הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
אני דפוק בראש מאז שיצאתי ממערכת היחסים הזוגית האחרונה שהייתי בה. התחילו להעיר לי שהשתניתי, שמשהו בי השתנה... זה היה לפני שהטרן נכנס לדם
אין בעיה אני מבין. גם אני נדפקתי מזוגיות שהייתה לי אבל שהייתי על טרן והיו טריגרים מסוימים הרגשתי פי אלף יותר דפוק, מחלות נפשיות ועוד דברים.
הייתי פרנואיד, יותר חרדות, דיכאונות ולא משהו בקטנה, הרבה יותר גרוע ממה שאני מכיר וקיצר כמו שכתב למעלה.. זה מגביר הכל.
בין אם שמת לב לזה או לא על טרן, לא חושב שלאנשים כמונו כדאי לקחת את זה. זה לא יתרום למצב הנפשי

אין בעיה אני מבין. גם אני נדפקתי מזוגיות שהייתה לי אבל שהייתי על טרן והיו טריגרים מסוימים הרגשתי פי אלף יותר דפוק, מחלות נפשיות ועוד דברים.
הייתי פרנואיד, יותר חרדות, דיכאונות ולא משהו בקטנה, הרבה יותר גרוע ממה שאני מכיר וקיצר כמו שכתב למעלה.. זה מגביר הכל.
בין אם שמת לב לזה או לא על טרן, לא חושב שלאנשים כמונו כדאי לקחת את זה. זה לא יתרום למצב הנפשי
אני יודע שהשתגעת על טרן... קראתי את ההודעות שלך
ככלל, כמו שאמרת לי אז יש לך פתיל קצר... זה עניין גם של האופי של הבנאדם
טרן משפיע בזמן הלקיחה ולפני שהציר התאושש (תקופת pct). לגבי האם יש פגיעה תמידית במוח או שאתה חוזר לעצמך, באמת שאני לא יודע. כי אני מרגיש שכן... אני יודע שהבעיות הנפשיות שיש לי עכשיו התחילו עוד לפני שנכנסתי לעולם האפל
ובסדר, אני כנראה לא אריץ טרן בינתיים, מקבל את זה. כשאתחיל סייקל זה יהיה סייקל מסה, והוא יהיה כנראה טסט ארוך דקה קצר... טרן אולי ביום מן הימים.

אני יודע שהשתגעת על טרן... קראתי את ההודעות שלך
ככלל, כמו שאמרת לי אז יש לך פתיל קצר... זה עניין גם של האופי של הבנאדם
"השתגעת" זה מילה מאוד חזקה. לא השתגעתי. פשוט בנוסף לדברים שקרו עם בחורה בזמן שלא ציפיתי לזה גרמו לי להרבה דברים לא טובים בעיקר. טרן עשה לי לא טוב למצב הנפשי.
אין לי פתיל קצר, אין קשר להתנהלות בפורום לאיך שאני מתנהג מחוץ לפורום. לא השפיע עד כדאי כך על העצבים שלי זה פשוט הגביר ממש הרבה רגשות אצלי ולרוב אלו היו רגשות לא טובות.
הרגשתי טוב על טרן במכון וכשנפגשתי עם אותה בחורה גם כן היה מעולה אבל כשאני לא במכון ולא איתה, קרו דברים בזמן שאני מדבר איתה שגרמו להרבה דברים לא טובים(כל מה שקשור אליה בכללי זה red flag אחד ענקי). הייתי חייב לרדת שאני לא אעשה משהו שאני אתחרט עליו.

"השתגעת" זה מילה מאוד חזקה. לא השתגעתי. פשוט בנוסף לדברים שקרו עם בחורה בזמן שלא ציפיתי לזה גרמו לי להרבה דברים לא טובים בעיקר. טרן עשה לי לא טוב למצב הנפשי.
אין לי פתיל קצר, אין קשר להתנהלות בפורום לאיך שאני מתנהג מחוץ לפורום. לא השפיע עד כדאי כך על העצבים שלי זה פשוט הגביר ממש הרבה רגשות אצלי ולרוב אלו היו רגשות לא טובות.
הרגשתי טוב על טרן במכון וכשנפגשתי עם אותה בחורה גם כן היה מעולה אבל כשאני לא במכון ולא איתה, קרו דברים בזמן שאני מדבר איתה שגרמו להרבה דברים לא טובים(כל מה שקשור אליה בכללי זה red flag אחד ענקי). הייתי חייב לרדת שאני לא אעשה משהו שאני אתחרט עליו.
מצויין, עשית את הדבר הנכון גבר.
שמח שאנחנו מסתדרים למרות שעבר בינינו חתול שחור
נראה לי בסייקל מסה טסט ארוך דקה קצר יהיה מספיק... לא יותר מזה

עדכון:
היקף יד עלה ל41. אני במ"ג 102. לא יורד במשקל משום מה, למרות שאני על 1500 קלוריות, אבל כן רואה גדילה, ועלייה בהיקף יד.
ישנה גדילה גם בגב, וכתפיים ממה שיצא לי לראות.
ישנה עלייה במשקלי העבודה.
מרגיש פחות צורך לנוח בין הסטים.
אני על 250 גרם חלבון יומי.
יש לי כאבים בבטן, טיפה כמו שהרגשתי אז כשהכבד והכליות שלי היו במצב לא טוב, אבל זה משתפר... כנראה סתם משהו שאכלתי...
אימון מאתמול:
משיכת פולי עליון: 100X4X8 - קל. 2-3 דקות מנוחה בין סט לסט, סט שני בערך דקה מנוחה
חתירה כנגד פולי: 110X4X10- חמש דקות מנוחה בין סט לסט. החתירה הייתה נקייה. ה110 הרגיש קל.
פולאובר השלמת נפח: 5X15
מיליטרי פרס: 70X5X5, כבד. 10-12 דקות מנוחה בין סט לסט. סט אחרון רבע שעה. לאחר מכן, 60X5 סט אחד, היו הרבה אגרסיות בריאות אתמול באימון. בעזרת השם נזכה לעוד אימונים חזקים ומטורפים כאלה.
פלטה של 20 קילו מעל הראש (תרגיל לטרפזים): 4X15, הורדה איטית, מפעיל חזק את הטרפזים. לא יודע מה שם התרגיל
הרחקה לצדדים השלמת נפח: 3X15
כפיפת מרפקים כנגד מוט: 35X6X8 - פאמפ חזק!
חוץ מזה, מצב הרוח שלי נהיה אש. אתמול דיברתי עם בחורה נחמדה מהמכון, לימדתי אותה לעשות BOR נכון. מאמין שאם הייתי מציע לה לצאת או מבקש מספר היא הייתה נותנת. אולי אראה אותה בהמשך... נשמעת ילדה טובה, ומתנהגת כך... מי יודע, אולי יתפתח משהו. ולשם שינוי, אנחנו פחות או יותר באותו גיל...

נערך לאחרונה:
ברכת ערב טוב לכולם!
יש לי כאבי בטן מאז האימון של שלשום, מושבת מאימונים, עבודה.
מה שאוכל יוצא ממני... למרות שעכשיו אכלתי 2 קרקרים ומרגיש בסדר, ברוך השם...
אני על 0 חלבון כמעט... כבר יומיים.. מקווה לא לאבד שריר.
ישנה ירידה במשקל.
מקווה לא לאבד שריר... הלוואי אאבד רק נוזלים ושומן עד שאחלים...

טוב חברים, זה הזמן לחזור לעדכן.
הנפח חוזר, המשקלים חוזרים. בעזרת השם אני מתכוון בשנה הקרובה להתחזק ולגדול בטירוף.
אימון נפח אתמול:
פולי עליון; 10x15x80
חתירה במכונה: 5x15x80
פולאובר השלמת נפח: 5x15
מיליטרי פרס: 5x15x55
הרחקה לצדדים השלמת נפח: 4x15
כפיפת מרפקים כנגד מוט: 10x10-15
אימון חזק מאוד.
אנרגיות אש. אחרי זה כשהגעתי הביתה נתפסו לי הכתפיים, והגב ברמה אחרת. מתיחת שריר. נכנסתי בקושי למקלחת ושטפתי את האזורים ואז היה טוב יותר. היום בבוקר doms
אחלה אימון מבחינתי. היום יום מנוחה. בעזרת השם שבוע הבא המשקלים הכבדים יתחילו...

אימון נפח היום:
בנץ' פרס: 5x10x100
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 5x15x30
פרפר השלמת נפח: 5x15
פשיטת מרפקים כנגד פולי: 10x10-12
משקולת מאחורי הראש השלמת נפח: 4x10
פאמפ מטורף.
ברוך השם ממש הסתכלתי במראה והרגשתי אושר. ללא ספק באותו רגע הרגשתי הבחור הכי גדול במכון שלנו. רציתי שזה ימשיך וימשיך.
שבת שלום

שבוע טוב.
אימון ביום ראשון:
בנץ' פרס: 5x5x115 - הורדתי קצת משקל על מנת לא להגיע לכשל, בכל זאת, רק עכשיו אני חוזר לעשות 5X5. היה סבבה. בעזרת השם שבוע הבא 120 בנץ' ל5X5.
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 5x10x42.5 - היה סבבה. שבוע הבא מתכנן לעשות אותו משקל, ובעזרת השם בעוד שבועיים לעלות ל45.
פשיטת מרפקים כנגד פולי: 10x10-12
אימון אתמול:
משיכת פולי עליון באחיזה רחבה: 5x8x100
חתירה כנגד פולי: 5x10x110
אובר האד פרס: 5x5x70 - בעזרת השם שבוע הבא 72.5
כפיפת מרפקים כנגד מוט: 10x10-12
לצערי לא עשיתי הרחקה לצדדים ולא בידדתי טרפזים. הייתי מותש ברמות. יש לי DOMS של השמחות היום... הרגשה טובה

ברכת ערב טוב.
שבוע שעבר, אחרי 2 האימונים שתיארתי בהודעה הקודמת, היו עוד 2 אימונים חלשים וקצרים, סיבה לאימון החלש של החזה היה חוסר זמן, והסיבה לאימון חלש של הגב הייתה עייפות...
ברוך השם היום האימון היה חזק.
והוא:
בנץ' פרס: 5x5x120.
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 5x10x42.5
פשיטת מרפקים כנגד פולי: 10x10

ברכת ערב טוב.
שבוע שעבר, אחרי 2 האימונים שתיארתי בהודעה הקודמת, היו עוד 2 אימונים חלשים וקצרים, סיבה לאימון החלש של החזה היה חוסר זמן, והסיבה לאימון חלש של הגב הייתה עייפות...
ברוך השם היום האימון היה חזק.
והוא:
בנץ' פרס: 5x5x120.
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 5x10x42.5
פשיטת מרפקים כנגד פולי: 10x10
למה אין ספציפיות ויותר עבודה על הבנץ' פרס
אם המטרה ללחוץ 250 ק"ג
אחלה לוג חוץ מזה 😉

למה אין ספציפיות ויותר עבודה על הבנץ' פרס
אם המטרה ללחוץ 250 ק"ג
אחלה לוג חוץ מזה 😉
כרגע חזרתי לכוח שהיה לי בשיא בבנץ', ואני שוקל כמה קילוגרמים פחות, ברוך השם.
כרגע המטרה היא התקדמות שבועית של 5 קילו בנץ'. האם זה ילך? אני לא יודע. מקווה שכן. עבודה יותר ספציפית על הבנץ' פרס תגיע כשאתחיל להיתקע בלחיצות... אני מקווה שאצליח ללחוץ 160 בנץ' לפני תקיעה ראשונית, ברצף של התקדמות שבועית של 5 קילו על המוט.
תודה רבה!

אזהרה: וידוי יציאה מהארון (ארון הסטרואידים), מצב נפשי עקב השימוש בסטרואידים.
אימון יום שני:
משיכת פולי עליון: 5x8x100 - קל
חתירה כנגד פולי: 5x10x110 - סביר. שבוע הבא גם 110 ובעזרת השם עוד שבועיים 120.
אוברהאד פרס: 5x5x72.5 מצוין
הרחקה לצדדים השלמת נפח: 3x10
כפיפת מרפקים כנגד מוט: 10x10
אימון שלשום (רביעי):
בנץ' פרס: 5x5x100 - כרגע מיותר 10 סטים. המפרקים עייפים אחרי כל סט, וסתם סבל מיותר. אני מתחזק וגדל היטב גם בלי 10 סטים, ברוך השם.
בנץ' דאמבלים: 5x10x32.5
פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון: 10x10
אימון היום:
משיכת פולי עליון: 10x15x80
חתירה כנגד פולי: 5x15x80
אובר האד פרס: 5x15x55
הרחקה לצדדים השלמת נפח: 3x12
כפיפת מרפקים כנגד מוט: 10x10
אחלה של אימונים.
אנקדוטה אמיתית וכנה.
זה העולם שלנו.
קשה לי לשחרר מהאמריקאית שהייתי איתה לפני חודש וחצי. אני מודה, התאהבתי בה. בדרך כלל התאהבות כזו עפה לי כמה ימים אחרי שמנתקים קשר, אבל כואב לי וקשה לי. לא סתם הכינוי שלי הוא "המוזרק הדיכאוני".
פגשתי רוסיה, מבוגרת ממני פי 2 בגיל, אני מנסה להזריע אותה. שכבתי איתה השבוע פעמיים, יום אחרי יום, בזמן הביוץ, קצת לפני וביום עצמו, וגמרתי בפנים. אני צריך להביא ילד, אני צריך המשכיות לעולם.

אני לא יודע מה איתי עוד מעט, לא יודע אם אחיה או אמות. לא בטוח שאני בכלל רוצה להמשיך לחיות.
אלה המחשבות שעוברות לי בימים אלה בראש, ואלה המעשים שאני עושה. האם האם אני עושה דברים נכונים? אולי. אולי לא. להזריע בחורה בת 45 (עוד מעט 46)? אם יוולד לנו ילד, כשהוא יהיה בן 20 היא תהיה כמעט בת 70. הגיע הזמן לצאת מהארון,
אני חזרתי לחומרים.
מזכירה במכללה שלא יצא לי לראות אותה כמה שנים (פשוט לא מסתובב בקומה שהיא עובדת בה כל כך) שאלה אותי אם אני לומד במכללה, ודפקה בי מבטים של "מה זה הגוף המוקצן והמוגזם הזה? מה הוא קשור לפה בכלל? הוא מפחיד אותי".
אני כרגע על 750 טסט, ננדרולון 400 וטרן 400. השתמשתי בסופרדרול למשך שבועיים וחצי וסיימתי איתו אתמול. בעזרת השם בעוד שבוע אעשה בדיקות דם.
העליתי השבוע מינון ל400 ננדרולון וטרן. אני גדל מאוד ומתחזק מאוד. אנשים מתחילים לדבר איתי על סטרואידים, אם אני מזריק... אומרים לי שאני נראה "קצת מוזרק".
הכוח והמסה מאוד מפתים. לא יודע כמה זמן אוכל להמשיך עם טרן. אני מזריק כבר חודש וחצי, סופרדרול נכנס לפני שבועיים וחצי ויצא אתמול, ננדרולון וטרן נכנסו ביחד, הטסט נלקח מה16/01, והננדרולון, הטרן והסופרדרול מה11/06. כמו שכבר ציינתי, סיימתי את הסופרדרול לסייקל הנוכחי. אולי עוד כמה חודשים אשלב אוראלי חזק אחר.
מטרת העל עד סוף הסייקל, שצפוי לארוך עד מאי 2024 היא 250 בנץ' פרס, חזרה אחת. מתכנן להריץ את הטסט הננדרולון והטרן לעוד 11 חודשים ברציפות, במינימום שצוינו. מבחינת עלייה במשקל - מתקשה לעלות במשקל. נמצא על 108-109 קילו, גדול יותר, חזק יותר, וחטוב יותר. הכוח שלי אמנם בשיא, אבל עברתי רק במקצת את התוצאות של הסייקל הקודם. עכשיו, זה הזמן לבנות את הכוח והמסה.
Whatever it takes! (רק לא למות בדרך חלילה)

נערך לאחרונה:
לדעתי האישית לסייקל שני זה מוגזם
אם אתה חושב שתוך שנה תגיע ל 250 ק"ג בנץ פרס
אני מאחל לך שכן , רוב הסיכויים שלא תצליח
זה מרתון לא ספרינט 😃
בטח שלא נדבר על 11 חודש על 19nor
גם טרן וגם דקה יחד 400 כל אחד
יודע מה נניח הטסט בסדר
אתה יכול להתקדם על הרבה פחות חומר אחי
וגם פחות נזק כי תוך כמה שבועות תראה שהבדיקות דם לא תקינות

בכל מקרה מאחל לך המון הצלחה ותודה שאתה משתף

לדעתי האישית לסייקל שני זה מוגזם
אם אתה חושב שתוך שנה תגיע ל 250 ק"ג בנץ פרס
אני מאחל לך שכן , רוב הסיכויים שלא תצליח
זה מרתון לא ספרינט 😃
בטח שלא נדבר על 11 חודש על 19nor
גם טרן וגם דקה יחד 400 כל אחד
יודע מה נניח הטסט בסדר
אתה יכול להתקדם על הרבה פחות חומר אחי
וגם פחות נזק כי תוך כמה שבועות תראה שהבדיקות דם לא תקינות

בכל מקרה מאחל לך המון הצלחה ותודה שאתה משתף
טרן וננדרולון הרצתי בעבר במינונים גבוהים יותר יחד, החסרון שסבלתי ממנו היה אגרסיות בלתי נסבלות, בשילוב עם טסט 750. זה היה סייקל ראשון, יכול להבין למה הדברים קרו.
בנץ' כנראה לא יקרה 250, אבל אם אני שואף ל250 יש מצב ש200 יהיה לי תוך שנה, זה גם הרבה עניין של גנטיקה ומזל פה. החומרים עושים את העבודה, ואחרי חודש וחצי אני מרגיש בPEAK אמיתי, ברוך השם.
אני במעקב צמוד של בדיקות דם, משהו לא יסתדר, יטופל. אם יהיה צורך, טרן ירד. אם יהיה צורך, גם הננדרולון.
קח לדוגמה את המצב הנפשי שלי עכשיו, הפרוגסטרון שלי במצב לא תקין, התחלתי לתסף בדוסיטנקס, מצפה בעזרת השם להרגיש טוב יותר מבחינה נפשית בקרוב.
ורוצה לציין, אני בסייקל שלישי, לא שני.

נערך לאחרונה:
טרן וננדרולון הרצתי בעבר במינונים גבוהים יותר יחד, החסרון שסבלתי ממנו היה אגרסיות בלתי נסבלות, בשילוב עם טסט 750. זה היה סייקל ראשון, יכול להבין למה הדברים קרו.
אני במעקב צמוד של בדיקות דם, משהו לא יסתדר, יטופל. אם יהיה צורך, טרן ירד. אם יהיה צורך, גם הננדרולון.
קח לדוגמה את המצב הנפשי שלי עכשיו, הפרוגסטרון שלי במצב לא תקין, התחלתי לתסף בדוסיטנקס, מצפה בעזרת השם להרגיש טוב יותר מבחינה נפשית בקרוב.
ורוצה לציין, אני בסייקל שלישי, לא שני.
גם אם זה סייקל מספר 10
לדעתי אחי תתחיל מדקה ואז תחליף לטרן או להפך
כי זה יתן לך המון תופעות לוואי , ומילא תוכל להתקדם רק עם אחד מהם אז אין צורך להעמיס סתם עוד

גם אם זה סייקל מספר 10
לדעתי אחי תתחיל מדקה ואז תחליף לטרן או להפך
כי זה יתן לך המון תופעות לוואי , ומילא תוכל להתקדם רק עם אחד מהם אז אין צורך להעמיס סתם עוד
מהן תופעות הלוואי שאתה מצפה מהננדרולון? הטרן אני כבר מכיר הכל. אין סייקל שלא הרצתי אותו

מהן תופעות הלוואי שאתה מצפה מהננדרולון? הטרן אני כבר מכיר הכל. אין סייקל שלא הרצתי אותו
הדקה פחות תופעות מטרן
אני מתכוון שאתה לוקח את שניהם יחד
שניהם 19nor ואתה רוצה לרוץ על זה שנה חכם זה לא אחי

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית