הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה מתנהג מוזרררר

מתושלח

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
היי לכולם 💪
אני דיי מתאמן מתחיל (10 חודשים (5 חיטוב 5 מסה) מתאמן פוש פול לגס 4 בשבוע שוקל 74, גובה 1.80.
באימוני פול ולגס התוכנית עובדת מצוין. מתקדם מאימון לאימון במשקל עבודה/חזרות ללגבי אימון פוש קורה משהו מוזר, אני מתקדם במשקל/חזרות מאימון לאימון רק בתרגיל ראשון בעוד בתרגילים שבאים אחרי אני נחלש מאימון לאימון. מה זה אומר בפועל? זה אומר שבשוואה לתרגיל ראשון באימון הקודם אני מתחזק מפעם לפעם. אבל בהשוואה של תרגיל שני מול אותו תרגיל באימון קודם אני נחלש וכן בשלישי..
אציין שאין קשר לסוג התרגיל (שיחקתי עם התרגילים בשביל לבחון את זה.
כאילו אני מרגיש שהחזה ״סוגר בסטה״ אחרי 3/4 סטים טובים RIR0/1.
חשבתי לפצל את הנפח של החזה ל3 פעמים בשבוע יום כן יום לא עם אותם תרגילים כלומר להוסיף תרגיל חזה גם ביום פול וגם ביום לגס וכמובן להוריד אותם מיום פוש. ככה בעצם אני מרוויח סטים חזקים לחזה בתדירות גבוהה. מה אומרים יכול לעבוד? או שהחזה אוהב שהנפח פר אימון גבוה יותר?

לגבי אימון פוש קורה משהו מוזר, אני מתקדם במשקל/חזרות מאימון לאימון רק בתרגיל ראשון בעוד בתרגילים שבאים אחרי אני נחלש מאימון לאימון.
כנראה אתה מסתכל על כמות אימונים קטנה מדי, כי אחרת זה אומר שכיום אתה חלש יותר (בתרגיל השני) מאז שהתחלת להתאמן.
יש לך לוג אימונים? (עם נתונים כמו משקל, חזרות וסטים לכל תרגיל)

כן אני עוקב אחרי הביצועים. אני מדבר על מעקב של + חודשיים
בחודשיים יש 8.5~ שבועות, 4 אימונים בשבוע יוצא 34 אימונים סך הכל. שליש מהם אימוני חזה כלומר בחודשיים בערך 11 אימוני חזה.
במשך 11 אימונים אתה יורד במשקל עבודה בתרגיל השני והשלישי?
אם הטענה שלך נכונה - זה אומר שאתה יותר חלש מנקודת ההתחלה שלך. זה נכון?

ציינת שהחלפת את התרגילים:
בהשוואה של תרגיל שני מול אותו תרגיל באימון קודם אני נחלש וכן בשלישי..
אציין שאין קשר לסוג התרגיל (שיחקתי עם התרגילים בשביל לבחון את זה.
כמה אימונים התמדת באותה תכנית בלי שינויים, ועדיין ראית את התופעה?

• פותח/ת השרשור
אמת, אני נחלש תקופה בחזה כמו שאנרתי.
כן שיחקתי עם סוגי התרגלים בשביל לבדוק האם הבעיתיות בתרגיל או לא.
כרגע 4 אימונים עם אותם תרגילים (לחיצות בדאמבל, פרפר במכונה ולחיצות בפולי

כרגע 4 אימונים עם אותם תרגילים (לחיצות בדאמבל, פרפר במכונה ולחיצות בפולי
4 אימונים זה כלום
תתמיד עם התכנית

אם במשך כל תקופת האימונים שלך (עשרות אימונים) אתה יורד במשקל כל אימון כבר היית מגיע למשקל שלילי אז אני בספק אם זה נכון.

אני דיי מתאמן מתחיל (10 חודשים (5 חיטוב 5 מסה) מתאמן פוש פול לגס 4 בשבוע שוקל 74, גובה 1.80.
אהלן, פיצול של 3 אימונים על 4 יחידות אימון שבועיות זה לא אידיאלי מבחינת תדירות.
לדעתי כדאי לשקול להחליף פיצול / להוסיף יום אימון.
באימוני פול ולגס התוכנית עובדת מצוין. מתקדם מאימון לאימון במשקל עבודה/חזרות ללגבי אימון פוש קורה משהו מוזר, אני מתקדם במשקל/חזרות מאימון לאימון רק בתרגיל ראשון בעוד בתרגילים שבאים אחרי אני נחלש מאימון לאימון. מה זה אומר בפועל? זה אומר שבשוואה לתרגיל ראשון באימון הקודם אני מתחזק מפעם לפעם. אבל בהשוואה של תרגיל שני מול אותו תרגיל באימון קודם אני נחלש וכן בשלישי..
קשה להגיד וצריך לבחון את הלוג אימונים, נפח, התאוששות, זמני מנוחה וכן הלאה.
בסוף אין היגיון, בטוח שיש בעיה איפשהו.
כאילו אני מרגיש שהחזה ״סוגר בסטה״ אחרי 3/4 סטים טובים RIR0/1.
3-4 סטים טובים בקרבה לכשל זה בערך מה שאתה צריך, אולי סט-2 יותר אם אתה מתאושש מעולה.
במקרה שלך הייתי ממליץ לך פשוט לפצל את זה ל2 סטים מכל תרגיל ולא מעבר.
חשבתי לפצל את הנפח של החזה ל3 פעמים בשבוע יום כן יום לא עם אותם תרגילים כלומר להוסיף תרגיל חזה גם ביום פול וגם ביום לגס וכמובן להוריד אותם מיום פוש. ככה בעצם אני מרוויח סטים חזקים לחזה בתדירות גבוהה. מה אומרים יכול לעבוד? או שהחזה אוהב שהנפח פר אימון גבוה יותר?
אין שום היגיון אתה רק תפגע בהתאוששות.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית