- פותח/ת השרשור
בזה אתה צודק.זה העניין, שהטרן מעצים כל דבר
בכל אופן, לא קיבלתי אישור להתחיל סייקל כרגע. ממשיך חיטוב טבעי. 7 קילו נותרו לרדת.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בזה אתה צודק.זה העניין, שהטרן מעצים כל דבר
אין בעיה אני מבין. גם אני נדפקתי מזוגיות שהייתה לי אבל שהייתי על טרן והיו טריגרים מסוימים הרגשתי פי אלף יותר דפוק, מחלות נפשיות ועוד דברים.אני דפוק בראש מאז שיצאתי ממערכת היחסים הזוגית האחרונה שהייתי בה. התחילו להעיר לי שהשתניתי, שמשהו בי השתנה... זה היה לפני שהטרן נכנס לדם
אני יודע שהשתגעת על טרן... קראתי את ההודעות שלךאין בעיה אני מבין. גם אני נדפקתי מזוגיות שהייתה לי אבל שהייתי על טרן והיו טריגרים מסוימים הרגשתי פי אלף יותר דפוק, מחלות נפשיות ועוד דברים.
הייתי פרנואיד, יותר חרדות, דיכאונות ולא משהו בקטנה, הרבה יותר גרוע ממה שאני מכיר וקיצר כמו שכתב למעלה.. זה מגביר הכל.
בין אם שמת לב לזה או לא על טרן, לא חושב שלאנשים כמונו כדאי לקחת את זה. זה לא יתרום למצב הנפשי
"השתגעת" זה מילה מאוד חזקה. לא השתגעתי. פשוט בנוסף לדברים שקרו עם בחורה בזמן שלא ציפיתי לזה גרמו לי להרבה דברים לא טובים בעיקר. טרן עשה לי לא טוב למצב הנפשי.אני יודע שהשתגעת על טרן... קראתי את ההודעות שלך
ככלל, כמו שאמרת לי אז יש לך פתיל קצר... זה עניין גם של האופי של הבנאדם
מצויין, עשית את הדבר הנכון גבר."השתגעת" זה מילה מאוד חזקה. לא השתגעתי. פשוט בנוסף לדברים שקרו עם בחורה בזמן שלא ציפיתי לזה גרמו לי להרבה דברים לא טובים בעיקר. טרן עשה לי לא טוב למצב הנפשי.
אין לי פתיל קצר, אין קשר להתנהלות בפורום לאיך שאני מתנהג מחוץ לפורום. לא השפיע עד כדאי כך על העצבים שלי זה פשוט הגביר ממש הרבה רגשות אצלי ולרוב אלו היו רגשות לא טובות.
הרגשתי טוב על טרן במכון וכשנפגשתי עם אותה בחורה גם כן היה מעולה אבל כשאני לא במכון ולא איתה, קרו דברים בזמן שאני מדבר איתה שגרמו להרבה דברים לא טובים(כל מה שקשור אליה בכללי זה red flag אחד ענקי). הייתי חייב לרדת שאני לא אעשה משהו שאני אתחרט עליו.
למה אין ספציפיות ויותר עבודה על הבנץ' פרסברכת ערב טוב.
שבוע שעבר, אחרי 2 האימונים שתיארתי בהודעה הקודמת, היו עוד 2 אימונים חלשים וקצרים, סיבה לאימון החלש של החזה היה חוסר זמן, והסיבה לאימון חלש של הגב הייתה עייפות...
ברוך השם היום האימון היה חזק.
והוא:
בנץ' פרס: 5x5x120.
לחיצת חזה כנגד דאמבלים: 5x10x42.5
פרפר השלמת נפח: 5x15
פשיטת מרפקים כנגד פולי: 10x10
כרגע חזרתי לכוח שהיה לי בשיא בבנץ', ואני שוקל כמה קילוגרמים פחות, ברוך השם.למה אין ספציפיות ויותר עבודה על הבנץ' פרס
אם המטרה ללחוץ 250 ק"ג
אחלה לוג חוץ מזה 😉
טרן וננדרולון הרצתי בעבר במינונים גבוהים יותר יחד, החסרון שסבלתי ממנו היה אגרסיות בלתי נסבלות, בשילוב עם טסט 750. זה היה סייקל ראשון, יכול להבין למה הדברים קרו.לדעתי האישית לסייקל שני זה מוגזם
אם אתה חושב שתוך שנה תגיע ל 250 ק"ג בנץ פרס
אני מאחל לך שכן , רוב הסיכויים שלא תצליח
זה מרתון לא ספרינט 😃
בטח שלא נדבר על 11 חודש על 19nor
גם טרן וגם דקה יחד 400 כל אחד
יודע מה נניח הטסט בסדר
אתה יכול להתקדם על הרבה פחות חומר אחי
וגם פחות נזק כי תוך כמה שבועות תראה שהבדיקות דם לא תקינות
בכל מקרה מאחל לך המון הצלחה ותודה שאתה משתף
גם אם זה סייקל מספר 10טרן וננדרולון הרצתי בעבר במינונים גבוהים יותר יחד, החסרון שסבלתי ממנו היה אגרסיות בלתי נסבלות, בשילוב עם טסט 750. זה היה סייקל ראשון, יכול להבין למה הדברים קרו.
אני במעקב צמוד של בדיקות דם, משהו לא יסתדר, יטופל. אם יהיה צורך, טרן ירד. אם יהיה צורך, גם הננדרולון.
קח לדוגמה את המצב הנפשי שלי עכשיו, הפרוגסטרון שלי במצב לא תקין, התחלתי לתסף בדוסיטנקס, מצפה בעזרת השם להרגיש טוב יותר מבחינה נפשית בקרוב.
ורוצה לציין, אני בסייקל שלישי, לא שני.
מהן תופעות הלוואי שאתה מצפה מהננדרולון? הטרן אני כבר מכיר הכל. אין סייקל שלא הרצתי אותוגם אם זה סייקל מספר 10
לדעתי אחי תתחיל מדקה ואז תחליף לטרן או להפך
כי זה יתן לך המון תופעות לוואי , ומילא תוכל להתקדם רק עם אחד מהם אז אין צורך להעמיס סתם עוד
הדקה פחות תופעות מטרןמהן תופעות הלוואי שאתה מצפה מהננדרולון? הטרן אני כבר מכיר הכל. אין סייקל שלא הרצתי אותו