הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני חדש בעסק קראתי את כול המאמרים ויש לי שאלה

shohayon

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,

תחילה,קראתי הכול נראה ממש מסובך, להבין מה כתוב מאחורי המילים האלו.

בכול אופן רציתי לשאול בכלליות,
אני צריך לעשות גיבוש צנחנים,
וצריך לעשות 80 כפיפות בטן,אני כרגע עושה 30 בקושי,
איך משפרים את זה בצורה מהירה.

(הכלים שעומדים לרשותי זה משקולות,ויש ליד הבית שלי ים,כלומר אני יכול לשחות כול יום,וכמובן אימוניים ביתיים).

(ואני לא יכול ללכת למכון כושר כי יש נשים שלבושות לא בצניעות ואני דתי.)

אשמח אם תוכלו להמליץ לי איך אוכל לשפר את הנ"ל.

תודה

פשוט תעשה מה שהם מבקשים. כפיפות בטן, באותה הצורה.
זה תרגיל שתוך שבועיים אתה כבר תעשה הרבה יותר.

אתה לא מתאמן ברמה אולימפית. אם נניח היית רוצה להשתפר בריצה, והיית מגיע לסף מיצוי היכולת שלך, אז היה מקום אולי להכניס תרגילי עזר. אם אתה אדם רגיל, מהשורה, העצה הכי טובה היא לרוץ (בהנחה ואין לך בעיות בריאותיות או פיזיות שצריך לטפל בהן קודם כל).

פשוט תעשה כפיפות בטן.
בקשר לכמה, לא יודע. בחירה שלך, רק שים לב שאין לך כאבי גב.
התקופה הכי גרועה שלי מבחינת כושר הייתה בערך בכיתה ז ח. בשיעור ספורט עשיתי בקושי 30 כפיפות וחזרתי עם כאבי גב. לא יכלתי לזוז. פשוט כך. ממש כאבים חזקים.
אני לא בא להפחיד, אבל אם הכושר שלך באמת גרוע, ויש לך זמן עד הגיבוש, אל תעבוד כרגע על מקסימום חזרות. אם אתה יכול לעשות 30 בקושי, אז תעשה סט של 20 בהתחלה.

לשחות גם יכול לעזור להרגשה הכללית. אם אתה אכן מרגיש "חלוד" בכל הגוף לך גם לשחות. תעשה עם עצמך משהו 😃

ובאמת, אם אתה רוצה להיות טוב משהו, פשוט תעשה אותו. אם אין לך בעיות מיוחדות, ואתה רוצה להשתפר ולעשות כמה שיותר כפיפות בטן, פשוט תעשה כפיפות בטן.

למה אתה צריך לעשות 80 כפיפות בטן? בשביל גיבוש צנחנים? אתה לא צריך, לא עושים יותר את המבחן בר אור, רק ריצת 2000. תעבוד על ריצות בחוף שליד הבית שלך (בהנחה שיש לך גם חוף ליד הבית ולא רק ים), תחפש איזו דיונה או גבעת חול ותרוץ עליה. תשתדל להגביר את הקצב מאימון לאימון ולהאריך את משך הריצה. אתה יכול להתאמן גם על זחילות אם אתה רוצה רק שים לב לא לדפוק את הברכיים.

חוץ מריצות, תעבוד על סיבולת: שכיבות סמיכה, כפיפות בטן, בטן סטטית, מתח וסמוך-קום. אלה תרגילים שאוהבים לתת בגיבוש אבל לא צריך להתמקד בזה לדעתי כי רוב הגיבוש זה ריצות וזחילות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית