הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ בנוגע לכח

עידןכהן10

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני משחק בקבוצת כדורגל
ואני לא רוצה לעלות במסה,אני רק רוצה לעלות בכח.
אני רשום בחדר כושר.
מה אני צריך לעשות???

תודה רבה לעונים. אני חדש בפורום אז אם זה לא המקום אני מצטער.

בשביל לעלות בכוח אתה צריך להתאמן, לאכול ולנוח, וככל שתעלה בכוח אתה תעלה גם במסה.
אין קשר ישיר בין כדורגל לבין עבודה על כוח.
אני מציע לך להתחיל לקרוא מאמרים בפורטל מאמרים (בסרגל למעלה) כדי שתרכוש הבנה לגבי המושגים הבסיסיים.

אתה צריך לבצע אימוני כוח . מבלי להיות על מאזן קלורי חיובי.(קלוריות שאתה אוכל =לקלוריות שאתה שורף)
מה שכן העליה בכוח תיהיה מוגבלת .

אתה צריך לבצע אימוני כוח . מבלי להיות על מאזן קלורי חיובי.(קלוריות שאתה אוכל =לקלוריות שאתה שורף)
מה שכן העליה בכוח תיהיה מוגבלת .

אתה מאמין שהוא יצליח לראות שיפור בכח לאורך זמן (אחרי ההסתגלות הראשונית של האדפטציות הנוירומוטוריות) בנוסף לאימוני הכדורגל מבלי להיות על מאזן קלורי חיובי? (לא בציניות)

נערך לאחרונה:

אז למעשה שיפור בכוח יגרור עלייה במסת שריר ובכל מקרה הוא צריך להיות במאזן קלורי חיובי.
בכל מקרה כדורגלנים צעירים הם רזים מטבעם (הכללה גסה כמובן) ויש מקום ליותר קלוריות בתפריט היומי.

למה הוא בכל מקרה צריך להיות במאזן קלורי חיובי אם הוא לא מעוניין לעלות במשקל/במסה.?

1.בכל מקרה הוא יצטרך לעלות את צריכת הקלוריות שלו בעקבות הוספת אימוני הכח
2.אם הוא מתאמן מספר פעמים בשבוע (אימוני כדורגל)+אימוני כח.הוא יצטרך לצרוך יותר קלוריות בשביל לראות שיפור לאורך זמן.סביר להניח שבשלב מסויים הוא יתקע בכוח ואז הוא יצטרך פשוט לאכול יותר.
3.עלייה בכוח תוביל,בין היתר,לעלייה מסויימת במסת השריר (תלוי גם בתזונה ושינה)

בנוסף למה שרמי כתב.
עכשיו הילד לא בעונה, עלייה של 5 קילו מסה רזה רק תעשה לו טוב.
הוא יהיה יותר מהיר ויותר חזק...

1. כמובן מדובר במאזן נייטרלי.
2.אם הוא ירצה להמשיך להתחזק

למה שהוא לא ירצה להמשיך להתחזק?

אולי אני משוחד אבל קשה לי להאמין שספורטאי בשנות העשרה (אם אני טועה עמך הסליחה 😃) לא ירוויח המון מלראות שיפור ליניארי (אימון לאימון,שבוע לשבוע) בכח.

לצערי יצא לי לראות לא מעט כדורגלנים וטניסאים שעדיין משוכנעים שלהגיע לפאמפ בבייספס יביא להם תועלת על המגרש

נערך לאחרונה:
למה שהוא לא ירצה להמשיך להתחזק?

אולי אני משוחד אבל קשה לי להאמין שספורטאי בשנות העשרה (אם אני טועה עמך הסליחה 😃) לא ירוויח המון מלראות שיפור ליניארי (אימון לאימון,שבוע לשבוע) בכח.

גם ספורטאי לא בגיל העשרה ירוויח מכך.
ואתה לא משוחד, רק בארץ יש את הגישה שמפחדים מאימוני כח.

השאלה אם זה בא על חשבון משהו.
על חשבון מה זה יכול לבוא, מהירות?
הוא יהיה הרבה יותר מהיר, מבחינת הריצות היותר ארוכות גם יהיה שיפור הכמות כח שהוא יצטרך להפעיל בכל צעד תגדל(הוא יעלה במשקל) אבל ההשקעה שלו בכדי לייצר את הכח תקטן בהרבה.

כמובן שזה תלוי לאן הוא יקח את זה. אבל כוח ומסה גדולים מידי עלולים לבוא על חשבון הסבולת.

כח לא, מסה זה תלוי ביחס הכח שיבוא איתה.
אבל אף אחד לא אמר לו לשים על עצמו עוד 50 קילו של שרירים.

כמובן שזה תלוי לאן הוא יקח את זה. אבל כוח ומסה גדולים מידי עלולים לבוא על חשבון הסבולת.

כמובן, שחקני פוטבול ושחקני רוגבי דואגים להשאר על 60 קילו כדי שהסבולת לא תפגע.

אתה יכול לקחת דוגמא מהצד השני- תראה מה קרה שמריוס פודזיאנובסקי נכנס לזירה. אחרי 2 דקות היה גמור.

אולי זה קשור לכך שהוא לא ידע להלחם, שיין קראווין וברוק לסנר לא יותר קטנים ממנו( שניהם הולכים באוף סיזן על 285-300 פאונד) .
ויש עוד הרבה אחרים כאלה, אתה יכול גם למצוא מספיק שחקני פוטבול ששוקלים עד 400 פאונד ומסוגלים לשחק משחקים מלאים.
לכל ספורט יש דרישות משלו, אף אחד לא אומר ששחקן כדורגל צריך לשקול 140 קילו.

אתה יכול לקחת דוגמא מהצד השני- תראה מה קרה שמריוס פודזיאנובסקי נכנס לזירה. אחרי 2 דקות היה גמור.

כבר טחנו את הדוגמא הזאת. הוא היה גמור כי הוא לא יודע להלחם, והבחור השני פשוט התיש אותו.

מי שחושב שלמריוס אין סיבולת צריך ללכת דחוף לפסיכולוג. אני בטוח ש-asdasd יכול להמליץ על כמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית