הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לגובה

מצב
השרשור נעול

MilanAc

משתמש מתחיל
130
0
נק' מוניטין:
0
130
0
אם אני מרים פי 2 מהמשקל שלי ואפילו יותר ? יש סיכוי שאני יפסיק לגבוהה ?

כי אני שוקל 55 ק"ג ומרים 125KG בLEG PRESS

ובא אלי איזה אחד מהחדר כושר ואמר לי שאני מרים יותר מדי ושאני יפסיק לגבוהה כי אני מרים יותר מכפול מהמשקל שלי

אז סתם מעניין אותי לדעת

למרות שזה ניראלי סתם חרטא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אקס די משה אוסר.
בכול מקרה בחדר כושר שהוא נמצא שגם אני שם כולם לייצנים.
אפשר לומר שבקושי 10 שם מתאמנים רציני וגם אם אתה מכליל אותי ועוד כמה ליצנים שעושים דדליפט זה לא מגיעה ל10.
עכשיו אתם מבינים איזה סבל עובר עליי?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין אקס די משה אוסר.
בכול מקרה בחדר כושר שהוא נמצא שגם אני שם כולם לייצנים.
אפשר לומר שבקושי 10 שם מתאמנים רציני וגם אם אתה מכליל אותי ועוד כמה ליצנים שעושים דדליפט זה לא מגיעה ל10.
עכשיו אתם מבינים איזה סבל עובר עליי?
למה סבל? הכי כיף, הכלוב לא תפוס וכולם מתלהבים ממך...אין יותר שמח מזה

שמע מיצד אחד נחמד כי יש ציוד ולרוב כשאתה מגיעה לכלוב זה מישהו שאתה מכיר אז אין בעיה,הבעיה היא בבנץ' וכול שאר הדברים חח ולא מתלהבים מימני הדבר היחיד ששמעתי זה ישבר לך הגב.
סהכול לא משהו שם מבחינת המתאמנים וזה דיי מעצבן והוא עוד הוחכה לזה.

לא יודע מה הקטע עם הזלזול בלג פרס
אני אישית הייתי עובד רק במכונה ברגליים ומבחינת מסה, הרגליים שלי גדלו ממש יפה

EMZ: זה אתה שקיללת אותו ואז אתה מביא לו באן? הוא גולש חדש הוא לא יודע את כל הציניות שלכם וכל החרטא הזאת. לא צריך להתייחס ככה לאנשים ואני במקומך הייתי מוריד לו ת'באן ומתנצל, הוא רק בא לפורום לבקש חוות דעת וזה כל החרא שאתם אומרים לו במקום לענות תשובות נורמליות כמו בפורום מקצועי.
כי במצב של עצבים ומתי שמקללים מישהו סתם תאמין לי שככל אחד מאיתנו היה כותב מה שהוא כתב ואפילו יותר.

EMZ: זה אתה שקיללת אותו ואז אתה מביא לו באן? הוא גולש חדש הוא לא יודע את כל הציניות שלכם וכל החרטא הזאת. לא צריך להתייחס ככה לאנשים ואני במקומך הייתי מוריד לו ת'באן ומתנצל, הוא רק בא לפורום לבקש חוות דעת וזה כל החרא שאתם אומרים לו במקום לענות תשובות נורמליות כמו בפורום מקצועי.
כי במצב של עצבים ומתי שמקללים מישהו סתם תאמין לי שככל אחד מאיתנו היה כותב מה שהוא כתב ואפילו יותר.

הוא לא גולש חדש פה. השפה שהוא השתמש בה לא ראויה וזה לא קשור אם דברו אליו לא יפה קודם או לא.
חוות הדעת היחידה שהוא בקש היא האם לג פרס פוגע בגדילה וענו לו על זה.

אתה זה שאומר שגיי זה קללה...זה קצת יותר חמור.
הוא לא גולש חדש.
וחבל, אבל אתה לא במקומי.
אני מתנצל בפני כל אלה שקראו את האשכול הזה ובזבזו את זמנם על הודעות שטויות.
לא עוד ילדי ערסיאדה בני16 שלא יודעים לכתוב.
Yours truly,
LBS dictatorship.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית