הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החזה עדיין לא החלים עד הסוף מהאימון האחרון

pegasoos

משתמש פעיל
451
0
נק' מוניטין:
-279
451
0
החזה עדיין לא החלים עד הסוף מהאימון האחרון, עדיין להתאמן עליו היום?
הוא עדיין קצת כואב..

מה אתם אומרים.. ואם אפשרתשובה כמה שיותר מהר אני אמור להתחחיל כבר..

מצטער על השאלה המטומטמת חח אני פשוט לא רוצה להרוס לעצמי
עריכה: גם הכתפיים..
(עברתי לAB מABCD)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב זה כבר לא משנה עשיתי אימון רגליים ומחר ני יעבוד על השרירים שהייתי אמור לעבוד עליהם היום..

תודה בכל מקרה =]
(הוכחתי לעצמי שאני צריך להשאר עם ABCD אבל זה טוב לגוון)

נערך לאחרונה:

עזוב אותך ABCD, אתה לא נותן מספיק דגש לתאומים ולשריר הבוהן השמאלית בחלוקה כזאת ושלא נדבר על הבטן התחתונה, היא בכלל מופקרת.
לדעתי רק ABCDEF אם אתה רוצה לראות תוצאות.

🚬🤪🚬 👹

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך ABCD, אתה לא נותן מספיק דגש לתאומים ולשריר הבוהן השמאלית בחלוקה כזאת ושלא נדבר על הבטן התחתונה, היא בכלל מופקרת.
לדעתי רק ABCDEF אם אתה רוצה לראות תוצאות.

🚬🤪🚬 👹

אחי בדיחת השבוע תותח אתה!
שקל? סוכריה למצוץ?

טוב זה כבר לא משנה עשיתי אימון רגליים ומחר ני יעבוד על השרירים שהייתי אמור לעבוד עליהם היום..

תודה בכל מקרה =]

פגאס1ס, תוכיח גם לנו. מאיזו סיבה אתה צריך לעבוד עם פיצולים?

• פותח/ת השרשור
מה הקשר 40 סטים? דבר ראשון אני עושה באימון בין 10-15 סטים.. כל תרגיל 5 סטים. בוא תראה את ההתקדמות שלי עם התכנית ותדבר..
ואני עובד עם פיצולים כי הגוף שלי לא מתאושש מאימון לאימון באימון SS (ניסיתי SS.. והשבוע הזה ניסיתי AB ושניהם נכשלו) ואני יודע מה אני מדבר כשאני אומר שאני יושן טוב ואוכל טוב... ולוקח תוספים והכל..
ועדיין עם דומס לא מומלץ להתאמן..

נערך לאחרונה:
מה הקשר 40 סטים? דבר ראשון אני עושה באימון בין 10-15 סטים.. כל תרגיל 5 סטים. בוא תראה את ההתקדמות שלי עם התכנית ותדבר..
ואני עובד עם פיצולים כי הגוף שלי לא מתאושש מאימון לאימון באימון SS (ניסיתי SS.. והשבוע הזה ניסיתי AB ושניהם נכשלו) ואני יודע מה אני מדבר כשאני אומר שאני יושן טוב ואוכל טוב... ולוקח תוספים והכל..

ע"פ שבוע קבעת כל כך הרבה?

עם דומס צריך להתאמן

• פותח/ת השרשור
ע"פ שבוע קבעת כל כך הרבה?
הייתי חודש בSS..
והשבוע הזה אני סיימתי את הנסיון עם הAB שהתחלתי בתחילת שבוע שעבר.

וזה לא דומס... אני יודע את ההבדל בין דומס לבין התאוששות..
ואם מתאמנים עם דומס היכולות יורדות..

הייתי חודש בSS..
והשבוע הזה אני סיימתי את הנסיון עם הAB שהתחלתי בתחילת שבוע שעבר.

וזה לא דומס... אני יודע את ההבדל בין דומס לבין התאוששות..
ואם מתאמנים עם דומס היכולות יורדות..

דווקא היו לי כמה PR בסקוואט שבאתי עם דומס, מה תגיד על זה מר בחור ?

• פותח/ת השרשור
יש מצב...
ואני לא מחליף תכנית כל שבועיים פשוט רציתי להתחיל מסה ולראות מה הכי מתאים לי מבין התכניות שהכי מדוברות כיום.. בהתחלה התלהבתי על הSS אבל זה יבש כזה למרות שבאמת התחזקתי מאימון לאימון אבל לאט לאט ההתאוששות ירדה מאימון לאימון.. ואחרי זה הייתי עם ABCXD וראיתי תוצאות על הגוף במראה יותר מאשר בתכנית SS שרק העלתה אותי בכח ופחות ראיתי את התוצאות במראה למרות שהיו אני לא אומר שלא.. אבל אז חשבתי שאולי עם התכנית המפוצלת אני לוקח יותר מדיי זמן מנוחה לכל שריר אז אמרתי אולי ננסה AB אבל נסיתי שבוע אחד לא יצא משהו אמרתי ניתן עוד צ'אנס וגם השבוע לא הלך טוב... רק בתכנית המפוצלת ראיתי תוצאות במראה, במשקל גוף ויש מספיק זמן להתאושש.. במשקלי עבודה אני מתקדם קצת פחות מאשר בSS אבל יותר תוצאות במראה זו המטרה שלי..
אני יעלה עדכון תמונות בהמשך.. אם לא ראיתם תמונות שלי אתם יכולים לראות בפורום של התמונות פה..
אז החלטתי להשלים מחר את הAB ולחזור שבוע הבא לתכנית המפוצלת.. רק שהפעם אני לא יעשה מנוחה בשישי ושבת ככה שייצא לי יום מנוחה מוחלט רק ביום רביעי... אם אתם חושבים שזה ליצנות סבבה בכיף אין לי בעיה עם זה =]

יש מצב...
ואני לא מחליף תכנית כל שבועיים פשוט רציתי להתחיל מסה ולראות מה הכי מתאים לי מבין התכניות שהכי מדוברות כיום.. בהתחלה התלהבתי על הSS אבל זה יבש כזה למרות שבאמת התחזקתי מאימון לאימון אבל לאט לאט ההתאוששות ירדה מאימון לאימון.. ואחרי זה הייתי עם ABCXD וראיתי תוצאות על הגוף במראה יותר מאשר בתכנית SS שרק העלתה אותי בכח ופחות ראיתי את התוצאות במראה למרות שהיו אני לא אומר שלא.. אבל אז חשבתי שאולי עם התכנית המפוצלת אני לוקח יותר מדיי זמן מנוחה לכל שריר אז אמרתי אולי ננסה AB אבל נסיתי שבוע אחד לא יצא משהו אמרתי ניתן עוד צ'אנס וגם השבוע לא הלך טוב... רק בתכנית המפוצלת ראיתי תוצאות במראה, במשקל גוף ויש מספיק זמן להתאושש.. במשקלי עבודה אני מתקדם קצת פחות מאשר בSS אבל יותר תוצאות במראה זו המטרה שלי..
אני יעלה עדכון תמונות בהמשך.. אם לא ראיתם תמונות שלי אתם יכולים לראות בפורום של התמונות פה..
אז החלטתי להשלים מחר את הAB ולחזור שבוע הבא לתכנית המפוצלת.. רק שהפעם אני לא יעשה מנוחה בשישי ושבת ככה שייצא לי יום מנוחה מוחלט רק ביום רביעי... אם אתם חושבים שזה ליצנות סבבה בכיף אין לי בעיה עם זה =]

ראינו את התמונות
פיצולים שליטה

ראיתם אבל לא אמרתם מה אתם חושבים..
תודה על הציניות הטהורה =]

תעלה סרטון של הסקוואט או הדדליפט שלך
ואם אתה שם 100 קילו מעל הראש גם נשמח לראות (גם 80 נקבל)

אחר כך שתצלם תמונות תקבל תגובות חיוביות, לפני זה זה בד"כ זה תמונות של שלדים/אנורקסים

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית