הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיא עולם של כל הזמנים של ישראלי חרדי, 260 ק"ג בנץ' פרס

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
אליה פניץ מכה שוב, הפעם שיא העולם של כל הזמנים לכל קטגוריות משקל הגוף של הג'וניורס, בעודו מתחרה בקטגוריית משקל עד 140 ק"ג.

אליה פינץ בן 23, שוקל בסביבות 135 ק"ג, ומעולם לא הורם בארץ בנץ' פרס 260 ק"ג לפניו.

קצת רקע על השיא הזה:
Mikhail Algash בשנת 2011 לחץ 250 ק"ג בתחרות שמיוחסת לIPF המקומי של רוסיה. ברית המועצות וחומרים, זה רומן עתיק יומין, מה ששם את הטבעיות של הספורטאי בסימן שאלה ענק. תוסיפו לזה שבIPF העולמי בודקים פחות מ2% מהמתחרים מחוסר תקציב (קמצנות תקציבית), ובתחרויות IPF מקומיות אין אפילו בדיקה אחת בדרך כלל (כפי שניתן לראות בארץ). אבל הנה הפצצה, Mikhail Algash מת שנה אחר כך כשהתפוצץ לו הכבד. כן, מת בגיל 24 מכבד שמתפוצץ, אם זה טבעי, אני חומוס.

כמעט 14 שנים חלפו ואף ספורטאי ג'וניור (מתחת גיל 24) בתחרות מנוטרת סימום Full power לא עבר את ה250 ק"ג בנץ' פרס באף קטגוריית משקל מתחת ה140 ק"ג. ומעל ה140 ק"ג, היו שתיים שעשו 256, ו257.5 ק"ג, הלו הם אוליבארוס וטימור הגרורגי המפורסמים.

והנה אליה פינץ מנוטר הסימום שנבדק לא פעם בUSAPL שבודקים לפחות 10% מהמתחרים, שבר את השיא בן ה14 שנים ב10 ק"ג עם בנץ' פרס 260 ק"ג.

תהנו:

קישור לצפייה: https://youtu.be/eL9I_UyI4Ys

מעניין אותי, למה לרכוב על פוסט המציג הישג מרשים בבנץ' פרס של בחור שבמקרה חרדי ולא שירת בצה"ל, ולדון על חרדים בצה"ל?
אני יכול להסכים או לא עם הרבה מהדברים שנאמרו, אבל אני לא נכנס לזה. אני פשוט סקרן מדוע לא לפתוח פוסט חדש על נושא הגיוס החרדי? תייג אותי שם ואשמח לדון איתך וכנראה להסכים עם רוב הדעות שלך.
לפי התגובות שלך אני מאמין שאתה פשוט לא מבין את הכמות כעס שיש על המגזר שלך. מה שעוד יותר מכעיס אגב. אני מעריך אותך ובגלל זה אני משתדל מאוד לא להגיב לדברים האלה יותר מידי, אבל אם היית מבין את הכמות כעס שיש לא היית מגיב כמו שאתה מגיב.

• פותח/ת השרשור
לפי התגובות שלך אני מאמין שאתה פשוט לא מבין את הכמות כעס שיש על המגזר שלך. מה שעוד יותר מכעיס אגב. אני מעריך אותך ובגלל זה אני משתדל מאוד לא להגיב לדברים האלה יותר מידי, אבל אם היית מבין את הכמות כעס שיש לא היית מגיב כמו שאתה מגיב.
אני לא מבין את הקשר בין כעס למגזר לתגובות בעניין הנ"ל בפוסט שלא מתייחס לסוגיית החרדים וצה"ל.
אם אני רואה סרטון מצחיק או מעניין של מישהו, ויש לו דגל פלסטין בביו, זה סיבה לכתוב לו תגובה בנושא הנ"ל על סרטון שלא מתעסק בכלל בסוגיית המלחמה פה?

אני יכול לדון ולהסכים עם הרבה מהביקורת על המגזר החרדי בהקשר לצה"ל, ואני חושב שזה יהיה דיון מאוד פורה עבורנו, אני פשוט חושב שזה לא המקום להעלות את הסוגיה הזאת בכל פלטפורמה שיש בה חרדי.
אני לא חושב שכל פלטפורמה מתאימה לדון על פוליטיקה ודת, אתה לא חושב?

אני לא מבין את הקשר בין כעס למגזר לתגובות בעניין הנ"ל בפוסט שלא מתייחס לסוגיית החרדים וצה"ל.
אם אני רואה סרטון מצחיק או מעניין של מישהו, ויש לו דגל פלסטין בביו, זה סיבה לכתוב לו תגובה בנושא הנ"ל על סרטון שלא מתעסק בכלל בסוגיית המלחמה פה?

אני יכול לדון ולהסכים עם הרבה מהביקורת על המגזר החרדי בהקשר לצה"ל, ואני חושב שזה יהיה דיון מאוד פורה עבורנו, אני פשוט חושב שזה לא המקום להעלות את הסוגיה הזאת בכל פלטפורמה שיש בה חרדי.
אני לא חושב שכל פלטפורמה מתאימה לדון על פוליטיקה ודת, אתה לא חושב?
כשאנשים מסביבך נהרגים, נפצעים, מאבדים את העבודות שלהם, לא רואים את הילדים והנשים שלהם יותר מכמה ימים בחודש, נטחנים בתנאים קשים ועבודות צבאיות, כשעוד יש סכנה לאזרחים, אנשי ביטחון ויש עדיין חטופים, ובכל זה יש עדיין אנשים שלא רק שלא עוזרים אלא גם מפריעים ונהנים על חשבוננו- כל פלטפורמה היא רלוונטית. מה אכפת לי מנימוסים ומאיזה פלטפורמה כדאי לפנות או לא לפנות כשאני עדיין הולך להלוויות ואזכרות ומנגד אני רואה חרדים בני 18-40 שמטיילים, מנגנים ברחוב, יוצאים לאכול בחוץ, ועדיין נלחמים בגיוס שלהם, עדיין מקבלים המון כסף של אלה שכן מתגייסים (ואל תתןלי דוגמאות של חרדים שחיים בלי קצבאות בחייאת), עדיין נמצאים כגורם שצריך לפחד ממנו בכל החלטה שקשורה לביטחון, כלכלה ולשחרור חטופים (ואל תתן לי דוגמאות של פעמים בודדות שכן תמכו במשהו כזה סופסוף)? שוב אני אומר, אם תבין כמה כעס יש פה, תבין שתגובות פוליטיות בפלטפורמות לא פוליטיות זה כל כך בקטנה.

אגב, מעניין לדעת למה ציינת שהוא חרדי?

• פותח/ת השרשור
אגב, מעניין לדעת למה ציינת שהוא חרדי?
אגיב לגופו של עניין פה, ואכתוב לך בפרטי על שאר הדברים שכתבת שאני לא רוצה להיגרר לשם בפוסט הזה.

ציינתי שהוא חרדי, כי זה פורץ דרך במגזר החרדי, ודי לא שגרתי.

לדעתי עדיף לפתוח פוסט נפרד ולהעתיק קישור לפוסט הזה שם, ולפתוח שם דיון בנידון (שכנראה 100% מחברי הפורום יסכימו איתך), או שתכתוב לי בפרטי כמו שאעשה עכשיו.

לכעוס על מגזר זה דיי דבילי בעיני.
לגיטימי לחלוטין לכעוס על נבחרי הציבור שלהם ועל שלל אישים מהמגזר, אנשים פועלים על פי תמריצים ואדם שנולד חרדי וגדל כחרדי באמת שאין לו שום אינטרס הגיוני להתגייס כרגע בייחוד שבהתחשב בזה שרוב החרדים (ממה שפגשתי ויתכן שאני טועה) הם או אנטי ציוניים או לא ציוניים.

אנשים פועלים על פי תמריצים ואדם שנולד חרדי וגדל כחרדי באמת שאין לו שום אינטרס הגיוני להתגייס כרגע
ומה האינטרס של כל ישראלי אחר? התמריץ הוא שאם אף אחד לא ילחם כולנו נמות, פשוט לחרדים לא אכפת שמישהו אחר נלחם בשבילם
לכעוס על מגזר זה דיי דבילי בעיני
אני אפסיק לדבר על זה כאן. רק אומר דבר אחרון שכשמגזר שלם חי בצורה מסויימת, גם אם יש יוצאי דופן, לצערם הם נכללים באותה קבוצה ומותר לכעוס על הקבוצה, ורצוי לכעוס עליה כשהיא דופקת אותך בלי להתבייש פעם אחרי פעם.

"קול דמי אחיך זועקים אלי מן האדמה"
לצערי הם מאמינים שהם עוזרים בתפילות יותר מהנהג שמספק דברים לוגיסטיים לתוך אזורי קרב (אולי לא כולם? בכל אופן הטענה לא רואה את נקודת מבטם)
ומה האינטרס של כל ישראלי אחר? התמריץ הוא שאם אף אחד לא ילחם כולנו נמות, פשוט לחרדים לא אכפת שמישהו אחר נלחם בשבילם

אני אפסיק לדבר על זה כאן. רק אומר דבר אחרון שכשמגזר שלם חי בצורה מסויימת, גם אם יש יוצאי דופן, לצערם הם נכללים באותה קבוצה ומותר לכעוס על הקבוצה, ורצוי לכעוס עליה כשהיא דופקת אותך בלי להתבייש פעם אחרי פעם.
תמריץ של כל ישראלי אחר:
1. לא להיות שונה מהסביבה שלו
2. לעזור למדינה שלו להמשיך להתקיים, לשמור על המשפחה שלו ועל כל אחיו בישראל.
3. יש לא מעט יתרונות בשירות צבאי תלוי למי ואיפה שאני לא אציין אבל כל אחד יוכל לחשוב לבד
4. הוא יכנס לכלא אם לא🤷

אני בטוח שאפשר לייצר תמריצים בדיי פשטות שיגרמו להרבה יותר חרדים להתגייס, אבל פוליטיקאים וזה.

תמריץ של כל ישראלי אחר:
1. לא להיות שונה מהסביבה שלו
2. לעזור למדינה שלו להמשיך להתקיים, לשמור על המשפחה שלו ועל כל אחיו בישראל.
3. יש לא מעט יתרונות בשירות צבאי תלוי למי ואיפה שאני לא אציין אבל כל אחד יוכל לחשוב לבד
4. הוא יכנס לכלא אם לא🤷
חוץ מהראשון כל השאר אמורים להיות רלוונטיים גם לחרדים, גם הם ימותו אם לא יהיה צבא, גם הם אמורים להיכנס לכלא כמו כל ישראלי אחר משתמט, וגם הם יכולים להנות מהיתרונות שבשירות צבאי. רק הראשון לא רלוונטי אליהם, וזה כי הם מתבודדים ומתבדלים. בקיצור, לא שכנע אותי, מספיק הסעיף ה2 בשביל שהם ילכו להתגייס, ואם זה לא משכנע אותם, כן, יהיה כלפיהם המון כעס.

לצערי הם מאמינים שהם עוזרים בתפילות יותר מהנהג שמספק דברים לוגיסטיים לתוך אזורי קרב (אולי לא כולם? בכל אופן הטענה לא רואה את נקודת מבטם)
נו באמת, אני לא מדבר על "הגדויילים" שלהם

חוץ מהראשון כל השאר אמורים להיות רלוונטיים גם לחרדים, גם הם ימותו אם לא יהיה צבא, גם הם אמורים להיכנס לכלא כמו כל ישראלי
נו באמת, אני לא מדבר על "הגדויילים" שלהם

אחר משתמט, וגם הם יכולים להנות מהיתרונות שבשירות צבאי. רק הראשון לא רלוונטי אליהם, וזה כי הם מתבודדים ומתבדלים. בקיצור, לא שכנע אותי, מספיק הסעיף ה2 בשביל שהם ילכו להתגייס, ואם זה לא משכנע אותם, כן, יהיה כלפיהם המון כעס.
הם כביכול עוזרים בתפילות (כמוני כמוך...)
לגבי 3 הוא דיי לא רלוונטי אליהם, הם לא שואפים לחיים שאנחנו שואפים אליהם אלא למשהו אחר לגמרי.
ו4 לא רלוונטי כי זה לא קורה בפועל (כמוני כמוך...) ככה שכל ה4 כן רלוונטים להבדל בין חילוני לחרדי.

(הציטוטים התבלגנו לי או משהו)
אולי אני טועה אבל אני חושב שתפילה של כל אחד שווה בין אם זה רב גדול לעתיד או בחור "מועד"
שלא יתבלבלו פה אני בטוח שהמצב חייב להשתנות! פשוט החשיבה בה האשם זה קבוצה של אזרחים היא שטות, שינוי בתמריצים ישנו את כמות המתגייסים.

לגבי 3 הוא דיי לא רלוונטי אליהם, הם לא שואפים לחיים שאנחנו שואפים אליהם אלא למשהו אחר לגמרי
אף אחד לא משרת בקרבי רק בשביל היתרונות שיש עם זה, זה רק בשביל לצמצם את ההקרבה שלך, ככה שטיפה בונוסים בכלכלה ונדלן זה תמיד טוב.
ו4 לא רלוונטי כי זה לא קורה בפועל (כמוני כמוך...)
וזה חלק ענק מהכעס

אף אחד לא משרת בקרבי רק בשביל היתרונות שיש עם זה, זה רק בשביל לצמצם את ההקרבה שלך, ככה שטיפה בונוסים בכלכלה ונדלן זה תמיד טוב.

וזה חלק ענק מהכעס
אף אחד לא הולך לקרבי בשביל יתרונות נניח, מה עם טייס? חיילות של טכנולוגיה? אני לא מוריד אפילו במעט מההקרבה והשליחות של אותם אנשים אבל אני כן בטוח שיש טייסים שלא היו שוקלים לעשות קבע במקום אחר וכן יש אנשים בתפקידים טכנולוגים שהיו הולכים ל9-5 יומיות אם לא.

לכעוס על אנשים שלא נעצרים על פי החוק ולא על אוכפי החוק זה מאוד לא רציונלי בעיני.
הכעס אמור לבוא על ממשלה-משטרה-מערכת המשפט, לכעוס על אותו חרדי שגדל בבית חרדי ללא תמריץ להתגייס זה ממש לא רציונלי, על מנהיגיהם וכו כמובן שכן.

אני מאוד תומך בשוויון בנטל וחושב שכל אזרח בעל תעודת זהות כחולה חייב לשרת בצהל/שירות לאומי ו/או למצוא מסגרת שיכול לתרום בה פיזית למדינה.
אי שירות יוביל לסנקציות כמו שלילת זכות הצבעה, שלילת זכאות לקצבאות ותוספת מס בזמן רכישת נכסים ולקיחת הלוואות.

*זה שפותח הפוסט הוא במקרה חרדי לא נותן לנו זכות לבקר אותו בגלל המגזר אליו הוא משתייך..
עד כמה שיודע לי הוא אינו דמות פוליטית ציבורית.

בכל מקרה זאת דעתי..

אף אחד לא הולך לקרבי בשביל יתרונות נניח, מה עם טייס? חיילות של טכנולוגיה? אני לא מוריד אפילו במעט מההקרבה והשליחות של אותם אנשים אבל אני כן בטוח שיש טייסים שלא היו שוקלים לעשות קבע במקום אחר וכן יש אנשים בתפקידים טכנולוגים שהיו הולכים ל9-5 יומיות אם לא.
גם אלה שהולכים לתפקיד בגלל היתרונות שלו, לא היו הולכים בכלל אם זאת הייתה אופציה ריאלית. אז שוב, זה בשביל לצמצם את ההפסד של ללכת לשם ולא להרגיש פראיירים.
לכעוס על אנשים שלא נעצרים על פי החוק ולא על אוכפי החוק זה מאוד לא רציונלי בעיני.
הכעס אמור לבוא על ממשלה-משטרה-מערכת המשפט, לכעוס על אותו חרדי שגדל בבית חרדי ללא תמריץ להתגייס זה ממש לא רציונלי, על מנהיגיהם וכו כמובן שכן
מן הסתם שאני כועס יותר על המנהיגים ופחות על החרדים עצמם. אבל זה לא מוריד את הכעס מהחרדים, ושוב, לשמוע על אנשים מתים, נפצעים,יוצאים מהבית ל300 ימים בחצי שנה, מאבדים את הפרנסה, ועובדים בתנאים של שטח וקור וחום, בזמן שאתה לומד על כיסא בין 4 קירות בלי שום סכנה ובהרבה מקרים מקבל כסף מאותם אנשים, כן זה מספיק תמריץ בעיני לא משנה מי אתה ומאיפה אתה מגיע ומה האידאולוגיה שלך.

גם אלה שהולכים לתפקיד בגלל היתרונות שלו, לא היו הולכים בכלל אם זאת הייתה אופציה ריאלית. אז שוב, זה בשביל לצמצם את ההפסד של ללכת לשם ולא להרגיש פראיירים.

מן הסתם שאני כועס יותר על המנהיגים ופחות על החרדים עצמם. אבל זה לא מוריד את הכעס מהחרדים, ושוב, לשמוע על אנשים מתים, נפצעים,יוצאים מהבית ל300 ימים בחצי שנה, מאבדים את הפרנסה, ועובדים בתנאים של שטח וקור וחום, בזמן שאתה לומד על כיסא בין 4 קירות בלי שום סכנה ובהרבה מקרים מקבל כסף מאותם אנשים, כן זה מספיק תמריץ בעיני לא משנה מי אתה ומאיפה אתה מגיע ומה האידאולוגיה שלך.
דעתי הכנה היא שאתה רואה דברים בצורה מאוד מופשטת ויש לך קושי בהבנת פרספקטיבה של האחר
אין באמור כוונה לתקוף חלילה.

דעתי הכנה היא שאתה רואה דברים בצורה מאוד מופשטת ויש לך קושי בהבנת פרספקטיבה של האחר
אין באמור כוונה לתקוף חלילה.
תאמין לי שאני מכיר את הפרספקטיבה ואת הדעות והאידיאולוגיות שלהם. ואני מכיר גם אותם, הרבה מהם אישית. זה שאני מבין אותם לא אומר שהשתכנעתי. לא אומר שאני לא אכעס, וזה שאני יודע שזה לא הדברים שמשכנעים אותם לא אומר שאני לא חושב שזה צריך לשכנע אותם. אני מצטער שזה הרושם שקיבלת ממני, אבל אני עומד מאחורי המילים שלי ואני מאמין בלב שלם שהכעס שלי מוצדק. דווקא בגלל שאני מבין אותם.

אחי וואו!!! אני בהלם שהוא בן 23-24 ( לא הבנתי עד מתי אתה מפסיק להיקרא ג'וניור?? ),
בכל מקרה.. לדעתי?? קח אותו בכוח לתחרות בחול!!
ואתה יודע מה? יש לו אפילו יותר מ260! בוודאות עד סוף הקריירה שלו הוא יעשה לפחות 300 קילו אם ימשיך ככה.
יש לו 30 קילו מעליי חח ואנחנו בערך באותם מימדים. זה הזוי.

אחי וואו!!! אני בהלם שהוא בן 23-24 ( לא הבנתי עד מתי אתה מפסיק להיקרא ג'וניור?? ),
בכל מקרה.. לדעתי?? קח אותו בכוח לתחרות בחול!!
ואתה יודע מה? יש לו אפילו יותר מ260! בוודאות עד סוף הקריירה שלו הוא יעשה לפחות 300 קילו אם ימשיך ככה.
יש לו 30 קילו מעליי חח ואנחנו בערך באותם מימדים. זה הזוי.
הזוי שהוא בגובה 1.75 ומחזיק משקל גוף כזה. כשהוא טבעי. אני בגובה הזה ולא יכול לדמיין את עצמי במשקל הזה ועדיין להיות כזה חזק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית