הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוכנית העברת לחיצות לטקסס מת'וד

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
מה אתם חושבים על התכנון? יש לי להוסיף עוד קצת לסקוואט והדדליפט לפני שאני עובר לטקסס מת'וד קומפלט.

ראשון

סקוואט 3X5, פרס 1X5, בנץ' 5X5, מתח 3X5
--------------------------------------
שלישי

פרונט סקוואט פירמידה, פרס 3X3, דדליפט 1X5
-------------------------------------
חמישי

סקוואט 3X5, בנץ' 1X5, מתח 3X5

יש הצעות לשיפור? בפרס בעצימות הוא כדי להתקדם בשתי הלחיצות, אין עוד מקום להכניס אותו חוץ מבשלישי כשבאים אחרי 5X5 בנץ' ולכן אני מעדיף לעשות סט אחד לפני הנפח בבנץ', לא נראה לי שתהיה לו השפעה גדולה מדיי עליו.

אלכס אפשר לשאול מה אתה חושב על התוכנית שרשמתי בהתחלה?
אם עדיף לעבוד לפיה או לעשות עצימות עם הפרס ביום שלישי?

תעביר את הלחיצות שלך לטקסס מת'וד כמו שמר לטיסימוס המליץ.

אתה מודע לזה שאתה אמור לעבוד בפירמידה במדקאו לסטים של חמש ובחימום של טקסס לא, נכון? זה נחמד אם אתה עושה גם בטקסס חמישיות עד לסט עבודה, זה פשוט לא חלק מהתכנית. אתה עושה תכנית אחרת, DEUS METHOD

ובכל מקרה, בהודעה האחרונה שלך הוכחת שאתה לא מבין את ההבדל בין נפח לעצימות, כנראה דילגת על הפרק הזה, היית עסוק בלחלק לי מוניטינים שליליים ולמחוק הודעות.

אין לך מושג מכלום.
אתה יודע למה חימום נועד בכלל?
זה שמישהוא כתב בספר חימום לדוגמא לא הופך אותו לחימום האופטימלי.
וכן אין לי מושג מה זה נפח ומה זה עצימות, זה מושגים נורא קשים שרק ילד שמחלק עיתונים יכול ללמד אותי.

אין לך מושג מכלום.
אתה יודע למה חימום נועד בכלל?
זה שמישהוא כתב בספר חימום לדוגמא לא הופך אותו לחימום האופטימלי.
וכן אין לי מושג מה זה נפח ומה זה עצימות, זה מושגים נורא קשים שרק ילד שמחלק עיתונים יכול ללמד אותי.

עידן, אתה לא עושה חימום לאותה כמות חזרות כמו הסטים של העבודה.
בכל מקרה, ספרת לא נכון את הנפח בתוכנית של מאדקאו, כי יש לך יומיים של נפח, וגם האחוזים שלך לא נכונים. אם אתה עושה סקוואט 220 ל 5, אז אתה מתחיל ממשהו כמו 120 ל 5, לא מ 60. ואז גם שם יש לך חימום לספור. זה strawman.

כן, אני אסביר לך. החימום בטקסס לא אמור להפריע להומואוסטזיס כשלעצמו אלא רק לספק לך חימום נטו בשביל העבודה האמיתית, במדקאו החימום הוא חלק מהתהליך שאמור לגרום לך להתקדם. אם אתה צריך עזרה בעוד קונספטים מורכבים אני פה

עידן, אתה לא עושה חימום לאותה כמות חזרות כמו הסטים של העבודה.
בכל מקרה, ספרת לא נכון את הנפח בתוכנית של מאדקאו, כי יש לך יומיים של נפח, וגם האחוזים שלך לא נכונים. אם אתה עושה סקוואט 220 ל 5, אז אתה מתחיל ממשהו כמו 120 ל 5, לא מ 60. ואז גם שם יש לך חימום לספור. זה strawman.

המטרה שלך זה להתקדם, החימום (שמוסיף נפח נכון) הוא חלק מזה.
אם החימום מקשה עלייך אתה מוריד אותו, וזה רק מחזק את הטענה שלי שאפשר להוריד נפח ולהעלות בעצימות, או שזה אסור ואני צריך להתקדם פחות מהר כי ריפ או ביל כתבו משהוא קצת שונה בספר?

ואיך בן אדם, שלוקח לו שנתיים לשבור שיא של 5 קילו מעלה את העצימות? פשוט שם עוד משקל על המוט?

ברמות הכי גבוהות?
תלוי את מי שאתה שואל, יש הרבה גישות.
אתה יכול לעבוד לRM1 יחסי כל אימון, או לעשות תכנון ארוך של אימונים כדי לשבור את השיא רק לאחר תקופה מסויימת.
ויש מליון שיטות אחרות.

כן, אני אסביר לך. החימום בטקסס לא אמור להפריע להומואוסטזיס כשלעצמו אלא רק לספק לך חימום נטו בשביל העבודה האמיתית, במדקאו החימום הוא חלק מהתהליך שאמור לגרום לך להתקדם. אם אתה צריך עזרה בעוד קונספטים מורכבים אני פה

יפה סטים של חמישיות מכינים אותי הכי טוב לסטים של העבודה.
יכול להיות שלך זה לא מתאים, ואתה צריך לעשות סטי חימום בדיוק כמו שריפ מציע.

במדקאו החימום נועד גם כנפח אבל בעיקר לאפשר לך לשבור שיאים, אם הוא מפריע לך לשבור שיאים אתה מוריד אותו.

המטרה שלך זה להתקדם, החימום (שמוסיף נפח נכון) הוא חלק מזה.
אם החימום מקשה עלייך אתה מוריד אותו, וזה רק מחזק את הטענה שלי שאפשר להוריד נפח ולהעלות בעצימות, או שזה אסור ואני צריך להתקדם פחות מהר כי ריפ או ביל כתבו משהוא קצת שונה בספר?

אבל אתה משווה נפח של שני דברים נתונים. איך זה קשור? אם אתה מוריד סטים ממאדקאו, אתה כבר לא עושה את התוכנית.

ברמות הכי גבוהות?
תלוי את מי שאתה שואל, יש הרבה גישות.
אתה יכול לעבוד לRM1 יחסי כל אימון, או לעשות תכנון ארוך של אימונים כדי לשבור את השיא רק לאחר תקופה מסויימת.
ויש מליון שיטות אחרות.

גם אם אתה עובד ל-1RM יחסי כל אימון, אתה לא מגדיל את העצימות בשום צורה. ואם אתה עושה תכנון ארוך של אימונים, אתה גם עושה מניפולציות של נפח ותדירות.

אבל אתה משווה נפח של שני דברים נתונים. איך זה קשור? אם אתה מוריד סטים ממאדקאו, אתה כבר לא עושה את התוכנית.

מי אמר?
אתה? ביל ? ריפ?

אתה רוצה שאני יעלה שאלה אליו לפורום ונשאל?

גם אם אתה עובד ל-1RM יחסי כל אימון, אתה לא מגדיל את העצימות בשום צורה. ואם אתה עושה תכנון ארוך של אימונים, אתה גם עושה מניפולציות של נפח ותדירות.

זה לא הגדלה של עצימות לעבוד לRM1 כל אימון, ביחס ללעבוד לחמישיות?

מי אמר?
אתה? ביל ? ריפ?

אתה רוצה שאני יעלה שאלה אליו לפורום ונשאל?

אני לא מבין מה אתה רוצה לשאול? באותה מידה כמו שאתה מוריד סטים ממאדקאו כי הם מפריעים לך, אני יכול להוריד סטים מטקסס מת'וד שמפריעים לי, אז ההשוואה שלך בנפח ביניהם שוב נופלת. תהיה ספציפי.

אני לא מבין מה אתה רוצה לשאול? באותה מידה כמו שאתה מוריד סטים ממאדקאו כי הם מפריעים לך, אני יכול להוריד סטים מטקסס מת'וד שמפריעים לי, אז ההשוואה שלך בנפח ביניהם שוב נופלת. תהיה ספציפי.

אני לא שואל כלום, וברור שזה לגיטימי להוריד נפח מטקסס.
אבל טקסס תוכנית שמבוססת על נפח יותר גדול, על זה אתה מסכים?

אני לא שואל כלום, וברור שזה לגיטימי להוריד נפח מטקסס.
אבל טקסס תוכנית שמבוססת על נפח יותר גדול, על זה אתה מסכים?

לא ממש, רק במאדקאו הוא מחולק אחרת. זה גם תלוי הכל מאיזו עצימות אתה מתחיל להחשיב את הנפח. אני לא אחשיב סטים של 60 קילו למשל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית