ייעוץ דדליפט עם מדרגה מתחת לBAR

• פותח/ת השרשור dbaf100
  • פורסם בתאריך

dbaf100

משתמש מתחיל
89
0
נק' מוניטין:
358
89
0
מפאת חוסר גמישות בהמסטרינג הומלץ לי לשים מתחת לבר משקולות ברצוני לשאול האם זה לא רק יחריף את הבעיה הקיימת? + הטכניקה שלי בדדליפט לא מדהימה לכן החלטתי לעשות דדליפט 6 פעמים בשבוע במשקל קל מאוד להתאמן על הטכניקה נטו במשך שבועיים למישהו יש התנגדות? (מבחינת כוח אין לי בעיה אני יכול גם 100ק''ג דדליפט ואני רק בהתחלה של הSS)

תצלם את עצמך. אני לא מאמין שיש לך בעיית גמישות, אלא בעיית טכניקה/שליטה בשרירי הגב.

• פותח/ת השרשור
איך הגעת למסקנה שיש לך המסטרינג וגיד אכילס קצרים?

אורתופד אמר לי כשהייתי בן 16(עכשיו 19) , המסטרינג אני פשוט לא גמיש בצורה נוראית (לכן אני מתחיל לעבוד על גמישות 6 פעמים בשבוע במשך שבועיים בנוסף לתרגולי טכניקת דדליפט)

• פותח/ת השרשור
גם בסקווט קשה לי לשבור מקביל, עד לא מזמן הייתי עושה על פלטה מתחת לרגליים

נערך לאחרונה:
ניסת לעבוד עם קופסא בלי לקרוס וכל פעם להנמיך את גובה הקופסא עד שתשבור ?

• פותח/ת השרשור
האמת שלא ניסיתי זה עבר לי כי אני התחלתי לעשות מתיחות לרגליים אחרי ששנה לא הייתי עושה בכלל

האמת שלא ניסיתי זה עבר לי כי אני התחלתי לעשות מתיחות לרגליים אחרי ששנה לא הייתי עושה בכלל

אתה יכול לנסות תקופה
זה יכול לעזור לך בדיוק בקטע הקריטי שבו אתה צריך להחזיק חזק עם ההמסטרינג
אלא אם כן אתה כבר עושה סקוואט טוב

מפאת חוסר גמישות בהמסטרינג הומלץ לי לשים מתחת לבר משקולות ברצוני לשאול האם זה לא רק יחריף את הבעיה הקיימת? + הטכניקה שלי בדדליפט לא מדהימה לכן החלטתי לעשות דדליפט 6 פעמים בשבוע במשקל קל מאוד להתאמן על הטכניקה נטו במשך שבועיים למישהו יש התנגדות? (מבחינת כוח אין לי בעיה אני יכול גם 100ק''ג דדליפט ואני רק בהתחלה של הSS)

הראק דורש הרבה חובות היום...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית