריץ אותו ל4 שבועות לא נשמע לי כזה נורא, בשביל הקיק הראשוני.
וכן, יודע שדקה עלול לגרום לתופעות לוואי לא נעימות. אני חושש בעיקר מהעצבים על דקה, היות והוא משחק חזק על הרצפטורים האנדרוגניים וכך משפיע באופן ישיר על המוח.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
אימון היום.
לא התאפקתי, ועשיתי אימון כבד.
פולי עליון 100 קילו : 4x8, קל יותר מפעם האחרונה שמשכתי 100 מלמעלה, אבל עדיין לא קל.
חתירה 90 קילו: 4x10. הרגיש קל. בגלל שהיה קל נתתי דגש חזק על קשר מוח שריר, הקפדתי חזק על הטכניקה והיה ממש חזק. בעזרת השם אימון כבד הבא אעשה חתירה 100 קילו
פולאובר השלמת נפח: 5x12
מיליטרי פרס: 70x2x5, 72.5x2x5(משמאל לימין בהתאמה: משקל, סטים, חזרות).
2 הסטים של הפרס של ה70 עלו בקלות. ה72.5 עלה בגריינד אבל עלה.
כפיפת מרפקים כנגד מוט 10 קילו כל צד: 6x10-12.
כפיפת מרפקים כנגד פולי השלמת נפח: 4x12-15
ישנה התחזקות בגב ובכתפיים (כוח).
מבחינת נפח, איבדתי קצת גודל. לא יודע אם זה בגלל שהנוזלים שעלו לי מתחילים לרדת, או בגלל שהפסקתי עם החומרים.
בסך הכל אני מרוצה. שברתי PR היום ובעזרת השם אנסה להמשיך להתקדם.
אימון חזק מאוד מבחינתי, ברוך השם
ברכת שבת שלום!
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
הדיכאון יחסית עבר. ציפלרקס לא מאמין שיתנו לי גם אם אבקש
מבחינת קנאביס: חזרתי לגור אצל אימא שלי, וכידוע לגראס יש ריח חזק ודומיננטי... אם אעשן ירוק, אימא שלי תדע מזה, וזה פחות מתאים.
@אלכס28 @McGregor , מעריך ומכבד את הדעות של שניכם.
רד מאוראלים
תעשה סייקל של שמנים
טסט + npp+ בולד סיפ אם יש בהישג יד ואם אתה רוצה משהו יותר חזק אז טסט וטרן
תנסה לקחת חומרים קצרים,נכנס מהר יוצא מהר ,זמן בין הסייקל לםיסיטי קצר משמעותית ושליטה בתופעות לוואי באסטרים ארוכים תצטרך לספוג הרבה חרא עד שהחומר ייצא מהגוף והתופעות לוואי יעלמו,במיוחד אם יש לך רגישות לאקנה
נ.ב כל החומרים שהמלצתי אינם נגזרת dht בשונה למשל ממסטרון ווינסטרול וכו ולכן הסיכון לאקנה נמוך משמעותית בסייקל וגם אם יוצא - אם אסטר קצר תיגש לפיסיטי מהר