הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המוזרק היציב (Comeback)

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
בוקר טוב.
מ"ג: 110.0 ברוך השם. מרוצה מאוד.
4 אימונים בוצעו השבוע.
עוד 5 קילו לסיום החיטוב. מקווה לסיים אותו בשבועיים הקרובים, להגביר קלוריות באופן יום יומי ובהדרגתיות עד לניטראלי, התייצבות על ניטראלי וכמה ימים לאחר מכן להתחיל מסה.
כרגע אני על 600 מ"ג טסט, 500 מ"ג טרן, 500 מ"ג פרימו. אני ממליץ לא לעשות סייקל כזה בשום פנים ואופן. סייקליסטים לא מנוסים מספיק או בכלל לא עלולים למצוא את עצמם בבורות עמוקים שאין להם מושג איך הם הגיעו לשם. טרן זה זבל של חומר ואין סייקל שלא הרצתי איתו, במינונים גבוהים, הגוף שלי כבר התרגל אליו באופן יחסי.
הסיבה למינון הגבוה של הטרן (עבורי בלבד!) הוא מקסום התוצאות. אני משלב את זה עם ריטלין 40 מ"ג LA וציפרלקס 10 מ"ג (צירפלקס עם טרן הצעה של אור, ואכן זה עוזר).
ישנן תופעות לוואי, בעיקר אחרי ההזרקה. השבוע היה לי התקף עצבים חזק מאוד, הכי חזק שהיה לי מעולם. לשמחתי, אני שוכר דירה לבד, ולא היה לי על מי להוציא זעם, ואחרי זמן קצר זה עבר.
באופן כללי אני מתפקד טוב, והטרן מועיל משמעותית. כמו כן, בניגוד לסייקל הקודם שבו מינון של 400 מ"ג טרן (בשילוב עם ננדרולון אמנם, וזה "אמנם" גדול) גרם לי לנטיות אובדניות ודיכאון קשה, ברוך השם כעת אני מתמודד היטב.
הסיוטים פחות חמורים משמעותית, ברמה של "חלום רע" ששוכחים אחרי 2 דק', ולא נשהו מבעית לעומת הסייקל הקודם, בו לאחר שימוש של כמה שבועות בטרן והייתי מתעורר מתוך שינה בבהלה וזיעה.
עם הגעתי למשקל היעד, הפרימו ירד, הטרן יישאר, ואני מתכוון להריץ כך:
טסט פרופ' 600 מ"ג
ננדרולון קצר 500 מ"ג
טרן אצטט 500 מ"ג
ציפרלקס 10 מ"ג.
החל מהערב אעשה העמסת פחמימות מלוכלכת, ללא הגבלת קלוריות. שתימשך עד מוצאי שבת קדש בלילה.

נערך לאחרונה:
שמע נורמלי אתה לא אחי חח
אתה רוצה לשים דקה פיניל במקום , פרימו ? איפה ההגיון
למה בשביל לחטב 10 קילו אתה לוקח סייקל של רוני קולמן,?

שמע נורמלי אתה לא אחי חח
אתה רוצה לשים דקה פיניל במקום , פרימו ? איפה ההגיון
למה בשביל לחטב 10 קילו אתה לוקח סייקל של רוני קולמן,?
בערך 12-13 קילו משהו כזה. ירדתי כבר 6-7. הננדרולון אחי זה כאשר אעבור למסה לאחר החיטוב
פרימו כרגע נשאר עד סיום החיטוב.

בערך 12-13 קילו משהו כזה. ירדתי כבר 6-7. הננדרולון אחי זה כאשר אעבור למסה לאחר החיטוב
פרימו כרגע נשאר עד סיום החיטוב.
בכל מקרה אחי על חצי מהכמות תוכל להתקדם יופי יופי, מה הטעם ב 600 טסט 500 טרן זה יותר מידי
תבין בהמשך יהיה לך חריגות גבוהות במדדים של בדיקות גם, בנוסף עומס גדול על כל המערכת הפנימית ואני לא מדבר על התופעות לוואי המנטליות שאתה מתאר
ובאופן כללי 19nor לא צריך להריץ כל הזמן

בכל מקרה אחי על חצי מהכמות תוכל להתקדם יופי יופי, מה הטעם ב 600 טסט 500 טרן זה יותר מידי
תבין בהמשך יהיה לך חריגות גבוהות במדדים של בדיקות גם, בנוסף עומס גדול על כל המערכת הפנימית ואני לא מדבר על התופעות לוואי המנטליות שאתה מתאר
ובאופן כללי 19nor לא צריך להריץ כל הזמן
שבוע טוב.
אוקיי. אשקול את הדברים מחדש ואעדכן.
תודה רבה על הביקורת.

צהריים טובים.
משקל הגוף עומד על 108.5 ביום שלישי, כשברקע אין איבוד שריר או כוח, אך גם אין עלייה במסת השריר או בכוח.
הרעב היה כבד מדי, יצאתי לניטראלי של כמה ימים.
בעזרת השם ביום ראשון אחזור לתפריט ההרעבה.
החלטתי להמשיך כעת את החיטוב עד הודעה חדשה, עבורי זו בעצם הסקרנות של הגעה לאחוז שומן חד ספרתי. הדרך עוד ארוכה אבל כשאתה יורד 1.5-2 קילו בשבוע זה עף מהר מאוד.
ברכת שבת שלום.

בוקר טוב.
מ"ג: 110.0 ברוך השם. מרוצה מאוד.
4 אימונים בוצעו השבוע.
עוד 5 קילו לסיום החיטוב. מקווה לסיים אותו בשבועיים הקרובים, להגביר קלוריות באופן יום יומי ובהדרגתיות עד לניטראלי, התייצבות על ניטראלי וכמה ימים לאחר מכן להתחיל מסה.
כרגע אני על 600 מ"ג טסט, 500 מ"ג טרן, 500 מ"ג פרימו. אני ממליץ לא לעשות סייקל כזה בשום פנים ואופן. סייקליסטים לא מנוסים מספיק או בכלל לא עלולים למצוא את עצמם בבורות עמוקים שאין להם מושג איך הם הגיעו לשם. טרן זה זבל של חומר ואין סייקל שלא הרצתי איתו, במינונים גבוהים, הגוף שלי כבר התרגל אליו באופן יחסי.
הסיבה למינון הגבוה של הטרן (עבורי בלבד!) הוא מקסום התוצאות. אני משלב את זה עם ריטלין 40 מ"ג LA וציפרלקס 10 מ"ג (צירפלקס עם טרן הצעה של אור, ואכן זה עוזר).
ישנן תופעות לוואי, בעיקר אחרי ההזרקה. השבוע היה לי התקף עצבים חזק מאוד, הכי חזק שהיה לי מעולם. לשמחתי, אני שוכר דירה לבד, ולא היה לי על מי להוציא זעם, ואחרי זמן קצר זה עבר.
באופן כללי אני מתפקד טוב, והטרן מועיל משמעותית. כמו כן, בניגוד לסייקל הקודם שבו מינון של 400 מ"ג טרן (בשילוב עם ננדרולון אמנם, וזה "אמנם" גדול) גרם לי לנטיות אובדניות ודיכאון קשה, ברוך השם כעת אני מתמודד היטב.
הסיוטים פחות חמורים משמעותית, ברמה של "חלום רע" ששוכחים אחרי 2 דק', ולא נשהו מבעית לעומת הסייקל הקודם, בו לאחר שימוש של כמה שבועות בטרן והייתי מתעורר מתוך שינה בבהלה וזיעה.
עם הגעתי למשקל היעד, הפרימו ירד, הטרן יישאר, ואני מתכוון להריץ כך:
טסט פרופ' 600 מ"ג
ננדרולון קצר 500 מ"ג
טרן אצטט 500 מ"ג
ציפרלקס 10 מ"ג.
החל מהערב אעשה העמסת פחמימות מלוכלכת, ללא הגבלת קלוריות. שתימשך עד מוצאי שבת קדש בלילה.
אני אהיה כנה איתך, אין לי מושג למה אתה עושה את זה... מקריב את הבריאות בשביל כמה קילו של שריר?!?!
גם מפתחי גוף שזה העבודה שלהם לא נראה לי הכי חכם אז לעשות את זה באופן חובבני?!

אני אהיה כנה איתך, אין לי מושג למה אתה עושה את זה... מקריב את הבריאות בשביל כמה קילו של שריר?!?!
גם מפתחי גוף שזה העבודה שלהם לא נראה לי הכי חכם אז לעשות את זה באופן חובבני?!
לא מבין אחי מה לא בסדר במה שאני עושה?
כרגע אני בסך הכל על טסט וטרן (החלטתי להוריד פרימו), אין משהו שלא ציפיתי לו בבדיקות הדם, ואני במצב רוח כללי טוב ובריאותי טוב ברוך השם...

אני לא מבין מספיק בסטרואידים כדה להביע דעה מנומקת על הסייקל שלך אבל המינונים נראים לי גדולים
זה לא סייקל ראשון שני שלישי או רביעי שלי, המינונים שעליהם התוצאות אופטימלות עבורי בהתאם לכך שהגוף שלי כבר מכיר השפעה של סטרואידים. זו נקודה שתלויה במיליון דברים.
ברוך השם לא נשקפת סכנה כלשהי שאני רואה כעת, חוץ מתופעות הלוואי הקטנות וההשפעה על המוח, שבעיניי, הפיכה עם ירידת החומרים מהדם ובפרט הטרן, אבל זה כבר דיון אחר אחי.
בשורה התחתיונה הכל טוב.

ערב טוב. לא מעדכן אימונים כי אין התקדמות בשום דבר, וגם אין נסיגה. לכן, לכתוב שוב ושוב את אותו הדבר זה משעמם, ובעיניי אף לא מתחשב בקוראי הלוג.
בעזרת השם אעדכן משקל בשבוע הבא (טרם נשקלתי)
מצרף לכם תמונה מהיום

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240301_005827_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20240301_005827_WhatsApp.jpg
    KB 85.9 · צפיות: 66
נערך לאחרונה:
שבוע טוב וערב טוב.
יש לי חרדות, דופק מהיר כתוצאה מכך, אני לא מצליח להירגע. כל דבר קטן מלחיץ אותי. קשה לי לישון בלילה.
הטרן מתחיל לתת את אותותיו, וההשלכות מתחילות להגיע. האמת היא, שככל שאמשיך להריץ את החומר, המצב רק יחמיר. מקווה לסיים בקרוב את החיטוב ולחתוך מהטרן. מתישהו זה יקרה, השאלה היא מי יגיע ראשון לשני קודם?
בעזרת השם מחר אעדכן שקילה טובה.
לילה טוב.

שבוע טוב וערב טוב.
יש לי חרדות, דופק מהיר כתוצאה מכך, אני לא מצליח להירגע. כל דבר קטן מלחיץ אותי. קשה לי לישון בלילה.
הטרן מתחיל לתת את אותותיו, וההשלכות מתחילות להגיע. האמת היא, שככל שאמשיך להריץ את החומר, המצב רק יחמיר. מקווה לסיים בקרוב את החיטוב ולחתוך מהטרן. מתישהו זה יקרה, השאלה היא מי יגיע ראשון לשני קודם?
בעזרת השם מחר אעדכן שקילה טובה.
לילה טוב.
אחי אתה מכור לסמים, אתה לא שונה מנרקומן שמזריק בתחנה מרכזית. ממליץ לך בחום ללכת למרכז גמילה.

אני אומר לך ברצינות אחי, לא בשביל לפגוע בך או משהו, עברתי על כמה עמודים מהדברים שכתבת והספיק לי בשביל להבין שאתה לא 100..
מסכנה אמא שלך עם כמה שאתה מאמלל אותה ואת כל הסביבה הקרובה שלך
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

חחחחחחחחחח אני מתאמן טבעי פחות מחצי שנה ויש לי היקף יד כמו שלך על פחות אחוז שומן ממך.. אחי תרד מהחומרים לא רק שזה דופק לך ת'מוח זה גם לא נותן לך כלום
קודם כל, אני שוקל 108 על 1.80, ואני גדול פי 10 יותר ממך גם אם תתאמן 10 שנים ברצף. דבר שני, אני גר לבד, ולא עם אימא שלי.
דבר שלישי, בוא כפרה, תעלה תמונה של היד שלך, נשווה לשלי, ובוא נראה למי יש יותר מסה. כמובן תעלה גם גב ושאר ירקות, וכמובן גובה ומשקל. בוא נראה כמה רחוק הגעת הרבה יותר ממני בחצי שנה, ועד כמה הסטרואידים חסרי השפעה 😃
אגב, יש לי היקף יד 44 (תמונת יד אחרונה שהעליתי)

נערך לאחרונה:
קודם כל, אני שוקל 108 על 1.80, ואני גדול פי 10 יותר ממך גם אם תתאמן 10 שנים ברצף. דבר שני, אני גר לבד, ולא עם אימא שלי.
דבר שלישי, בוא כפרה, תעלה תמונה של היד שלך, נשווה לשלי, ובוא נראה למי יש יותר מסה. כמובן תעלה גם גב ושאר ירקות, וכמובן גובה ומשקל. בוא נראה כמה רחוק הגעת הרבה יותר ממני בחצי שנה, ועד כמה הסטרואידים חסרי השפעה 😃
אגב, יש לי היקף יד 44 (תמונת יד אחרונה שהעליתי)
היקף יד 44 אין לי, אבל היקף 41 ס"מ מדדתי סמוך לתמונה הזאת שצילמתי
ואני שוקל 88 על 1.80 אבל על אחוז שומן הרבה יותר נמוך משלך
1710019864312.png

היקף יד 44 אין לי, אבל היקף 41 ס"מ מדדתי סמוך לתמונה הזאת שצילמתי
ואני שוקל 88 על 1.80 אבל על אחוז שומן הרבה יותר נמוך משלך
צפה בקובץ המצורף 94399
היד שלך קטנה וניכר שאתה מחזיק עליך גם לא מעט שומן, והיד שלי הרבה יותר מרשימה וגדולה, וחטובה משלך (אם בדיני אחוז שומן עסקינן). העליתי השבוע או שבוע שעבר, תחפש), כמו כן, תמונת פרופיל הגב שלי שהועלתה לפני שנה, מראה מאסיביות ושריר הרבה יותר ממך)
ובאופן כללי אתה בחור קטן בלי יותר מדי מסת שריר, אני מניח שהמשקל שלך ניכר ברובו משומן ונוזלים, וזה די מאכזב לאור העבודה שניסית להציג את עצמך בתור מי שמבין בחומרים ומבטיח כי אחוז השומן שלו משמעותית נמוך יותר משלי, כשההפך הוא הנכון, רק לפי ההשוואה של היד בתמונה שלך ובתמונה שלי. ובכללי אין לי בעיה עם אנשים שמנים או נוזליים, יש לי בעיה עם אנשים מתנשאים כמוך, שהם חסרי מודעות ופולטים רעל ושטויות לכל עבר.
סתם בשביל הפאן, מזמין אותך אליי לחדר כושר, נעשה סרטון פוזינג חובבני, נעלה לפה, ונחליט מי יותר מרשים. אתה לא חייב להסכים, זה סתם יכול להיות מעניין
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

עדכון: טרן יורד, במקומו נכנס ננדרולון. יש לי רצון לנסות ננדרולון בחיטוב, לאור ביקורות חיוביות רבות ששמעתי עליו בחיטוב, כי במסה, אני מכיר.
אני צופה עלייה של 2-3 קילו במשקל עם הכנסת הננדרולון הקצר, שאוריד אותם בגרעון קלורי גבוה.

נערך לאחרונה:
אני אומר לך ברצינות אחי, לא בשביל לפגוע בך או משהו, עברתי על כמה עמודים מהדברים שכתבת והספיק לי בשביל להבין שאתה לא 100..
מסכנה אמא שלך עם כמה שאתה מאמלל אותה ואת כל הסביבה הקרובה שלך

תגובה לא לעניין בכלל.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית