הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוצמות אמינו

YanivKela

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
58
35
0
תשמעו ..אני מתאמן גם במכון כושר וגם בMMA
המאמן שלי בMMA אמר שמי שתמאתמן גם בחדר כושר הוא ממליץ לו לקחת חומצות אמינו..
גם כדי להתאושש מאימון לאימון..קיצר מה אתם אומרים? על איזה חומצות אמינו אתם ממליצים (חברה אני יודע)
תודה מראש=]

אתה לא צריך לקנות חומצות אמינו בנפרד, תאכל מאכלים שמכילים חלבון זה מספיק.
אתה יכול גם לקנות אבקה ששם יש את כל 22 חומצות האמינו.

תגיד למאמן שלך שיתמיד בMMA. (למרות שגם בזה הוא לא משהו) - דרך אגב, מי זה?

בשביל שהחומצות אימנו האלה יעשו משהו צריך כמויות נורא גבוהות = בזבוז כסף

אבקת חלבון... החומצת אמינו היחידה שכדאי לקחת במקרים מסויימים היא ל טירוזין... יש עוד כל מיני אבל זה כבר התעסקות בקקה

אני יודע מי זה.הוא מבין בBJJ לא MMA. תגיד לו שיפסיק לתת עצות על תזונה, אחרת סתם תבזבז כסף.
אין מאמני MMA בארץ. זה שהם קוראים לעצמם ככה- לא הופך אותם לכאלה. וכן זה כולל את פריינטה ואת הקורס ליצנות שהוא מעביר. רוב האנשים שזה אנשי BJJ שהוסיפו לעצמם הרחבה לMMA. קשה למצוא מישהו שטוב בלימוד כל האספקים של הלחימה. סטייל גרג ג'קסון

• פותח/ת השרשור
אני יודע מי זה.הוא מבין בBJJ לא MMA. תגיד לו שיפסיק לתת עצות על תזונה, אחרת סתם תבזבז כסף.
אין מאמני MMA בארץ. זה שהם קוראים לעצמם ככה- לא הופך אותם לכאלה. וכן זה כולל את פריינטה ואת הקורס ליצנות שהוא מעביר. רוב האנשים שזה אנשי BJJ שהוסיפו לעצמם הרחבה לMMA. קשה למצוא מישהו שטוב בלימוד כל האספקים של הלחימה. סטייל גרג ג'קסון
נו כה זה BJJ אבל הוא מוסיף גם באימונים עמידה וקרבות חופשיים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית