הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי המאמר\מחקר על חשיבות החימום והמתיחות

מצב
השרשור נעול

rodrino

משתמש מתחיל
54
0
נק' מוניטין:
-161
54
0
המאמר הזה פשוט ארוך ולא הצלחתי להבין משהו,
טוב או לא טוב\יעיל או לא יעיל לעשות מתיחות על פי המאמר?

אני פשוט עושה מתיחות אחרי כל תרגיל אחרי כל סט לאותם שרירים שעובדים על התרגיל. זה טוב לא רע?

• פותח/ת השרשור
רע? למה אפשר הסבר? זה מה שרשום שם?
אני פשוט רגיל לעשות ממש אחרי כל סט מתיחה קטנקטונת ככה להרגיע את השריר. לא טוב?

• פותח/ת השרשור
מה זאת אומרת ככה? זה מה שרשום? זה ההסבר הכי טוב שיש לך בשבילי? זה משהו שאני רגיל אליו שנים ובשביל לשנות את זה וזה קשה אני חייב שתנסו להסביר לי. בבקשה?

אחרי שאני עושה תרגיל אני מרגיש שהשריר מכווץ וכואב כזה וכשאני מותח אותו זה עושה טוב כזה אחרי הסט ומרגיע, אבל זה יכול להיות רע להתפתחות? למה זה רע? אני לא מבין בכלל..

נערך לאחרונה:
אני חייב לך הסבר שאתה אומר שזה הכי טוב בשבילך? אם היית קורא את המאמר לא היית פותח את האשכול הזה, אבל בגלל שהוא ארוך לך וכואבות לך העיניים ואולי גם הפות אז אתה מעדיף שאנשים יענו לך על השאלה בצורה ממוקדת, אז לא חביבי לא נענה לך בצורה ממוקדת ואם אתה רוצה הסברים תקרא שוב את המאמר, בעיות בהבנת הנקרא יש את יואל גבע לא LBS.

• פותח/ת השרשור
אני בסך הכל מבקש עזרה... אם אתה כבר קראת אותו בתשובה קטנה אם לא אכפת לך בלי קשר לכלום אוקיי??

על זה קיבלת באן
לא רק שקראתי אותו אני זה שרשם אותו, בגלל עצלנים אפסים כמוך שרוצים שיאכילו אותם בכפית תזדיין לי מהפורום,
תודה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית