D daniell51 משתמש מתחיל 5 0 נק' מוניטין: 0 0 5 0 26/6/10 #1 בזמן האחרון מאוד עליתי במשקל , והחלטתי בחופש שאני מוריד הכל ! עכשיו השמח אם מישהו יתאים לי תפריט פרטים: גובה: 170. משקל: 69. גיל:16 אני ישלב אם זה פעילות אירובית . כמה פרטים : אני לא אוהב- קוטג. תמרים. דגים(טונה אני אוהב) תודה מראש.
בזמן האחרון מאוד עליתי במשקל , והחלטתי בחופש שאני מוריד הכל ! עכשיו השמח אם מישהו יתאים לי תפריט פרטים: גובה: 170. משקל: 69. גיל:16 אני ישלב אם זה פעילות אירובית . כמה פרטים : אני לא אוהב- קוטג. תמרים. דגים(טונה אני אוהב) תודה מראש.
מר לטיסימוס Übermensch 10,536 63 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 28,250 0 10,536 63 26/6/10 #2 אנחנו לא בונים תפריט בפורום הכללי. ומה זה בדיוק "מאוד עליתי במשקל"? אתה אמור לעלות במשקל, אתה מתבגר. אתה גם מתאמן? Upvote 0 Downvote
אנחנו לא בונים תפריט בפורום הכללי. ומה זה בדיוק "מאוד עליתי במשקל"? אתה אמור לעלות במשקל, אתה מתבגר. אתה גם מתאמן?
D daniell51 משתמש מתחיל 5 0 נק' מוניטין: 0 0 5 0 26/6/10 פותח/ת השרשור #3 התאמתי , אבל ב3 חודשים האחרונים הפסקתי . עליתי במשקל - באחוזי השומן , וכעת אני רוצה להוריד אותם. אם פה זה לא המקום -תוכל להפנות אותי בבקשה . תודה Upvote 0 Downvote
התאמתי , אבל ב3 חודשים האחרונים הפסקתי . עליתי במשקל - באחוזי השומן , וכעת אני רוצה להוריד אותם. אם פה זה לא המקום -תוכל להפנות אותי בבקשה . תודה
מר לטיסימוס Übermensch 10,536 63 משתמש/ת כבוד נק' מוניטין: 28,250 0 10,536 63 26/6/10 #4 אני אתעקש ואשאל מאיפה אתה יודע שהעלית שומן ולא דבר אחר. ואנחנו לא בונים תפריטים בעיקרון, יש לך תפריטים לדוגמה בפורטל מאמרים (בסרגל למעלה) או בפורום ייעוץ אישי. Upvote 0 Downvote
אני אתעקש ואשאל מאיפה אתה יודע שהעלית שומן ולא דבר אחר. ואנחנו לא בונים תפריטים בעיקרון, יש לך תפריטים לדוגמה בפורטל מאמרים (בסרגל למעלה) או בפורום ייעוץ אישי.
D daniell51 משתמש מתחיל 5 0 נק' מוניטין: 0 0 5 0 26/6/10 פותח/ת השרשור #5 אני רואה שעליתי בשומן - ולא אוהב את זה. תודה בכל זאת Upvote 0 Downvote
G greenpomba משתמש מתחיל 41 0 נק' מוניטין: 66 0 41 0 27/6/10 #6 שאני מפסיק להתאמן 3 חודש אני יורד כול הרבה במשקל.... כנס לפורטל יש לך תפריטי בסיס לחיטוב/מאסה תתחיל משם, תעשה חיפוש בפורום. או שתשלם לייעוץ אישי ויהיה לך חיים קלים יותר. בלי קשר שיהיה לך בהצלחה. Upvote 0 Downvote
שאני מפסיק להתאמן 3 חודש אני יורד כול הרבה במשקל.... כנס לפורטל יש לך תפריטי בסיס לחיטוב/מאסה תתחיל משם, תעשה חיפוש בפורום. או שתשלם לייעוץ אישי ויהיה לך חיים קלים יותר. בלי קשר שיהיה לך בהצלחה.