הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח להשתפר בלחיצות...

• פותח/ת השרשור ^pala
  • פורסם בתאריך

^pala

משתמש משקיע
5,176
2,304
נק' מוניטין:
16,791
5,176
2,304
אני מתאמן ב׳ SS, הגעתי ל67 קילו בנץ, ולא משנה כמה ריסטים, כמה אכלתי,שום דבר לא הצלחתי לסגור את המשקל הזה... אני כרגע אוכל מצויין, הסקוואט משתפר חלק, מה אני יכול לעשות?
אתמול ניסיתי לעשות 70 קילו והיה כישלון , בקושי סגרתי חזרה אחת...
כם הפרס תקוע על 45 קילו..נתונים בצד

נערך לאחרונה:
אחי אני באותה בעיה כמו שלך

הפרס שלי על 45 בנץ על 65 וכל השאר מתקדם

לפי הניסיון שלי זה המשקל גוף מה שישנה
אם תעלה במשקל גוף תעלה בלחיצות

איך הטכניקה? הרגליים שלך משתתפות בהרמה? האם הכל מכווץ כמו שצריך? חזה מורם?

בקיצור, תוודא שאתה עושה הכל כמו שצריך, אם יש מקום לשיפור של הטכניקה אתה יכול להרוויח ככה כמה קילו די בקלות.

• פותח/ת השרשור
איך הטכניקה? הרגליים שלך משתתפות בהרמה? האם הכל מכווץ כמו שצריך? חזה מורם?

בקיצור, תוודא שאתה עושה הכל כמו שצריך, אם יש מקום לשיפור של הטכניקה אתה יכול להרוויח ככה כמה קילו די בקלות.
למדתי שצריך לערב את הרגליים הרבה ולעקם את הגב...אני באמת לא מצליח לשבור את המספר הזהה

1. יכול להיות שמיצית את ההתקדמות הלינארית בבנץ'.

אני מציע לך לעשות קצת דילוד בכמה האימונים הקרובים, ולבדוק אחרי זה מה המצב.
אם אתה עדיין תקוע, תשקול לשנות את הבנץ'.

יש לך כמה אפשרויות
להעלות סרטון להראות את הטכניקה, בפרס ובבנצ'.
להחליף תכנית ללחיצות.
דילאוד עוזר אבל אם עשית ריסט לא יודע כמה זה יעזור לך. איך עשית את הריסטים?

באיזה קצב עולה המשקל גוף?
יכול ליהיות הבעיה שם.
אני ממש בספק אם מיצית היתקדמות לינארית בלחיצות כשאתה שוקל 70.

• פותח/ת השרשור
עשיתי דילואד, נתקעתי 3 פעמים ב67 בנץ, בכולם עשיתי דילואד בין 60-62 קילו כל פעם
נקתעתי ב67 לראשונה במשקל גוף 68, אני כרגע 71 קילו
את הלחיצות, לאיזו מתכונת אני יכול לשנות? לפי מה שהבנתי, אני יכול לשנות אותה לליניארית של ביל סטאר ולהשאר עם המתכונת הרגילה של SS בשאר התרגילים

את הלחיצות, לאיזו מתכונת אני יכול לשנות? לפי מה שהבנתי, אני יכול לשנות אותה לליניארית של ביל סטאר ולהשאר עם המתכונת הרגילה של SS בשאר התרגילים

זה לא דילוד לרדת מ67 ל62(זה אפילו לא ריסט שהיה מצריך להוריד יותר משקל לדעתי).
דילוד הכוונה נניח יש לך 67 ל5 אז בכמה האימונים הבאים תעשה זוגות עם המשקל הזה, ואז תנסה לחזור להעלות במשקל, אני חושב שזה יעזור לך.

זה לא דילאוד, אפשר לעשות דילאוד כמו שדאוס אמר ואפשר גם לנוח קצת יותר, תוותר על לחיצות יום אחד ותחזור ללחוץ שבוע אחר כך.
אני מציע לך בכל זאת לנסות להעלות סרטון עם טכניקה, לי זה עזר.

• פותח/ת השרשור
תנסה לעשות שבוע הפסקה מכל התכנית
אני לא חושב שלנוח יפתור לי בכיוון שעד לפני שבועיים היו לי המון שבועות של שני אימונים בשבוע, והם לא היו כל כך עצימים כי הם היו "בדילואד" (60-65 קלים לי, 67 פשוט לא סוגר)
מעולם לא נתקלתי בניסוח של דאוס(ולא כל כך הבנתי אותו, למה אתה מתכוון זוגות?) קצת מביך כי קראתי את שני הגרסאות של התוכנית(ולפי מה שהבנתי פשוט מורידים למספר מסויים אחרי 3 ניסיונות אם נתקעים, המקובל 10-20%)
אחד הדברים שאני חושש הוא שאני מבזבז את הזמן, או אשיג מקסימום 2-3K...יש לי כחודש חודשיים לסיים את תוקפת המסה שלי מכיוון שהגיוס בנובמבר, ואני צריך לעשות חיטוב לפני, אני בטטה כרגע :\

אז כרגע - אימון דילואד כמו שדאוס אמר? (ושוב אפשר הסבר קצת יותר מפורט לגבי זוגות?)

אני לא חושב שלנוח יפתור לי בכיוון שעד לפני שבועיים היו לי אמון שבועות של שני אימונים בשבוע, והם לא היו כל כך עצימים כי הם היו "בדילואד" (60-65 קלים לי, 67 פשוט לא סוגר)
מעולם לא נתקלתי בניסוך של דאוס(ולא כל כך הבנתי אותו, למה אתה מתכוון זוגות?) קצת מביך כי קראתי את שני הגרסאות של התוכנית(ולפי מה שהבנתי פשוט מורידים למספר מסויים אחרי 3 ניסיונות אם נתקעים, המקובל 10-20%
אחד הדברים שאני חושש הוא שאני מבזבז את הזמן, או אסיג מקסימום 2-3K...יש לי כחודש חודשיים לסיים את תוקפת המסה שלי מכיוון שהגיוס בנובמבר, ואני צריך לעשות חיטוב לפני, אני בטטה כרגע :\

דאוס הציע שתעבוד לצמדים. כלומר במקום 3X5 תעשה 3X2...תנסה, תצליח, תגיד לו תודה אח"כ.

לגבי החיטוב, אני לא חושב שכדאי לך להתחטב לפני הגיוס. אם אתה מתגייס לקרבי אתה תעשה מספיק אירובי ותתחטב צ'יק צק. גם אם לא, יש סיכוי לא רע שתתחטב (תראה למשל את הלוג של Dave).

• פותח/ת השרשור
דאוס הציע שתעבוד לצמדים. כלומר במקום 3X5 תעשה 3X2...תנסה, תצליח, תגיד לו תודה אח"כ.

לגבי החיטוב, אני לא חושב שכדאי לך להתחטב לפני הגיוס. אם אתה מתגייס לקרבי אתה תעשה מספיק אירובי ותתחטב צ'יק צק. גם אם לא, יש סיכוי לא רע שתתחטב (תראה למשל את הלוג של Dave).
אני אגיע לקרבי עם כושר די גרוע
מלבד זאת, יש לי בעיות מאוד קשות לאכול הרבה בזמן לחצים או מקומות מרוחקים מדי (לוקח לי זמן להתרגל) קשה לי להאמין שאני אוכל מספיק חלבון ^^
אני זוכר גדנ"ע שנה שעברה, אכלתי אני חושב מקסימום 1000 קלוריות או פחות...זה היה די קיצוני

אני לא חושב שלנוח יפתור לי בכיוון שעד לפני שבועיים היו לי המון שבועות של שני אימונים בשבוע, והם לא היו כל כך עצימים כי הם היו "בדילואד" (60-65 קלים לי, 67 פשוט לא סוגר)
מעולם לא נתקלתי בניסוח של דאוס(ולא כל כך הבנתי אותו, למה אתה מתכוון זוגות?) קצת מביך כי קראתי את שני הגרסאות של התוכנית(ולפי מה שהבנתי פשוט מורידים למספר מסויים אחרי 3 ניסיונות אם נתקעים, המקובל 10-20%)
אחד הדברים שאני חושש הוא שאני מבזבז את הזמן, או אשיג מקסימום 2-3K...יש לי כחודש חודשיים לסיים את תוקפת המסה שלי מכיוון שהגיוס בנובמבר, ואני צריך לעשות חיטוב לפני, אני בטטה כרגע :\

אז כרגע - אימון דילואד כמו שדאוס אמר? (ושוב אפשר הסבר קצת יותר מפורט לגבי זוגות?)

מה שאתה מתאר זה ריסט.
דילאוד זה מה שדאוס אמר, קח את המשקל שאתה מרים ל5 חזרות ובמקום לעשות 5 תעשה סינגלים, זוגות, שלשות ולא חמישיה.
אפשר גם לקחת 80% מהמשקל ולעשות אותו דבר.
בשורה התחתונה אתה אמור לתת לגוף לנוח.

מה שאתה מתאר זה ריסט.
דילאוד זה מה שדאוס אמר, קח את המשקל שאתה מרים ל5 חזרות ובמקום לעשות 5 תעשה סינגלים, זוגות, שלשות ולא חמישיה.

שניהם מהווים צורה של דילואד, פשוש. תחשוב רגע על משמעות המילה ותבין.

• פותח/ת השרשור
מה שאתה מתאר זה ריסט.
3X3 השבוע, אוקי תודה, אני אקפיץ את האשכול אם אני לא אצליח לסגור 70 קילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית