הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיא נפח בדדליפט

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
גאה להציג, סט רביעי לחמישיות עם 280 ק"ג אחרי הסקוואט ולפני ארוחת בוקר.

מקווה לשחזר את זה שוב ביום חמישי, ולפי איך שילך אחליט אם להוסיף משקל שבוע הבא.

קישור לצפייה: https://www.instagram.com/reel/DLhKWwjtYjL/?igsh=ZzduM2FnM3BlY2U1

"נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים אחרים לפני שניתן יהיה להעניק מוניטין למשתמש זה בשנית." מרשים ביותר אלחנן! (גם המשקל וגם ההחזקה של הגב)

נ.ב. נוח לך יותר כשהמוט רחוק ממך בתחילת ההרמה או שבגלל שזה נפח אתה "זורק"?

• פותח/ת השרשור
"נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים אחרים לפני שניתן יהיה להעניק מוניטין למשתמש זה בשנית." מרשים ביותר אלחנן! (גם המשקל וגם ההחזקה של הגב)

נ.ב. נוח לך יותר כשהמוט רחוק ממך בתחילת ההרמה או שבגלל שזה נפח אתה "זורק"?
האמת שאני לא בטוח, הרגיש לי שהמוט קרוב מידי והמשכתי לדחוף אותו קדימה, אולי גם הרצפה הייתה משופעת קצת.
לא הייתי מספיק מרוכז גם, הרבה אנשים דיברו איתי גם תוך כדי שאני מרים, כאילו שאני יכול לענות להם.
בזמן הסט זה הרגיש ממש טוב וחזק, אז אולי זה פשוט הטכניקה שנוחה לי, אצטרך לראות איך הטכניקה שלי תהיה בהמשך הבלוק.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מרגיש ירידה בדדליפט אם אתה לא מבצע מתח? אני נגיד לא מסוגל להפסיק לעשות מתח..כל כך הרבה יתרונות יש לו
ממש לא, אין שום קשר בין מתח לדדליפט לדעתי.
נכון שהם משתמים ברחב גבי, וזה המכנה המשותף שלהם, אבל עוד דדליפט יעזור יותר לדדליפט מלהוריד מהדדליפט לטובת מתח.

ממש לא, אין שום קשר בין מתח לדדליפט לדעתי.
נכון שהם משתמים ברחב גבי, וזה המכנה המשותף שלהם, אבל עוד דדליפט יעזור יותר לדדליפט מלהוריד מהדדליפט לטובת מתח.
מעניין מה שאתה אומר. איזה תרגילים היית אומר שהכי קידמו את הדדליפט שלך? חוץ מהדדליפט הקלאסי כמובן

• פותח/ת השרשור
מעניין מה שאתה אומר. איזה תרגילים היית אומר שהכי קידמו את הדדליפט שלך? חוץ מהדדליפט הקלאסי כמובן
דדליפט עם עצירה ס"מ מהרצפה, הסקוואט, גוד מורנינג, ואין דבר מועיל יותר מדדליפט בסופו של דבר

• פותח/ת השרשור
גוד מורנינג לעומת דדליפט רומני, מה אומר?
גם תרגיל טוב.
בדיוק שקלתי להכניס אותו לתוכנית שלי.
לדעתי אין לו תרומה גדולה לשיפור טכני, וכשאני חושב על ווריאציה אני שואל את עצמי איך זה ישפר את הטכניקה מעבר לחיזוק נקודות חולשה או עומס שרירי איכותי.

אם המתח עובד לך תישאר איתו למה לחפש דברים שאולי יעבדו כשיש לך משהו בטוח ביד?
עכשיו אני עושה רומני במקום רגיל. יותר קל להתאוששות שלי וגם אני מקבל פאמפ מטורף באמות ובטרפזים מהסט הממושך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית