הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית העברת לחיצות לטקסס מת'וד

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
מה אתם חושבים על התכנון? יש לי להוסיף עוד קצת לסקוואט והדדליפט לפני שאני עובר לטקסס מת'וד קומפלט.

ראשון

סקוואט 3X5, פרס 1X5, בנץ' 5X5, מתח 3X5
--------------------------------------
שלישי

פרונט סקוואט פירמידה, פרס 3X3, דדליפט 1X5
-------------------------------------
חמישי

סקוואט 3X5, בנץ' 1X5, מתח 3X5

יש הצעות לשיפור? בפרס בעצימות הוא כדי להתקדם בשתי הלחיצות, אין עוד מקום להכניס אותו חוץ מבשלישי כשבאים אחרי 5X5 בנץ' ולכן אני מעדיף לעשות סט אחד לפני הנפח בבנץ', לא נראה לי שתהיה לו השפעה גדולה מדיי עליו.

לדעתי אחרי שנתקעים בהתקדמות מאימון לאימון, השלב הבא הוא התקדמות שבועית.
טקסס היא לא תוכנית לינארית, היא מתבססת כבר על מניפולציות יותר מתקדמות של משחקים עם הנפח והעצימות.

לדעתי למי שיכול עדיין להתקדם משבוע לשבוע, מדקאו עדיפה.
לא צריך למהר לעבור לטקסס סתם.(לא שיקרה איזה אסון אם כן ).

טקסס היא התקדמות שבועית בדיוק כמו מדקאו. שתיהן אפילו מבוססות על אותן מניפולציות של נפח ועצימות, רק שהן נראות קצת שונה.

וכן, לחיצות מגיבות ליותר נפח ויותר תדירות מסקוואט ודדליפט.

אז אם אני באמת לא מצליח לשבור את השיא שלי בלחיצות, כדי לי לעבור למדקאו מאשר לליניארי של ביל סטאר, או טקסס? (לחיצות כמובן...)
ד"א 1234 סליחה שאני מסתנן לך לאשכול..

טקסס היא התקדמות שבועית בדיוק כמו מדקאו. שתיהן אפילו מבוססות על אותן מניפולציות של נפח ועצימות, רק שהן נראות קצת שונה.

וכן, לחיצות מגיבות ליותר נפח ויותר תדירות מסקוואט ודדליפט.

בטקסס אתה יכול לשנות כרצונך כמעט הכל, היא הרבה יותר גמישה.
אתה יכול להחליט אפילו לא לעשות ימי עצימות, לעבור לעשות סטים של 20 חזרות ביום העצימות ועוד הרבה דברים שונים.

היא למתאמן יותר מתקדם, או יותר נכון למתאמן אם מאמן צמוד.

אתה יכול להחליט אפילו לא לעשות ימי עצימות, לעבור לעשות סטים של 20 חזרות ביום העצימות ועוד הרבה דברים שונים.

זה שאתה יכול לשנות בה דברים כל עוד התבנית נשארת לא אומר שהיא למתאמן יותר מתקדם, אלא שהיא יותר מודולרית ומתאימה ליותר חתכים של מתאמנים.

זה שאתה יכול לשנות בה דברים כל עוד התבנית נשארת לא אומר שהיא למתאמן יותר מתקדם, אלא שהיא יותר מודולרית ומתאימה ליותר חתכים של מתאמנים.

לדעתי זה בדיוק מה שהיא אומרת.
אני חושב גם שלסקוואט ולדדליפט היא הרבה יותר טובה למתאמן שיכול להתקדם שבועית.
הנפח יבוא לאחר מכן שהוא באמת יצטרך, כנ"ל גם עבור הלחיצות.

לא רואה סיבה להכניס נפח לאימון אם הוא לא נחוץ.

אז אם אני באמת לא מצליח לשבור את השיא שלי בלחיצות, כדי לי לעבור למדקאו מאשר לליניארי של ביל סטאר, או טקסס? (לחיצות כמובן...)
ד"א 1234 סליחה שאני מסתנן לך לאשכול..

מדקאו = 5X5 ליניארית של ביל סטאר

SS -> מדקאו -> טקסס

מדקאו = 5X5 ליניארית של ביל סטאר

SS -> מדקאו -> טקסס
אחלה...כשאני אקבל אישור מהאנשים כאן אני אתחיל אותה ^^ מאוד מעניינת
כרגע אני עדיין תקוע על 67 קילו, בנתיים אני על מתכונת של 3X3 בדילואד

לדעתי זה בדיוק מה שהיא אומרת.
אני חושב גם שלסקוואט ולדדליפט היא הרבה יותר טובה למתאמן שיכול להתקדם שבועית.
הנפח יבוא לאחר מכן שהוא באמת יצטרך, כנ"ל גם עבור הלחיצות.

לא רואה סיבה להכניס נפח לאימון אם הוא לא נחוץ.
מה גורם לך לחשוב שיש לך פחות נפח לסקוואט למשל במדקאו מאשר בטקסס? אל תזלזל בפירמידת חימום פעמיים בשבוע. אני לא ציני, זה באמת מספק לא מעט נפח. אם לא היה מספיק נפח זו לא הייתה תכנית לרמה הזו של המתאמנים. ואמרת הרבה שטויות לגבי טקסס, תקרא את התגובה של אלכס שוב

נכון, אבל זה לא אומר שמאדקאו צריכה לבוא לפני זה. בכל מקרה, אמרתי מזמן שהיא עובדת הכי טוב אם יש מאמן צמוד.

מה גורם לך לחשוב שיש לך פחות נפח לסקוואט למשל במדקאו מאשר בטקסס? אל תזלזל בפירמידת חימום פעמיים בשבוע. אני לא ציני, זה באמת מספק לא מעט נפח. אם לא היה מספיק נפח זו לא הייתה תכנית לרמה הזו של המתאמנים. ואמרת הרבה שטויות לגבי טקסס, תקרא את התגובה של אלכס שוב

הנפח במדקאו הוא מינמלי, הוא בקושי מורגש, ולכן ניתן להתאמן בצורה מאוד עצימה.
מה זו הרמה הזו של מתאמנים? אין חוק שככל שמתאמן הוא יותר מתקדם הוא זקוק ליותר נפח.

הוספת עוד נפח זו דרך, אבל היא לא היחידה.

נכון, אבל זה לא אומר שמאדקאו צריכה לבוא לפני זה. בכל מקרה, אמרתי מזמן שהיא עובדת הכי טוב אם יש מאמן צמוד.

בגלל זה היא תוכנית למתאמן יותר מתקדם, שיכניס שינויים תוך כדי ההתקדמות בתוכנית.
למתאמן שרק סיים את SS לדעתי אין עדיין צורך באימוני מהירות, חיזוק נקודות חלשות, וימי התאוששות( מוחלטים).

לדעתי הוא יכול עדיין להתמודד עם עצימות גבוהה מאוד לאורך זמן, מה שיהיה יותר קשה למתאמן מתקדם יותר.

מה זו הרמה הזו של מתאמנים? אין חוק שככל שמתאמן הוא יותר מתקדם הוא זקוק ליותר נפח.

הגענו לרמת ההרגשה? הנפח ממש לא מינימלי, נפח זה דבר מדיד אגב. אתה יכול לעשות חישוב כמה נפח יוצא לך הפירמידה 5*5 ביום ראשון, ועוד פירמידה של 3 * 5 + סט של 3 + 8-10 חזרות. מבטיח לך שייצא לך לפחות אותם ערכים של 5*5 אקרוס של יום ראשון בטקסס ועוד יום עצימות של 3 חזרות (או משהו בסגנון)

בטח שיש חוק כזה עידן. ככל שמתאמן יותר מתקדם הוא צריך יותר עומס כדי ליצור התקדמות. אתה חושב שסתם מאמנים משקולנים מגיל 3? זה כדי שהם יוכלו להגיע לרמה של להתאמן 15 פעמים בשבוע. דבר שבן אדם פשוט כנראה לא יגיע אליו בחיים.

בטח שיש חוק כזה עידן. ככל שמתאמן יותר מתקדם הוא צריך יותר עומס כדי ליצור התקדמות. אתה חושב שסתם מאמנים משקולנים מגיל 3? זה כדי שהם יוכלו להגיע לרמה של להתאמן 15 פעמים בשבוע. דבר שבן אדם פשוט כנראה לא יגיע אליו בחיים.
זה לא חוק, זה פשוט המציאות. וזה פשוט לא יקרה בלי מספיק נפח. עידן חושב שנפח ועצימות סותרים זה את זה (נכון ברמות הקיצוניות) כשהוא לא מבין שנפח זה הכלי לשפר את העצימות, וזה נכון במידה מסויימת גם להפך אבל פחות. עידן צריך לקרוא את הספרים שוב

הגענו לרמת ההרגשה? הנפח ממש לא מינימלי, נפח זה דבר מדיד אגב. אתה יכול לעשות חישוב כמה נפח יוצא לך הפירמידה 5*5 ביום ראשון, ועוד פירמידה של 3 * 5 + סט של 3 + 8-10 חזרות. מבטיח לך שייצא לך לפחות אותם ערכים של 5*5 אקרוס של יום ראשון בטקסס ועוד יום עצימות של 3 חזרות (או משהו בסגנון)

זה היה יותר בגדר ביטוי.
אבל בוא נראה, מדקאו :
1. 60,100,140,180,220
2. 60,100,140,180,222.5X3,140X8

טקסס
1. 60,100,140,- נגיד וההפרש הוא רק 30 קילו(יכול להיות גם פחות) 190 5X5
2. 60,100,140,180,220

לי נראה שהנפח בטקסס הרבה הרבה יותר גדול.
ואגב למרות שזאת לא הייתה הכוונה שלי, ההרגשה היא גם מאוד חשובה
אם אתה מגיע סחוט ליום העצימות אז זה מאוד בעייתי וכנראה לא תשבור שיאים.

אבל אתה לא מבין בנושא הזה כי אתה לא עושה אימוני עצימות, אתה אפילו לא יודע איך מרגיש סט כבד.

עומס לא שווה יותר נפח.
ברור שזו אחת מן הצורות להגדלת העומס, אבל יש הבדל בין לעשות 10 סטים אקרוס עם משקל מסויים, לבין לעשות RM1 כל אימון במשך השבוע.

זה היה יותר בגדר ביטוי.
אבל בוא נראה, מדקאו :
1. 60,100,140,180,220
2. 60,100,140,180,222.5X3,140X8

טקסס
1. 60,100,140,- נגיד וההפרש הוא רק 30 קילו(יכול להיות גם פחות) 190 5X5
2. 60,100,140,180,220

לי נראה שהנפח בטקסס הרבה הרבה יותר גדול.
ואגב למרות שזאת לא הייתה הכוונה שלי, ההרגשה היא גם מאוד חשובה
אם אתה מגיע סחוט ליום העצימות אז זה מאוד בעייתי וכנראה לא תשבור שיאים.

אבל אתה לא מבין בנושא הזה כי אתה לא עושה אימוני עצימות, אתה אפילו לא יודע איך מרגיש סט כבד.
אתה מודע לזה שאתה אמור לעבוד בפירמידה במדקאו לסטים של חמש ובחימום של טקסס לא, נכון? זה נחמד אם אתה עושה גם בטקסס חמישיות עד לסט עבודה, זה פשוט לא חלק מהתכנית. אתה עושה תכנית אחרת, DEUS METHOD

ובכל מקרה, בהודעה האחרונה שלך הוכחת שאתה לא מבין את ההבדל בין נפח לעצימות, כנראה דילגת על הפרק הזה, היית עסוק בלחלק לי מוניטינים שליליים ולמחוק הודעות.

עומס לא שווה יותר נפח.
ברור שזו אחת מן הצורות להגדלת העומס, אבל יש הבדל בין לעשות 10 סטים אקרוס עם משקל מסויים, לבין לעשות RM1 כל אימון במשך השבוע.

איזו דרך יש לך להגדיל עומס חוץ מלהגדיל נפח ותדירות?

• פותח/ת השרשור
אלכס אפשר לשאול מה אתה חושב על התוכנית שרשמתי בהתחלה?
אם עדיף לעבוד לפיה או לעשות עצימות עם הפרס ביום שלישי?

איזו דרך יש לך להגדיל עומס חוץ מלהגדיל נפח ותדירות?
לקוות ממש חזק, גם נראה שלחלק מוניטינים שליליים מרובים על אותה הודעה זו גם טקטיקה של עידן להגדיל משקלי עבודה, לאחרונה הוא גם הגדיל תדירות ככה שאי אפשר לומר שהוא לא הולך לפי השיטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית