הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מאסה מלוכלכת ונקיה

כל דבר והיתרונות שלו
לפעמים זה גם מתקזז

אחרי שאוכלים בלי חשבון בסופו של דבר נשאר הרבה שומן וככל שהחיטוב מתארך ככה גם הסיכוי לאבד יותר ויותר שריר גודל

אבל בתכלס אם צריך לבחר בין זה לבין "נקי" אז עדיף מאסה מלוכלכת, לעלות נקי זה סך הכל לכוסיות שמפחדות שיפסיקו לראות את הריבועים או את החיטוב ביד 30 סנטים שלהם, להיות חטוב כל אחד יכול, אבל להיות חטוב עם מאסה מכובדת זה כבר סיפור אחר

• פותח/ת השרשור
וואלה,אני יותר דוגל במסה מלוכלכת בגלל שתהליך של בניית שריר קשה יותר מתהליך שריפת שומן,ובמסה מלוכלכת אולי גומרים עם יותר שומן אבל גם יותר שריר..
אבל אני עושה נקייה בגלל שאני לא אוהב להגיע לאחוזי שומן גבוהים..וגם חיטוב יותר ארוך וקשה (למרות שמעולם לא עשיתי חיטוב) 😣

אני לא חושב שיש מסה "נקיה" "מלוכלכת".כל בן אדם זקוק ל-X קלוריות ע"מ לעלות מסת שריר,ברגע שאתה יודע את ה-X ואתה נשאר על אותו המ"ס אתה תעלה יופי.זה שתכניס לא יבנה מסה טובה יותר,אם אתה גודל מעולה מ 3000 קלוריות אין שום סיבה שבעולם שתדחוף יותר מזה.השאלה המעניינת יותר כמה קלוריות לצרוך? פה זה מאוד אינווידואלי ומשתנה,תחשב תחזוקה ותתחיל להוסיף קלוריות ולעקוב אחרי המשקל,ברגע שאתה עולה חצי קילו קילו בחודש זה מ"ס קלוריות שהגוף צריך ע"מ לעלות במסה,יותר מזה פשוט יעשה את החיים קשים יותר בחיטוב.

לא המשקל במספרים הוא זה שקובע אלא מה יש במשקל הזה, משקל במספרים זה פרמטר של שומן, נוזלים ושריר השאלה מה באמת עולה וכמה מכל אחד.

אצלי אף פעם לא הייתה ממש עלייה במסה מלוכלכת גם אני לא יכול הגוף שורף שומן אוטומטית גם אם אני על 4000-5000 קלוריות ביום עדיין אשאר יחסית חטוב עם ורידים
כרגע אני בעלייה במסה וחטוב כמו בתמונות של הקיץ בדיאטה חחח
למי שיש חילוף חומרים מהיר בגוף יוכל גם לאכול ג'אנק פוד וגם להשאר יחסית חטוב במיוחד עם כמות שריר גדולה
אני ארשה לעצמי לצטט את המאמן שלי קובי עזרא לגבי מה שנאמר פה
"חומר למחשבה! האם 1000 קק"ל ממקור שומני ו\או פחמימתי ו\או חלבוני משמינים באותו האופן? כך תשובתי לכם בקשר לצריכת קלוריות גבוהה. מה גם חשוב לציין, כי ישנם במזוננו מיקרואלמנטים - ביופלבונואידים, פוליפנולים ועוד, אשר בעלי השפעה על ניצול וספיגת המזון באשר יהיה..."
לא הכל זה קלוריות באוכל יש אוכל יותר איכותי ויש פחות ואיזה סוג של אוכל זה תלוי בהרבה דברים, זה גם להכיר את הגוף עם השנים משהו שלוקח זמן

נערך לאחרונה:
נקיה מלוכלך פשוט אין יותר אוכל בבית כי אני בלי אבקות..למרות שנעלם טיפה החיטוב אני מאמין זה שומנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית