הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות המשך חיטוב שלי - בדיקת קליפר אחרונה 7.5%

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על הדברים...ו....ואוו מה הלך באשכול הזה? קצת קשה לעקוב

חיטוב יפה מאוד, כמו שכבר אמרתי בעבר. אבל אני חייב לומר לך שבאחוז שומן נמוך, שערות על החזה לא מחמיאות - גלח מהר!

דווקא בתמונות נראה שאין לו הרבה שערות ככה שאני לא רואה למה הוא צריך לגלח.

• פותח/ת השרשור
קצת סטיתם מהנושא פה?

• פותח/ת השרשור
כמעט 3 שנים אני מתאמן... שנה וחצי אפילו שנתיים הראשונות עשיתי מאסה - פיצולים, SS, ליניארית, FBW אלה בעיקר.

לאחר מכן חצי שנה של חיטוב - ועכשיו מבצע תוכנית HST בחיטוב (לפניה ליניארית)

המטרות שלי הן בעיקר שימור על הקיים בנייטראלי עד כמה שאפשר ואולי גם להוסיף שריר נקי. וכמובן להתחזק ולהוסיף ברזלים על המוט.

מה משקלי השיא שלך בסקוואט, בנץ' ודדליפט? (אל תדאג, לא תצטרך לצרף סרטון כי שאלתי ישירות)

• פותח/ת השרשור
מה שלומך חיים?

שלחתי לך בפרטי את משקלי העבודה הגדולים ביותר שלי - לא אוהב סתם לפרסם.

MOONlight אתה לוקח חומרים ? כמו אפדרין וכאלה ..
ותרשום פה אם אתה יכול תתפריט תזונה שלך אחי .
תודה.

• פותח/ת השרשור
תודה חיים,

כן האמת זה מסקרן גם אותי - אם בכלל הם יעלו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
MOONlight אתה לוקח חומרים ? כמו אפדרין וכאלה ..
ותרשום פה אם אתה יכול תתפריט תזונה שלך אחי .
תודה.

אני לוקח אבקת חלבון, קריאטין מונו, מולטי ויטמין (מגיל 10 כי אני אוהב ממש "אוהב" ירקות), ואומגה 3.

לגבי התפריט רשמתי אותו מיליון פעם - כרגע 2200 קלוריות יומית. כאשר 180 מתוכם חלבון אותם אני מקפיד לצרוך.

כל יתר הקלוריות זה משתנה לפי הקריזה באותו היום.

---------- התגובה התווספה ב 11:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:33 ----------

באיזה שלב של האימונים שלך קיבלת תוצאות קרובות להיום? ועד כמה SS קידם אותך בעבר?

הSS עזר לי לבנות מסה עצבנית - התחלתי 65 קילו משקל גוף והגעתי לסביב ה100 +- כל התוכניות שעשיתי קדמו אותי מבחינת מאסה. מבחינת כח הSS קידם אותי הכי הרבה.

תוצאות קרובות להיום מבחינת חיטוב - היו לי אחרי 3 חודשים של חיטוב משהו כזה.

כאשר ליטוש אחרון קרה בחודש האחרון כשהתחלתי את הHST. לא יודע אם זה קשור לתוכנית או לא, אבל הייתה ירידה של כחצי אחוז נוסף בשומן מתחילת התוכנית. יש לוג אתה יכול לראות את ההתקדמות שלי שם.

אני חייב גם לציין שאת התוכנית HST עזרו\עוזרים לי להרכיב רן וחיים פה באתר.

נערך לאחרונה:
הSS עזר לי לבנות מסה עצבנית - התחלתי 65 קילו משקל גוף והגעתי לסביב ה100 +- כל התוכניות שעשיתי קדמו אותי מבחינת מאסה. מבחינת כח הSS קידם אותי הכי הרבה.

תוצאות קרובות להיום מבחינת חיטוב - היו לי אחרי 3 חודשים של חיטוב משהו כזה.

כאשר ליטוש אחרון קרה בחודש האחרון כשהתחלתי את הHST. לא יודע אם זה קשור לתוכנית או לו אבל הייתה ירידה של כחצי אחוז נוסף בשומן מתחילת התוכנית. יש לוג אתה יכול לראות את ההתקדמות שלי שם.

יש לך אולי תמונות מלפני שנתיים או יותר? הבנתי שהSS עזר לך לבנות "מסה עצבנית" ז''א שבנוסף לעלייה במשקלי עבודה חווית עלייה במשקל יותר חדה מתוכניות אחרות שעשית?

• פותח/ת השרשור
לא רק הSS אבל גם בין היתר. הSS זו הייתה התוכנית הראשונה שבה התחלתי להיחשף לתרגילים כמו סקוואט ודד ליפט או לחיצת כתפיים בעמידה. (לפני זה סתם ביזבזתי זמן על ABCDEFGH.... ובכלל לא ביצעתי תרגילים מורכבים בסיסיים חוץ מלחיצת חזה) בת'אכלס בגלל זה אני חושב שבניית מאסה ובעיקר כוח נתנה התוכנית SS לפחות בהתחלה.

וואו אתה חטוב, ומסה באמת מצויינת. יפה מאוד.
ואיך הגעת לאחוז שומן כזה בלי לאבד טונה שריר?!

• פותח/ת השרשור
לכל אלה ששואלים אני ב2200 ניטראלי עם 180 גרם חלבון יומית.

נערך לאחרונה:
עושה חשק לחזור לחיטוב, תוצאות מדהימות.
ותשתף גם אותנו במשקלי עבודה

תודה רבה על הפירגון....
לגבי המשקלים עבודה יש לי לוג HST (יש קישור בחתימה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית