יש שיעור עיצוב שאני הולכת אליו באופן קבוע שמתבסס על חזרות מרובות.
מדובר בשעה שמחולקת ל 10 קטעים פחות או יותר שווים באורכם. כל קטע עובד על משהו אחר. רב העבודה עם בר ועליו משקולות. הרעיון הוא משקלים נמוכים יחסית והרבה חזרות (כ 5 דקות כל שיר, עושים בלי הפסקה בקצב שונה)
שיר ראשון חימום - קצת מכל דבר. אני עושה עם בערך 5 ק"ג.
שיר שני סקווטים - מעלה ל8 ק"ג
שיר שלישי - חזה, בשכיבה על סטפ כ 5 ק"ג
שיר רביעי - גב שוב מעלה ל 8
שיר חמישי triceps יורדת ל 3-4
שיר שישי biceps גם 3-4
שיר שביעי לאנצים - שוב 8
שיר שמיני כתפים 3-5
שיר תשיעי בטן
שיר עשירי מתיחות
ברב המקרים לקראת אמצע כל קטע אני מרגישה עייפות וקשה להמשיך - כולמר נראה שהמשקלים לא קלים מידי ולא כבדים מידי (יכולה להמשיך, לפעמים עושה הפסקה קצרצרה)
רציתי לשאול את דעתכם על סוג אימון כזה. האם הוא יעיל? מצד אחד שהתחלתי אותו בעבר הוא גרם לירידה בהקפים (מידה במכנסים) אבל אני לא בטוחה כמה הוא יעיל היום שהוא משהו יותר קבוע במסגרת.
מדובר בשעה שמחולקת ל 10 קטעים פחות או יותר שווים באורכם. כל קטע עובד על משהו אחר. רב העבודה עם בר ועליו משקולות. הרעיון הוא משקלים נמוכים יחסית והרבה חזרות (כ 5 דקות כל שיר, עושים בלי הפסקה בקצב שונה)
שיר ראשון חימום - קצת מכל דבר. אני עושה עם בערך 5 ק"ג.
שיר שני סקווטים - מעלה ל8 ק"ג
שיר שלישי - חזה, בשכיבה על סטפ כ 5 ק"ג
שיר רביעי - גב שוב מעלה ל 8
שיר חמישי triceps יורדת ל 3-4
שיר שישי biceps גם 3-4
שיר שביעי לאנצים - שוב 8
שיר שמיני כתפים 3-5
שיר תשיעי בטן
שיר עשירי מתיחות
ברב המקרים לקראת אמצע כל קטע אני מרגישה עייפות וקשה להמשיך - כולמר נראה שהמשקלים לא קלים מידי ולא כבדים מידי (יכולה להמשיך, לפעמים עושה הפסקה קצרצרה)
רציתי לשאול את דעתכם על סוג אימון כזה. האם הוא יעיל? מצד אחד שהתחלתי אותו בעבר הוא גרם לירידה בהקפים (מידה במכנסים) אבל אני לא בטוחה כמה הוא יעיל היום שהוא משהו יותר קבוע במסגרת.