הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אנדוקרינולוג

• פותח/ת השרשור Pauchok
  • פורסם בתאריך

Pauchok

משתמש מתחיל
252
113
נק' מוניטין:
177
252
113
קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ
יש לי רמות טסט נמוכות מאוד באופן טבעי, 8.22 NMOL\L שזה 236.8 ng/dL. הייתי כבר אצל 3 רופאים אנדוקרינולוגים מטעם הקופ"ח שלי וכולם אמרו שזה בסדר ואין לי מה לדאוג. ברור לי שאני יצתרך בשלב מסויים לעשות TRT אם בגיל 22 זה הרמת טסט שלי, שכבר עכשיו נחשבת מתחת למינימום ובהרבה מקומות מקנה טיפול מיידי מתחת ל-8.5 נמול. השאלה שלי האם יש למישהו רופא אנדוקרינולוג פרטי שהוא יכול להמליץ לי עליו? זאת בעצם הפעם האחרונה שאני מוכן ללכת לנסות לקבל טיפול מטעם רופא כלשהו לפני שאני עושה משהו בעצמי.

• פותח/ת השרשור
טוב, עשיתי בדיקות דם מחודשות לאחר הזריקה הראשונה, כל הטסט כבר ירד אבל יש כמה בדיקות חדשות שלא עשיתי עד עכשיו, ניתן להבין משהו נוסף מזה?

קבצים מצורפים

• Bloodsample.png
    Bloodsample.png
    KB 10.2 · צפיות: 230
בגלל שהטסט החיצוני שהכנסת לא היה ארוך אז הטסט הטבעי שלך ירד , תבקש פעם הבאה מהרופא שייתן לך זריקה של סוסטנון 250 וזה יספיק לך לחודש

• פותח/ת השרשור
בגלל שהטסט החיצוני שהכנסת לא היה ארוך אז הטסט הטבעי שלך ירד , תבקש פעם הבאה מהרופא שייתן לך זריקה של סוסטנון 250 וזה יספיק לך לחודש

כן את זה אני יודע, אבל השאלה שלי היתה יותר לגבי ה-FSH וה-LH, זה שהם נמוכים בעיקרון אומר שהגוף שלי בקושי מייצר טסט?

כן את זה אני יודע, אבל השאלה שלי היתה יותר לגבי ה-FSH וה-LH, זה שהם נמוכים בעיקרון אומר שהגוף שלי בקושי מייצר טסט?
זה רק רופא יכול לעזור לך , מה הערך שהיה לך לפני בדקת ?
כנראה שהגוף שלך מייצר בכמויות כאלו נמוכות , זה מאוד נמוך שתדע

אים הם היו נמוכים גם ליפני מתן הטסט זה אומר שהמוח שלך מיצר מעט דרישה. אבל מה שיותר סביר זה שהם נמוכים כי קיבלת טסט חיצוני. אז גם במידה והם גבוהים או נורמליים הביצים שלך מיצרים מעט טסט.

אים הם היו נמוכים גם ליפני מתן הטסט זה אומר שהמוח שלך מיצר מעט דרישה. אבל מה שיותר סביר זה שהם נמוכים כי קיבלת טסט חיצוני. אז גם במידה והם גבוהים או נורמליים הביצים שלך מיצרים מעט טסט.
זה לא כזה קריטי בגלל זריקה אחת שיירד לו הטסט לרמות גבוהות מזריקה אחת , הוא לא הכניס מינון גבוה שהטסט הטבעי שלו יופסק , לפי דעתי חכה עוד חודש ותעשה שוב בדיקות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית